Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No, kdyby ty děti byly malé, tak to chápu, ale oni jsou už větší a asi to maj po tatínkovi, ten dneska vřískal s nima
Tak pokud jsou větší, tak to by mě taky štvalo. To už je pak stejné jako s dospělými.
My máme příští týden taky zahradní párty (asi 30 lidí), tak se třeba chytí za nos (o čemž silně pochybuju).
Co jim tak při tom pouštět hlasy „Tupounů“ z kresleného filmu „Příběhy gumových medvídků“???
Oni ti Tupouni měli asi taky tolik inteligence…
Přemýšlím a přemýšlím jak ti poradit - a bohužel nic nemůžu vymyslet ![]()
Taky máme kliku na takové zvláštní sousedy, už s nimi nemluvíme, došlo až na udávání na stavební úřad atd… Taky tam byl hluk, psí štěkání…
Vyřešili jsme to nakonec teda jinak, ale na obci nám bylo řečeno, že pokud se nás sejde víc stěžovatelů (tj. dva a více
), tak to může pak jít k přestupkové komisi, kterou by měla každá obec mít, ta jim pak může uložit nějakou pokutu.
Co se týče utíkání psů k vámk, to bych si teda líbit nenechala a psy bych nakopala.
@sovicka1 psů se bojíme všichni. Nikdy nevíš, kdy takové bojové rase rupne v bedně. Už jsem před nimi i zdrhala přes plot…
Já mám právě strach i z toho, že když si budeme stěžovat, tak se začnou mstít (rekonstruujeme).
Jak jsem psala. Nikdo si s ohledem na jeho rodiče stěžovat nepůjde. To je ten problém, když se prostě lidi znají celé roky. Já si s ním hrála celé dětství…
@Anonymní píše:
@sovicka1 psů se bojíme všichni. Nikdy nevíš, kdy takové bojové rase rupne v bedně. Už jsem před nimi i zdrhala přes plot…
Já mám právě strach i z toho, že když si budeme stěžovat, tak se začnou mstít (rekonstruujeme).
Jak jsem psala. Nikdo si s ohledem na jeho rodiče stěžovat nepůjde. To je ten problém, když se prostě lidi znají celé roky. Já si s ním hrála celé dětství…
Blbá situace. Pokud není hluk vyloženě neúnosný - což je asi s ohledem na malé dítě, ale asi neporušuje zákon - a v noci je klid, obávám se, že s tím nic neuděláš. Snad jen ti psi, co k vám zdrhají, to by policie vyřešila.
Co se týká psů, tak nesnášejí jedno: pokud je nějaký prostor posypaný pepřem nebo mletou chilli paprikou…
@Jura007 píše:
Co se týká psů, tak nesnášejí jedno: pokud je nějaký prostor posypaný pepřem nebo mletou chilli paprikou…
To není řešení. Mamka má taky psa… (Slepou, 12 let starou fenku, která už je ráda, že má svůj klid…)
@Anonymní píše:
To není řešení. Mamka má taky psa… (Slepou, 12 let starou fenku, která už je ráda, že má svůj klid…)
Zpevnit plot.
No, manžel by si servítky nebral, když nám sousedovic pes trhal plot zubama, normálně vystřelil a řval na psa i na souseda… Psa by určitě i nakopal. Taky máme psa.
Nám pak hooooodně pomohlo, když si sousedi vedle našeho plotu postavili druhý plot - plný. Sice je to strašně pitomé v zimě kvůli sluníčku (stíní), ale to nějak přežíváme. Každopádně pes už neotravuje, k sousedům nevidíme, smrad z jejich hoven na zahradě tolik necítíme.
@sovicka1 píše:
Přemýšlím a přemýšlím jak ti poradit - a bohužel nic nemůžu vymyslet
Taky máme kliku na takové zvláštní sousedy, už s nimi nemluvíme, došlo až na udávání na stavební úřad atd… Taky tam byl hluk, psí štěkání…Vyřešili jsme to nakonec teda jinak, ale na obci nám bylo řečeno, že pokud se nás sejde víc stěžovatelů (tj. dva a více
Co se týče utíkání psů k vámk, to bych si teda líbit nenechala a psy bych nakopala.), tak to může pak jít k přestupkové komisi, kterou by měla každá obec mít, ta jim pak může uložit nějakou pokutu.
Já bych si stále chodila stěžovat na město, pořád dokola dokud se to nevyřeší, policie vám bude jistě k ničemu, přes den bohužel nejsou schopni a ochotni hluk řešit ![]()
@monika32 píše:Chtěla bych tě vidět jak kopeš do pitbulů, kór když jsou dva. Bys mohla být velice rychle bez nohy a za to by jsis ale mohla sama
ty jo, jen by si pes. dovolil po nekom vyjet a uz bych tam hnala policajty. Vztahy nevztahy.
Já jsem pro vypuštění pneumatik, ale všech. Nezmůžou nic. Když tě neuvidí, tak ti to nikdy nedokážou a není to ani na policajty protože vypuštění přes ventilek kolům neublíží a nejedná se tedy o poškození cizí věci. Je to takové něžné ale myslím si účinné řešení. Oni se budou bavit v noci a vy ráno až budou běhat s gumama k pumpě a zpět.
@sovicka1 píše:
ty jo, jen by si pes. dovolil po nekom vyjet a uz bych tam hnala policajty. Vztahy nevztahy.
No sorry, ale každej normální pes tě pokouše když do něj budeš kopat. Pes není míč, do psů se nekope
Jako pokud tě pokouše a ty řekneš žes do něj kopala, tak nevím, nevím jak se to bude řešit
Abys nakonec neskončila na policii ty za týrání psa ![]()
No, kdyby ty děti byly malé, tak to chápu, ale oni jsou už větší a asi to maj po tatínkovi, ten dneska vřískal s nima