Hluční sousedi

janca21peta25
18.3.11 11:47

Hluční sousedi

potřebuju poradit no spíš se zeptat kdo je nenormalní. bydlíme v bytě v os vlastnictví a nad náma bydlí paní má 2 děti holku 7let kluka 3roky my máme taky kluka 3 roky jenže od doby kdy se jim narodil malej tak my trpíme asi 2 roky jsem to snášela pořád si říkala že je to normální že řve vzteká se a hystericky ječí jenže nám to maleho budilo celou dobu jsem to ale snašela a pak sem se ji zeptala proč tam dělají takový randal ona do pul noci lozi po bytě dupe jak slon se všim třiska a ona mi na to řekla že to jsou děcka že dělaji kraval a že s tim nic neudělá a pokračovalo to tim že jednou sem si dala přes balkon peřiny a ona mi je polila a nasypala mi na ně hlínu tak to už mě vytočilo když to ještě mě vylila skoro na hlavu tak jsem šla za domovnuici a ta ji to nakazala vyprat čekala jsem 4 dny a stejně mi to vratila špinave smradlave nevyprane tak už jsem se s ni nezabyvala jen když dělala zase večer binec tak jsem bouchala na topení dveře neotevira když bych tam šla no jenže ona zaqčla ještě víc a tet jsme si my přehodili mistnosti aby jsme měli klid na spani a rano v 6 vstane i s dětma a tam kde tet spíme tak tam děcka dělají šílený bordel dupou ječí hadají se snad se i perou. nevím jak to rešit dal budeme mít dfalší mimi a nechci aby se mi furt budilo jen díky tomu že ona se rozhodla že bude dělat naschvaly :cert: .co by jste dělaly.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
18.3.11 11:55

Já bych jí nahlásila na policii, rušení nočního klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.3.11 11:59

Já bych je taky nahlásila, nebo ať jde za nimi domovnice s tím že je nahlásí na policii, pokud tam nechceš volat rovnou ty. ale jinyho nic nezbyva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
18.3.11 12:05

domovnice řekla že stim nechce mit nic společného že není zvědava na žabo myší války. policie sem se na to ptala a ti mi řekli že by jsme šli obě na přestupkovou komisi zaplatili pokutu a zase odešli že by to bylo tvrzeni proti tvrzeni.

• Citovat
  • Upravit
1350
18.3.11 12:07

Holky, nevím, ale pochybuju že policie něco zmůže…Ještě kdyby tam puberťáci dělali mejdan, nakážou jim vypnout hudbu, třeba, ale jak zakážou dětem se pohybovat a křičet?
Zakladatelku samozřejmě chápu, sama mám tříletýho a hlučnýho syna, pod námi i nad námi bydlí lidé s dětma, naštěstí vycházíme dobře, holt se nedá nic dělat :nevim:
Ty další naschvály od vaší sousedky, to už je něco jiného, ale jak to řešit, to bohužel nevím. Nejhorší je srážka s blbcem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
18.3.11 12:12
Laskecka píše:
Já bych jí nahlásila na policii, rušení nočního klidu.

Souhlas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
18.3.11 12:13

Přitlač na domovnici,od toho tam přece je,ne?a když tak to nahrej na kazetu a máš důkaz pro policisty,co je tam za rachot.to musí být fakt na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
18.3.11 12:22

ja byt tebou tak si rychle zvyknu,nez jeji deti odrostou,proste v panelacich je tohle uplne bezne,ze jde vse i co nechces slyset,pod vama taky as inebudou nadseni kdyz deti raubiri,pokud teda nebydlis v prizemi :mrgreen: a to ze ti polela periny,ni je to des ale me to az tak zvlastni neprijde,kdo ma cuchat ze ty zrovna mas na balkone periny ze:)neco podobneho se my stalo xkrat..:)takze rada zni vydrz,a domovni klid je v deset tucim?tak rekni ze prez den to chapes,ale doufas zepo desate hodine bude uz klid,nebo ze to budes muset resit jinak,a basta fidly midly:) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
janca21peta25
18.3.11 12:22

já chápu že děti se někdy nedají uklidnit a jsou velmi hlučné ale 7 lete už by mohlo pochopit že není samo a to 3lete by se měla snažit aspon usměrnit ale tam nefunguje ani to. a to nemluvim o tom jak se ten malý chova na pisku k nasemu fildovi mlati ho lopatou do hlavy a ona ho necha a nic mu neřekne a když se filda brani tak ona mě seřve že mame nevychovaneho spratka.

• Citovat
  • Upravit
7257
18.3.11 12:25

já mám něco podobnýho jen to nejsou děti, ale psi :cert: . je to děs. domlouvání, stížnosti, nic nepomohlo. Bydlíme v novostavbě kde jsou prostě zdi tenký a je tu všechno slyšet. takže to je jako by jsme ty uštěkaný psi měli přímo v bytě :evil: . jsem z toho taky nešťastná lidi odejdou ráno do práce a oni stěkaj než přijdou.´Už jako těhule jsem z toho byla na prášky. přeju hodně štěstí nebo se odstěhovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
18.3.11 12:27
marra píše:
ja byt tebou tak si rychle zvyknu,nez jeji deti odrostou,proste v panelacich je tohle uplne bezne,ze jde vse i co nechces slyset,pod vama taky as inebudou nadseni kdyz deti raubiri,pokud teda nebydlis v prizemi :mrgreen: a to ze ti polela periny,ni je to des ale me to az tak zvlastni neprijde,kdo ma cuchat ze ty zrovna mas na balkone periny ze:)neco podobneho se my stalo xkrat..:)takze rada zni vydrz,a domovni klid je v deset tucim?tak rekni ze prez den to chapes,ale doufas zepo desate hodine bude uz klid,nebo ze to budes muset resit jinak,a basta fidly midly:) :mrgreen:

no vf přízemí bydlíme ale máme koberce a když se u nás běhá tak to nejde slyšet skoušeli jsme to. a o těch peřinách věděla nejde to přehlidnout a vyfoukle kolečko ve sklepě kde ma kočark jen ona a ja taky teda nevim jak bys toto vysvětlila snad že mi ho vyfoukla myš a ventilek položila vedle?

• Citovat
  • Upravit
46669
18.3.11 12:29

Tuším, že se tomu říká „žaloba proti občanskému soužití“ (nejsem si jistá). Ale jestli by to mělo valný smysl, nevím… Každopádně je to kráva bezohledná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
18.3.11 12:30
janca21peta25 píše:
marra píše:
ja byt tebou tak si rychle zvyknu,nez jeji deti odrostou,proste v panelacich je tohle uplne bezne,ze jde vse i co nechces slyset,pod vama taky as inebudou nadseni kdyz deti raubiri,pokud teda nebydlis v prizemi :mrgreen: a to ze ti polela periny,ni je to des ale me to az tak zvlastni neprijde,kdo ma cuchat ze ty zrovna mas na balkone periny ze:)neco podobneho se my stalo xkrat..:)takze rada zni vydrz,a domovni klid je v deset tucim?tak rekni ze prez den to chapes,ale doufas zepo desate hodine bude uz klid,nebo ze to budes muset resit jinak,a basta fidly midly:) :mrgreen:
no vf přízemí bydlíme ale máme koberce a když se u nás běhá tak to nejde slyšet skoušeli jsme to. a o těch peřinách věděla nejde to přehlidnout a vyfoukle kolečko ve sklepě kde ma kočark jen ona a ja taky teda nevim jak bys toto vysvětlila snad že mi ho vyfoukla myš a ventilek položila vedle?

no o te mysi bych premyslela,nebo snad potkan 8-o :think: :think: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3946
18.3.11 12:36

Přestěhovali jsme se do novostavby a je to to samé, všechno jde slyšet, pomalu každý krok. Stavba byla postavena špatně, každý si byty předělává, zdokonaluje, už půl roku je tu hluk, často nesnesitelný, nebyl snad jediny klidný víkend a o 2 patra nad náma dělali byt od základu nový, dokonce bourali zeď, trvalo to 2 měsíce !!! každý den. Byla jsem v 8. a 9. měsíci a musela jezdit přes den do knihoven, abych nezešílela.
Nic jsme s tím nezmohli, navíc zvuky se tak rozléhají, že často dost těžké vypátrat byt, odkud hluk vychází.
Budeme se do roka stěhovat. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.3.11 12:36

To mas jeste dobry, moji rodice uz nekolik let poslouchaji, jak slecna servirka, co bydli nad nima a chodi z prace v noci, pak do rana š..á. Rve u toho jak tur a mlati do nabytku, privede si klidne dva chlapy najednou a jede :lol:
Bylo obdobi, kdy jsem k nim nedavala ani na vikend starsiho syna, protoze mama byla vyrizena z toho, co by mu jako rekla :mrgreen:
Prosim Te a nejaky carky a tecky za vetama, kdybys delal, lip by se to cetlo :wink:
Preju pevne nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová