Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Callipo90 A obavam se, ze bude hur.Lidi jsou k sobe stale mene tolerantni.
@inkakřivák píše:
@Callipo90 A to už jsem si taky všimla, že vlastní vnoučata si hezky vesele hrají a smějí a pokřikují - a ty cizí smradi jsou strašně uřvaní a hluční!
Těžko říct, já vnoučata ještě opravdu nemám. Snažím se to vytěsňovat, ale po 8 hodinách už toho máme fakt dost. Když se ty rodiny, respektive jejich děti nedají dohromady, je to v pohodě, ale jakmile se takhle sejdou, tak to je peklo, kéžby člověk slyšel smích
opravdu nic jiného než křik, pláč a vztékání neslyšíme. Rodičům je to šumák, ty maj bájo. Ale co, jednou bydlíme v bloku, tak s tím člověk nic neudělá. Už na ně někdo podal i stížnost, asi měl menší trpělivost než my ![]()
@MartinaIrena souhlasím.To je pořád jenom já já a zase jenom já. Trocha tolerance by neuškodila nikomu. Někomu brečí mimi, někomu se zase vzteká batole, někomu štěká pes. Starší už špatně slyší, tak má nahlas televizi. Prostě běžný hluk děláme všichni ![]()
@MartinaIrena píše:
@Callipo90 A obavam se, ze bude hur.Lidi jsou k sobe stale mene tolerantni.
@Callipo90 když je hodně dětí dohromady, tak je to snad úplně nemožné aby byl klid. ![]()
@elot píše:
@Callipo90 když je hodně dětí dohromady, tak je to snad úplně nemožné aby byl klid.
To asi ano, jenže kéžby se aspoň smály
bohužel rodiče jsou i natolik líní aby s nima šli prostě ven
takhle jsou hezky zaplůtkovaný a dělaj vyrvál na celej barák. A stejně tak jako by měli být tolerantní ostatní, tak i oni by mohli pochopit, že ne každý to chce poslouchat celý den v kuse. V tom bloku bydlí taky ![]()
@inkakřivák píše:
@Callipo90 A to už jsem si taky všimla, že vlastní vnoučata si hezky vesele hrají a smějí a pokřikují - a ty cizí smradi jsou strašně uřvaní a hluční!
Tys me zase rozsekala ![]()
@Callipo90 To mas tezky. Zase spousta lidi detickam radsi vrazi do ruky tablet a maji klid.Ale za jakou cenu. A nemuzete se zdekovat nekam pryc, kdyz tam jecej? Ja jsem vzdycky, kdyz jsem mela ponorku ze sousedu, prchala do prirody. Ale nejlepsi byl jeden dedek nad nama, co si prisel stezovat, ze mi casto breci miminko. Jestli prej nechci pomoci, ze by mi pro nej mohl zaridit nejake prasky. ![]()
@MartinaIrena píše:
@Callipo90 To mas tezky. Zase spousta lidi detickam radsi vrazi do ruky tablet a maji klid.Ale za jakou cenu. A nemuzete se zdekovat nekam pryc, kdyz tam jecej? Ja jsem vzdycky, kdyz jsem mela ponorku ze sousedu, prchala do prirody. Ale nejlepsi byl jeden dedek nad nama, co si prisel stezovat, ze mi casto breci miminko a jestli prej nechci nejak pomoci, ze by mi pro nej mohl zaridit nejake prasky.
Přes zimu je to v pohodě, to maj zazimováno a člověk o nich ani neví a nad nima nebo pod nima naštěstí nebydlíme. Ale v létě tu opravdu moc nebýváme, ale když už, tak nebudeme utíkat z bytu kde bydlíme, jen proto, že rodiče neumí usměrnit své děti a děti si neumí normálně hrát, aniž by se mlátily a já nevím co ještě. Jak říkám, je to otravné, naše štěstí, že doma příliš nejsme, nebo jsme v práci. Ale chudáci ti, kteří jsou doma více ![]()
@Callipo90 chápu. Tolerance má být na obou stranách. Mám děti tři ale doma je krotím a snažíme se je brát hodně do přírody. A po večerníčku do postele. A i tak na nás sousedi bouchají, když třeba malému myjeme hlavu a on brečí
Nebo párkrát poskočí a je zle.
@MartinaIrena píše:
@Callipo90 To mas tezky. Zase spousta lidi detickam radsi vrazi do ruky tablet a maji klid.Ale za jakou cenu. A nemuzete se zdekovat nekam pryc, kdyz tam jecej? Ja jsem vzdycky, kdyz jsem mela ponorku ze sousedu, prchala do prirody. Ale nejlepsi byl jeden dedek nad nama, co si prisel stezovat, ze mi casto breci miminko. Jestli prej nechci pomoci, ze by mi pro nej mohl zaridit nejake prasky.
to jako vážně?? Bych mu asi řekla aby zajistil prášky radši sobě… to je fakt síla..
Jinak zakladatelko, co zkusit otužit mimino aby se psa nelekalo, ono to buzení nemusí být ani tím psem jako že cítí, že je doma. Takhle to mají sousedi, vyjedou s kočárem do baráku a malá se jim vzbudí, prostě ví že jsou doma. Jinak psi prostě štěkaj. Začíná být hezky, vem si knížku jdi na dlouhou procházku a sedni si někde na lavičku a čti si aby byl malej vyspanej
@elot píše:
@Callipo90 chápu. Tolerance má být na obou stranách. Mám děti tři ale doma je krotím a snažíme se je brát hodně do přírody. A po večerníčku do postele. A i tak na nás sousedi bouchají, když třeba malému myjeme hlavu a on brečíNebo párkrát poskočí a je zle.
Taky jsem vyrůstala celý život v paneláku a měli jsme prostě pravidla a to co dělají naši sousedé s dětičkama by naši rychle zatrhli, protože jednoduše v tom paneláku člověk nebydlí sám a musí si to uvědomovat i děti, pokud to nejsou mimina nebo batolata a tohle určitě nejsou.
Vsichni mate pravdu ja jsem to mela napsat na jine stranky on to nebude problem se psem, mame take psa ktery steka. tady by asi vsechno vyresil nepruhledny plot, jenze to uz jsme zkouseli potrebujeme na to od nich souhlas a ten nam oni nedaji zkusim se zeptat nekde jinde, tady jde i o vetsi soukromi atd. Tak hezky zbytek dne ![]()