Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, výtok tě trápí celý cyklus nebo třeba nárazově? Například před menstruací, po ní? Jestli je to krátce před nebo po, je to špinění spojené s menstruací. Po návratu navštiv gynekologa, prohlídka neuškodí.
No, pokud to vydrzelo nekolik měsíců, tak uz to pocka tech 14 dnu, nez budes tady, aby sis dosla na gyndu.
@Kalukap nějak od konce července mám ten výtok POŘÁD. V červenci sem měla normální menstruaci bez vytoku.
To bude jen nějaký hormonální výkyv. Pro jistotu si ale dojdi na gyndu klidně tam, jistě máš nejake cestovní pojištění na ošetření nebo ihned co to půjde a budeš v ČR.
Dobrý večer, je mi 17 let. Trápí mě teď v poslední době „hnědý výtok“. Asi už od ledna bylo to takový, jakože to občas bylo pak to přestalo a měla sem kvůli tomu i nepravidelnou menstruaci. Nemám žádné bolesti v zad ani v podbřišku a těhotná nejsem sex sem měla naposledy když mi bylo skoro 16 let chráněny. Prášky neberu. Vim že mi budete psát proč si nedojdu na gyndu ale od ledna sem u příbuzných v Anglii. U nás doma to teď není dobrý se stavem moji mamky tak by se o mě neměl kdo starat. Vracím se teď na konci Srpna nemáte někdo ponětí co by to mohlo znamenat? Nějaká infekce či co? Doufám že ne.
předem děkuji.