Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Malaga píše:
Tak „postavení“ bude asi ok, když do toho buší 3× denně![]()
Omlouvám se za OT
Postavení bude pravda kvalitní.
Nějakou nepříjemno hudbu těsně za ze´d - dechovka, pochody,fanfáry na trubku…
@ulice to ne, spis me je pres 30 a jemu bylo sotva 20
ale i kdyby byl starsi, tak lidi tady vedej, ze jsem docela rapl. Posledne jsem uklizela na chodbe a ani ne pul hodky po tom, co sem vytrela se tam vychcal pes a oni to tam nechali a jak sem byla nasrana, tak jsem jim z venku vzteky urazila kliku ![]()
@Malaga píše:
Tak „postavení“ bude asi ok, když do toho buší 3× denně![]()
Omlouvám se za OT
@pe-terka píše:
to je hrozný!A bránila se paní nějak efektivně, nebo jsou spolu dosud?
Nevím, byli to fetky, takoví lidé mě nezajínají, vadil mi jen ten hluk když po ní házel židle proti zdi…to je tak když sousedovi vezmou dům v exekuci, někdo to koupí, rozdělí na ,,byty" a pronajímá to asociálům
tyhle už naštěstí vystěhoval.
@Oplatečka píše:
Nevím,byli to fetky, takoví lidé mě nezajínají, vadil mi jen ten hluk když po ní házel židle proti zdi…to je tak když sousedovi vezmou dům v exekuci, někdo to koupí, rozdělí na ,,byty" a pronajímá to asociálůmtyhle už naštěstí vystěhoval.
hmm, tak to chápu, takoví sousedi, to je bída!
@karkarka píše:
Co treba takhle
Tak to jsem se upřímně zasmála
. Tohle je nejlepší ráda v diskusi… ![]()
ještě můžeš zkusit sirku do zvonku v době aktu, a hlavně zvonek venku u vchodu
@Anonymní píše:
Máme v rodinném domě souseda, jsou tu 2 bytové jednotky. Našel si novou paní která při sexu ale opravdu nesnesitelně řve! Řve ráno, odpoledne i večer a v noci.. pochopím, že každý má své chvilky ale čeho je moc toho je moc.. Má otázka zní, jak jim slušně zdělit, že je moc hlučná? zařvat přez zed, říct jim to osobně nebo nechat vzkaz na dveřích? je to celkem trapné i pro mě samotnou..
Dej jim do schránky roubík a pripis k tomu, chtělo by to ztlumit to hekani a nerušit noční klid. Díky.
@Anonymní píše:
Máme v rodinném domě souseda, jsou tu 2 bytové jednotky. Našel si novou paní která při sexu ale opravdu nesnesitelně řve! Řve ráno, odpoledne i večer a v noci.. pochopím, že každý má své chvilky ale čeho je moc toho je moc.. Má otázka zní, jak jim slušně zdělit, že je moc hlučná? zařvat přez zed, říct jim to osobně nebo nechat vzkaz na dveřích? je to celkem trapné i pro mě samotnou..
Ahoj,
tak to je velmi nepříjemná situace, dvojnásob, když to je jen a pouze na tobě, protože další byty tam nejsou. No já něco podobného řešila v paneláku. Poprvé nás to překvapilo a zasmáli jsme se tomu, přeci jen byl víkend 9 hodin ráno. Ale když to šlo i večer a už na nás třískali sousedi a mysleli si, že to divadlo dělám já - něměla jsem odvahu toi řešit osobně a tak jsem zatukala na strom násadou od koštěte
hm a dostalo se mi zadupání a smrt nadávek i oknem, ehm
Nevyřešilo se to nijak, nejhorší bylo, že paní dělala v tom bytě společnici - byt nebyl její a chlapi se střídali, bylo to velmi nepříjemné, paní šíleně pžřehrávala (asi pak dostala více peněz), naštěstí sousedé brzy pochopili, že to není od nás - dělo se to ve dne v noci. Nepříjemné bylo, když jsme měli třeba návštěvu a ona začala, nebylo kam se schovat, byla to garsonka. Ted se směju, ale byly chvíle, kdy jsem vzteky musela ven, jinak bych ji snad vykopla dveře a za cecky prohodila oknem
Nejednou jsme také otevřeli okno a sousedku jsme přeřvali
Jooo mládí.
Ale byla jsem ráda, že jsme byli v nájmu a po roce co se paní přistěhovala jsme se stěhovali už do svého. Ted bydlíme v RD a jen v léte jak se otevřou i na noc okna, tak je sem tam slyšet ![]()
Nicméně, když se vrátím k tvému příspěvku - tohle anonymě nejde, takže bych napsala dopis, kde bych napsala i že je mi to trapné a i z toho duvodu to nechci řešit osobně, ale že je jde slyšet. Asi být to já, mít po dlouhé době vztah, klapat to v posteli, tak bych nechtěla tohle řešit z očí do očí se sousedy a dopis by mi asi pomohl si to uvědomit, ale tak nějak v mezích a slušně, bez ponížení. Pokud je dopis nepobaví a nebudou ještě hlučnější a dělat naschvály - to víš jen ty, zda je soused pomstychtivý a špatně se s ním vychází.
Mimochodem - je to delší dobu, řešila jsi to nakonec nějak, nebo je to stále v řešení?
@Oplatečka píše:
Nevím, byli to fetky, takoví lidé mě nezajínají, vadil mi jen ten hluk když po ní házel židle proti zdi…to je tak když sousedovi vezmou dům v exekuci, někdo to koupí, rozdělí na ,,byty" a pronajímá to asociálůmtyhle už naštěstí vystěhoval.
Také jsme měli v prvním bytě takové sousedy - nad námi. Hádali se a chlap hrozně dupal. Majitel vlastnil celý bytový dum a tak se jich byl zeptat a prý se nehádají, ale mírně podupává, když hraje na počítači. No a to se jednoho dne naháněli po bytě, řvali a dupali, až nám v ložnici spadl lustr a rozbil se. Majitel nám strhnul z kauce 6 tisíc za „křištálový“ lustr. Prej se na něm nemáme houpat, hmmm… A bohužel na druhém bytě vedle nás bydlela ruská rodina, kdy paní jsem slyšela velice často plakat, také se hodně hádali. Tehdy jsem to řešila i tady na emiminu, zda volat policii, když slyším jen hřik a pláč, ale asi ji nebije a jak potom s takovým ruským ranařem dál v klidu sousedit. A než se to vyřešilo, tak jsme se zase stěhovali
vlastně ani nevím, jak to dopadlo …
@luccifera píše:
Muzika by mohla pomoct - Pantera, Sepultura, Soulfly, Biohazard…
Nebo dechovka, to by je mohlo odradit ![]()