Hmotnost mimča ve 27tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.3.11 23:04
Sany píše:
Anonymní píše:
Sany píše:
Anonymní píše:
Sany píše:
Je to možné aby to tak přibližně bylo, +- půl kila. Moje dcera měla reálnou váhu při porodu ve 27tt/1240kg.
Aha,takže to je fakt pravděpodobné…A ty jsi rodila ve 27.týdnu ? Promiň,že se vyptávám,ale docela mě to zajímá,neznám nikoho kdo by rodil pod 30tt. :roll:
Ano, porod 27tt. Ale v kartě měla napsáno narozena 26tt, že prý se nedonošencům jeden týden ubírá.
Tak to jo, a to samovolně nebo jsi šla císařem, a co malá,vypořádala se s tím v pohodě ?
Samovolně, už to doktoři nedokázaly zastavit ( zastavilo se to tedy o týden ) a navíc se skazila plodovka infekcí. Malej je už 12l a je v pořádku :wink: Ale první rok života byl boj.

To věřím,no. Ale zas je to velká zkušenost. Hlavní je,že je vše O.K,to je fajn slyšet :wink:

• Citovat
  • Upravit
8384
1.4.11 11:24

jo a jeste k ty vaze je to jen odhad, hodin pred porodem malyu odhadli 3800-3900g a mel 3550…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.11 12:07
Cikyto píše:
Neumim si to predstavit rodit TED :think: jeste ze ted uz jsou na takove porody pripraveni a miminku pomohou to zvladnout i bez nejakych nasledku :potlesk:
  • me jeste Dr. nerekla kolik malej vazi (jen tabulkove) ale za 2 tydny na VUZ se hned zeptam :-D

Taky si to nedokážu představit,že bych teď rodila…ikdyž si někdy říkám,že už bych to chtěla mít za sebou… určitě se Dr zeptej,já se ptám každou kontrolu i na váhu i na velikost :-o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.11 12:09
Ajla píše:
jo a jeste k ty vaze je to jen odhad, hodin pred porodem malyu odhadli 3800-3900g a mel 3550…

Jasně :-) ,ale pořád radši víc než-li míň :palec:

• Citovat
  • Upravit
126
1.4.11 22:54

přednášky

Ahoj holky, jsem ve 26. týdnu a chodim na těhot. cvičení. Od cvičení dělají i přednášky. Ted přemýšlím jestli mám jít na přednášku (o porodu, o komplikacích,…) hodně lidí mi řeklo, že je to tahání peněz z lidí. Většina ženských určitě na přednáškách nebyli a obešli se bez toho. Tak váhám,zda to nemám zrušit,jsem tam objednaná za 350 Kč za týden. Někdy je lepší nevědět příliš, aby se pak člověk zbytečně nestrachoval, jestli chápete jak to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.4.11 22:56

Ještě pokračování. Já se totiž porodu bojim jako čert kříže, asi proto, že mě vždycky všechny holky strašili. Ostatní kamarádky se tak nebáli jako já. Tak nevim jestli mě ta přednáška ještě nevystraší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.4.11 09:56

Pro me je cely kurz zbytecny, radsi si zajdu na masaz :lol:

Vse co je potreba vedet je na internetu :wink: I dychani, i cviceni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
6.1.25 16:45

Ja jsem 27+5tt a máme odhad 1281 cca :D Prcek je z ivf, takže přesně víme termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí