Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Nebo me napadlo, ze jim necham za dvermy v darkove tasce roubik
No vidíš,blíží se ty vánoce…
Jako opravdu ke to neprijemne a nametu jak to oznamit je spousta ale i tak je to opravdu ponizujici a oto vic ty jejich hradky , s nimi zdilet
prizel rikal, ze se vzdy zacneme mooc nahlas smat ![]()
@Anonymní píše:
Jako opravdu ke to neprijemne a nametu jak to oznamit je spousta ale i tak je to opravdu ponizujici a oto vic ty jejich hradky , s nimi zdiletprizel rikal, ze se vzdy zacneme mooc nahlas smat
Nebo je začít povzbuzovat.
https://www.reflex.cz/…ity-sex.html
Třeba najdeš nějakou inspiraci ![]()
Taky bude dost záležet na tom, jestli je to vůbec zajímá
vlastní zkušenost. Vzkazy, zprávy, i osobní rozhovor, jedinou reakcí bylo, že je to jejich věc, je to normální a přitozené a že když mi to vadí, mám si pustit hudbu, nebo se jít projít
Kdo by nestál o procházku ve 3 ráno ![]()
Nebo v ten moment pusť nějakou drsnou hudbu hodně nahlas a udělej to tak pokaždé, když to slyšíš. Myslím, že buď jim to dojde nebo se časem přijdou zeptat oni…tak řekneš, že přehlušuješ zvuky co jdou od nich, když je přestanou dělat, tak ty to přestaneš pouštět.
@Anna766 píše:
Nebo je začít povzbuzovat.
Aby je to nerozrajcovalo ještě víc ![]()
Já bych asi zkusila staré dobré bušení na zeď.
@Anonymní píše:
Taky bude dost záležet na tom, jestli je to vůbec zajímávlastní zkušenost. Vzkazy, zprávy, i osobní rozhovor, jedinou reakcí bylo, že je to jejich věc, je to normální a přitozené a že když mi to vadí, mám si pustit hudbu, nebo se jít projít
Kdo by nestál o procházku ve 3 ráno
Tak to není. Volala bych policii pro rušení nočního klidu.
Muzika by mohla pomoct - Pantera, Sepultura, Soulfly, Biohazard… ![]()
@Jana206 píše:
Tak to není. Volala bych policii pro rušení nočního klidu.
Policie se jednou od srdce zasmála, když jsem jim v telefonu odpověděla na otázku jak přesně ten noční klid porušují a podruhé přijeli za půl hodiny, kdy už nebylo co šetřit ![]()
@luccifera píše:
Muzika by mohla pomoct - Pantera, Sepultura, Soulfly, Biohazard…
@Anonymní píše:
Máme v rodinném domě souseda, jsou tu 2 bytové jednotky. Našel si novou paní která při sexu ale opravdu nesnesitelně řve! Řve ráno, odpoledne i večer a v noci.. pochopím, že každý má své chvilky ale čeho je moc toho je moc.. Má otázka zní, jak jim slušně zdělit, že je moc hlučná? zařvat přez zed, říct jim to osobně nebo nechat vzkaz na dveřích? je to celkem trapné i pro mě samotnou..
Jednoduše…v baráku na veřejnou nástěnku napsat „..ty Vaše orgasmy se už nedají poslouchat“… ![]()
Anebo takhle:
Vážený pane…,
obracíme se na Vás jako sousedé, žijící ve stejné ulici jako Vy. S velkou naléhavostí Vás žádáme, abyste zvážil chov zvířete, které se pravděpodobně zdržuje ve Vašem bytě a svým častým denním a nočním řvaním nesnesitelně obtěžuje okolí. Původně jsme se domnívali, že je zvíře nemocné, jeho řev je totiž podobný řevu zraněné hyeny, a že po jeho uzdravení se vše zklidní.
Jelikož k tomu ale nedošlo, jsme nuceni Vás touto cestou požádat, abyste v této záležitosti zjednal okamžitou nápravu, jinak budeme nuceni podat hlášení na příslušné úřady a také na veterinární správu pro podezření z týrání zvířat.
Děkujeme za pochopení,
Vaši sousedé z ulice …
To by mi rvalo uši. Zvláště když jsme doma zvyklý na jeden 10timinutový tichý sex měsíčně.