Hnědý výtok (17 let)

Anonymní
21.8.19 23:35

Hnědý výtok (17 let)

Dobrý večer, je mi 17 let. Trápí mě teď v poslední době „hnědý výtok“. Asi už od ledna bylo to takový, jakože to občas bylo pak to přestalo a měla sem kvůli tomu i nepravidelnou menstruaci. Nemám žádné bolesti v zad ani v podbřišku a těhotná nejsem sex sem měla naposledy když mi bylo skoro 16 let chráněny. Prášky neberu. Vim že mi budete psát proč si nedojdu na gyndu ale od ledna sem u příbuzných v Anglii. U nás doma to teď není dobrý se stavem moji mamky tak by se o mě neměl kdo starat. Vracím se teď na konci Srpna nemáte někdo ponětí co by to mohlo znamenat? Nějaká infekce či co? Doufám že ne. :roll: předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2990
21.8.19 23:55

Ahoj, výtok tě trápí celý cyklus nebo třeba nárazově? Například před menstruací, po ní? Jestli je to krátce před nebo po, je to špinění spojené s menstruací. Po návratu navštiv gynekologa, prohlídka neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
22.8.19 05:02

No, pokud to vydrzelo nekolik měsíců, tak uz to pocka tech 14 dnu, nez budes tady, aby sis dosla na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.19 07:56

@Kalukap nějak od konce července mám ten výtok POŘÁD. V červenci sem měla normální menstruaci bez vytoku.

• Citovat
  • Upravit
294
22.8.19 10:59

To bude jen nějaký hormonální výkyv. Pro jistotu si ale dojdi na gyndu klidně tam, jistě máš nejake cestovní pojištění na ošetření nebo ihned co to půjde a budeš v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí