Hluční sousedi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
25.6.12 09:31
@monika32 píše:
No sorry, ale každej normální pes tě pokouše když do něj budeš kopat. Pes není míč, do psů se nekope :zed: Jako pokud tě pokouše a ty řekneš žes do něj kopala, tak nevím, nevím jak se to bude řešit :nevim: :think: Abys nakonec neskončila na policii ty za týrání psa :lol:

já nevím ale neměl by si každý majitel psa za něj zodpovídat a starat se o to aby neobtěžovat někoho ostatního já bych to nahlásila na policii psy nesmí volně pobíhat a policie s tím musí něco dělat a obzvláště když se tam pohybují malé děti ale jinak s tím hlukem to nevím sousedka dělá naschvály a asi z toho má dobrý pocit potřebovala by nad sebou mít takové sousedy jako je ona sama a pak by s tím snad dala pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.6.12 10:12
@monika1981 píše:
já nevím ale neměl by si každý majitel psa za něj zodpovídat a starat se o to aby neobtěžovat někoho ostatního já bych to nahlásila na policii psy nesmí volně pobíhat a policie s tím musí něco dělat a obzvláště když se tam pohybují malé děti ale jinak s tím hlukem to nevím sousedka dělá naschvály a asi z toho má dobrý pocit potřebovala by nad sebou mít takové sousedy jako je ona sama a pak by s tím snad dala pokoj

S tím naprosto souhlasím, nesnáším volně pobíhající psy, policajty bych klidně volala, NESCHVALUJI kopání do psů, a to v žádném případě… Jinak debilní sousedy nezávidím, je to těžké proti nim bojovat, chce to hooodně síly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.12 12:15

Holky, oni nepobíhají volně. Jen čas od času projdou plotem. Jsou to ještě mladí a silní psi. Většinu dne je mají zavřené, tak pak užívají svobody…
Bohužel z vlastní zkušenosti vím, že jak se to pes jednou naučí, tak je zle…

• Citovat
  • Upravit
53
25.6.12 12:43
@Anonymní píše:
Holky, oni nepobíhají volně. Jen čas od času projdou plotem. Jsou to ještě mladí a silní psi. Většinu dne je mají zavřené, tak pak užívají svobody…
Bohužel z vlastní zkušenosti vím, že jak se to pes jednou naučí, tak je zle…

ale jejich majitel je povinen zabezpečit aby mu nemohli utíkat a pokud to neudělá sám když o tom ví tak holt to sním musí řešit obec nebo město nebo policie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rýba12345
25.6.12 13:14

malé děti a hluk

@Anonymní píše:
Tak vřískající děti se dají ještě pochopit (taky nám tam prcek řve a až bude starší, tak bude určitě i vřískat). Ale dospělí by mohli mít rozum a třeba to omezit na kus zahrady a část dne. Osobně jsem dneska víc zničená z toho kraválu od nich než z toho vedra…

Asi takhle, pokud je to tak, že je to miminko a pláče hladem, je pokakané apod. Prosim. Ale pokud rozmazlený haranti demolujou vše okolo, řvou a sprotě nadávaj. Tak to tedy nelze. Já si myslím, že se sem tahají manýry z venku. Dítě je posvátný a nesmí se mu absolutně nic vytknout. Když si vezmu tady toho haranta od vedle, kterej řve na rodiče už od mala (momentálně jsou mu 4) tónem nadřazeného a vyjadřuje se takto: pojď sem a sprav mi to! Tak toho bych třískala hlava nehlava. Jak obdivuju malé děti, se kterými se dá normálně komunikovat a jejichž jediným zájmem není mlátiti klackama o všechno. To co vidím dneska kolem sebe, tak to bych si já nikdy nemohla dovolit a ani nedovolila, a to jsem dostala na zadek jen 2× za život.

• Citovat
  • Upravit
4
29.3.16 12:48

Ahoj lidicky, mame se sousedy spolecny plot mezi dvorky a obe dve rodiny mame nemeckeho ovcaka, take mame 6 tydnu stareho prcka. Pokazde kdyz se vracime z prochazky a maly spinka jak prijdeme na dvur jejich pes na nas steka takze ho samozrejme vzbudi asi i vydesi, se sousedy nemame dobry vztahy takze se s nami vubec o tom nebudou bavit a jeste bych rekla ze se tomu za rohem smejou, tak co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
29.3.16 12:55
@begonka píše:
Ahoj lidicky, mame se sousedy spolecny plot mezi dvorky a obe dve rodiny mame nemeckeho ovcaka, take mame 6 tydnu stareho prcka. Pokazde kdyz se vracime z prochazky a maly spinka jak prijdeme na dvur jejich pes na nas steka takze ho samozrejme vzbudi asi i vydesi, se sousedy nemame dobry vztahy takze se s nami vubec o tom nebudou bavit a jeste bych rekla ze se tomu za rohem smejou, tak co s tim?

Vstup do baraku mate jen pres ten dvorek? Co nechat prcka spat nekde za brankou a jit sami-bude taky stekat? Jinak snad jedine plot znepruhlednit- vysadit stromky, zivy plot, tuje nebo na drsnaka palety, prkna, plech :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25128
29.3.16 12:55

Nic, my mame sousedy s asi deseti ratlikama a taky nic nenadelame. Pokud ti mimino spi v kocarku, tak poradim nechat ho spat jinde nez v blizkosti psa. Tak jsem to resila v byvalem bydlisti, kde bohuzel metr od okna nasi loznice cele dny nafala civava, a to od rana do vecera. :pocitac: Proste jsem korzovala s kocarem nekde v klidu tak dlouho, dokud malos nebyl vyspaly. Pokud ovsem nejeli kolem nejaky vtipny cyklisti, kteri mi ho spolehlive vzbudili, jak deset metru na sebe rvali.

Příspěvek upraven 29.03.16 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.3.16 12:56

@begonka co bys jako chtela delat 8o pes hlida a steka. Nebo ho jako maji zavirat kdyz ty jdes ven? Nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
29.3.16 12:57

Jinak teda hlavne klid, stekajici pes vam dite muze stokrat vzbudit i venku na prochazce a jsou i jine zvuky.Dite se casem nauci, ze se toho lekat nemusi.Nebo holt jdete domu az jak se vzbudi.

• Citovat
  • Upravit
20777

@begonka Tohle je těžký. Pes je přece na dvoře od toho, aby hlídal = štěkal. Těžko mu vysvětlíš, aby to nedělal. Nevím, jak dlouho tam jste, ale třeba si časem na vás zvykne. Respektive na ten kočár. Je to pro něj přeci jen nová záležitost. Jinak s tím nenaděláte nic. Pes je pes :nevim: Co chceš po sousedech, aby udělali? Když psa okřiknou, vzbudí přece dítě okřiknutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332

@begonka No psovi asi štěkat nezabrání ani kdyby chtěli možná by ho mohli někam zavřít, ale podle mě je to nesmysl protže pes nebude zavřený celý den a oni nebudou vědět kdy vy chodíte z procházky aby ho mohli zavřít jen na dobu určitou :roll: takže si myslím že s kočárkem budeš muset zrychlit tempo a rychle domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
29.3.16 12:59

@begonka řekla bych, že s tím nic moc udělat nejde.Jako neovlivníš, že děti brečí, tak psi zase štěkají. :think: I když chápu, že to naštve když ti budí mimi.

• Citovat
  • Upravit
3677
29.3.16 12:59

Nic s tim neuděláš, my máme sousedy, dokonce tři rodiny žijící vedle sebe, kteří vypustí své drahé ratolesti na předzahrádku, zavřou dveře od předzahrádky a nechaj je tam řvát na celý blok. Neskutečně se to rozléhá. Neslyšíte nic jiného, než řev, pláč, křik. 2 hodiny se to dá vydržet a pochopit, ale poslouchat to od rána od 8 do večera než je vpustěj dovnitř do bytu je opravdu utrpení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80173
29.3.16 13:02

@Callipo90 A to už jsem si taky všimla, že vlastní vnoučata si hezky vesele hrají a smějí a pokřikují - a ty cizí smradi jsou strašně uřvaní a hluční! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová