Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych je taky nahlásila, nebo ať jde za nimi domovnice s tím že je nahlásí na policii, pokud tam nechceš volat rovnou ty. ale jinyho nic nezbyva ![]()
domovnice řekla že stim nechce mit nic společného že není zvědava na žabo myší války. policie sem se na to ptala a ti mi řekli že by jsme šli obě na přestupkovou komisi zaplatili pokutu a zase odešli že by to bylo tvrzeni proti tvrzeni.
Holky, nevím, ale pochybuju že policie něco zmůže…Ještě kdyby tam puberťáci dělali mejdan, nakážou jim vypnout hudbu, třeba, ale jak zakážou dětem se pohybovat a křičet?
Zakladatelku samozřejmě chápu, sama mám tříletýho a hlučnýho syna, pod námi i nad námi bydlí lidé s dětma, naštěstí vycházíme dobře, holt se nedá nic dělat ![]()
Ty další naschvály od vaší sousedky, to už je něco jiného, ale jak to řešit, to bohužel nevím. Nejhorší je srážka s blbcem ![]()
Laskecka píše:
Já bych jí nahlásila na policii, rušení nočního klidu.
Souhlas ![]()
Přitlač na domovnici,od toho tam přece je,ne?a když tak to nahrej na kazetu a máš důkaz pro policisty,co je tam za rachot.to musí být fakt na palici ![]()
ja byt tebou tak si rychle zvyknu,nez jeji deti odrostou,proste v panelacich je tohle uplne bezne,ze jde vse i co nechces slyset,pod vama taky as inebudou nadseni kdyz deti raubiri,pokud teda nebydlis v prizemi
a to ze ti polela periny,ni je to des ale me to az tak zvlastni neprijde,kdo ma cuchat ze ty zrovna mas na balkone periny ze:)neco podobneho se my stalo xkrat..:)takze rada zni vydrz,a domovni klid je v deset tucim?tak rekni ze prez den to chapes,ale doufas zepo desate hodine bude uz klid,nebo ze to budes muset resit jinak,a basta fidly midly:) ![]()
já chápu že děti se někdy nedají uklidnit a jsou velmi hlučné ale 7 lete už by mohlo pochopit že není samo a to 3lete by se měla snažit aspon usměrnit ale tam nefunguje ani to. a to nemluvim o tom jak se ten malý chova na pisku k nasemu fildovi mlati ho lopatou do hlavy a ona ho necha a nic mu neřekne a když se filda brani tak ona mě seřve že mame nevychovaneho spratka.
já mám něco podobnýho jen to nejsou děti, ale psi
. je to děs. domlouvání, stížnosti, nic nepomohlo. Bydlíme v novostavbě kde jsou prostě zdi tenký a je tu všechno slyšet. takže to je jako by jsme ty uštěkaný psi měli přímo v bytě
. jsem z toho taky nešťastná lidi odejdou ráno do práce a oni stěkaj než přijdou.´Už jako těhule jsem z toho byla na prášky. přeju hodně štěstí nebo se odstěhovat ![]()
marra píše:
ja byt tebou tak si rychle zvyknu,nez jeji deti odrostou,proste v panelacich je tohle uplne bezne,ze jde vse i co nechces slyset,pod vama taky as inebudou nadseni kdyz deti raubiri,pokud teda nebydlis v prizemia to ze ti polela periny,ni je to des ale me to az tak zvlastni neprijde,kdo ma cuchat ze ty zrovna mas na balkone periny ze:)neco podobneho se my stalo xkrat..:)takze rada zni vydrz,a domovni klid je v deset tucim?tak rekni ze prez den to chapes,ale doufas zepo desate hodine bude uz klid,nebo ze to budes muset resit jinak,a basta fidly midly:)
no vf přízemí bydlíme ale máme koberce a když se u nás běhá tak to nejde slyšet skoušeli jsme to. a o těch peřinách věděla nejde to přehlidnout a vyfoukle kolečko ve sklepě kde ma kočark jen ona a ja taky teda nevim jak bys toto vysvětlila snad že mi ho vyfoukla myš a ventilek položila vedle?
Tuším, že se tomu říká „žaloba proti občanskému soužití“ (nejsem si jistá). Ale jestli by to mělo valný smysl, nevím… Každopádně je to kráva bezohledná!!
janca21peta25 píše:marra píše:no vf přízemí bydlíme ale máme koberce a když se u nás běhá tak to nejde slyšet skoušeli jsme to. a o těch peřinách věděla nejde to přehlidnout a vyfoukle kolečko ve sklepě kde ma kočark jen ona a ja taky teda nevim jak bys toto vysvětlila snad že mi ho vyfoukla myš a ventilek položila vedle?
ja byt tebou tak si rychle zvyknu,nez jeji deti odrostou,proste v panelacich je tohle uplne bezne,ze jde vse i co nechces slyset,pod vama taky as inebudou nadseni kdyz deti raubiri,pokud teda nebydlis v prizemia to ze ti polela periny,ni je to des ale me to az tak zvlastni neprijde,kdo ma cuchat ze ty zrovna mas na balkone periny ze:)neco podobneho se my stalo xkrat..:)takze rada zni vydrz,a domovni klid je v deset tucim?tak rekni ze prez den to chapes,ale doufas zepo desate hodine bude uz klid,nebo ze to budes muset resit jinak,a basta fidly midly:)
no o te mysi bych premyslela,nebo snad potkan
![]()
Přestěhovali jsme se do novostavby a je to to samé, všechno jde slyšet, pomalu každý krok. Stavba byla postavena špatně, každý si byty předělává, zdokonaluje, už půl roku je tu hluk, často nesnesitelný, nebyl snad jediny klidný víkend a o 2 patra nad náma dělali byt od základu nový, dokonce bourali zeď, trvalo to 2 měsíce !!! každý den. Byla jsem v 8. a 9. měsíci a musela jezdit přes den do knihoven, abych nezešílela.
Nic jsme s tím nezmohli, navíc zvuky se tak rozléhají, že často dost těžké vypátrat byt, odkud hluk vychází.
Budeme se do roka stěhovat. ![]()
To mas jeste dobry, moji rodice uz nekolik let poslouchaji, jak slecna servirka, co bydli nad nima a chodi z prace v noci, pak do rana š..á. Rve u toho jak tur a mlati do nabytku, privede si klidne dva chlapy najednou a jede ![]()
Bylo obdobi, kdy jsem k nim nedavala ani na vikend starsiho syna, protoze mama byla vyrizena z toho, co by mu jako rekla ![]()
Prosim Te a nejaky carky a tecky za vetama, kdybys delal, lip by se to cetlo ![]()
Preju pevne nervy.
potřebuju poradit no spíš se zeptat kdo je nenormalní. bydlíme v bytě v os vlastnictví a nad náma bydlí paní má 2 děti holku 7let kluka 3roky my máme taky kluka 3 roky jenže od doby kdy se jim narodil malej tak my trpíme asi 2 roky jsem to snášela pořád si říkala že je to normální že řve vzteká se a hystericky ječí jenže nám to maleho budilo celou dobu jsem to ale snašela a pak sem se ji zeptala proč tam dělají takový randal ona do pul noci lozi po bytě dupe jak slon se všim třiska a ona mi na to řekla že to jsou děcka že dělaji kraval a že s tim nic neudělá a pokračovalo to tim že jednou sem si dala přes balkon peřiny a ona mi je polila a nasypala mi na ně hlínu tak to už mě vytočilo když to ještě mě vylila skoro na hlavu tak jsem šla za domovnuici a ta ji to nakazala vyprat čekala jsem 4 dny a stejně mi to vratila špinave smradlave nevyprane tak už jsem se s ni nezabyvala jen když dělala zase večer binec tak jsem bouchala na topení dveře neotevira když bych tam šla no jenže ona zaqčla ještě víc a tet jsme si my přehodili mistnosti aby jsme měli klid na spani a rano v 6 vstane i s dětma a tam kde tet spíme tak tam děcka dělají šílený bordel dupou ječí hadají se snad se i perou. nevím jak to rešit dal budeme mít dfalší mimi a nechci aby se mi furt budilo jen díky tomu že ona se rozhodla že bude dělat naschvaly
.co by jste dělaly.