Hnusný horor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19983
18.4.22 00:09

Pro mě tedy film, jako jediný, který jsem nedokoukala byla Lidská stonozka. To už je něco co je za mou hranou. Jinak něco u čeho bych se bála, jsem neviděla roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.4.22 00:10
@lachtanice86 píše:
Parazit z 2019, nebála jsem se, ale celkem překvápko

Koukám že je tam I kus satiry :palec:,rovněž to vypadá slibně, sice to není vyloženě měřítko ale 84%je už dost! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.4.22 00:12

Jo a včera jsem viděla Paroží, top to není, ale ušlo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.4.22 00:13

@Stargust nic moc jsem od toho nečekala, bylo to příjemné překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.4.22 00:14

Si pamatuji jak tenkrát jít pěšky dom ze skoro premiéry Vetřelce který dávali v letňáku to byl tedy zážitek brr.. :) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.4.22 00:14

@lachtanice86 jo, to je fajn, já ne. Kniha je samozřejmě lepší, ja se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.4.22 00:16
@g.sandova píše:
@lachtanice86 jo, to je fajn, já ne. Kniha je samozřejmě lepší, ja se bála.

O jaké knize je řeč?7Paroží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.4.22 00:19

@Stargust ne, řekla bych, ze myslí Řbitov zvířátek a tam byla kniha určitě lepší než filmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.4.22 00:20
@lachtanice86 píše:
@Stargust ne, řekla bych, ze myslí Řbitov zvířátek a tam byla kniha určitě lepší než filmy

Jo jasné, také mě to mohlo docvaknout :D, s knihou jsem neměl tu čest..jo a ta Stonožka to byla fakt síla.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.4.22 00:23

@Stargust no stonozka byl jediný film v mém životě co sem vypla. Nevadí mi krev, ale tohle bylo uchylny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.4.22 00:26

Jinak mně neva filmy tipů Texaský masakr…,Hory mají oči atd..,ale třeba co na mně udělal dojem byl film, sakra snad si vzpomenu.. :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.4.22 00:28

No zase nejednalo se o horror, ale je to jak jede pár na dovolenou pod stan a nějak to tuším mezi nimi dvakrát neklapne a pověsi se jim na krk banda výrobků, začne to na pláži, mají myslím i psa ta banda..oprava výrostků :)chlápek je později těžce zraněn až… :,( pak, také jim vezmou auto…kdyby si někdo vzpomněl.. :think ten vůdce bandy upálí jednoho člena :cert: a ta žena vleze dokonce do baráku kde bydlí ten maník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.4.22 00:34
@Stargust píše:
No zase nejednalo se o horror, ale je to jak jede pár na dovolenou pod stan a nějak to tuším mezi nimi dvakrát neklapne a pověsi se jim na krk banda výrobků, začne to na pláži, mají myslím i psa ta banda..oprava výrostků :)chlápek je později těžce zraněn až… :,( pak, také jim vezmou auto…kdyby si někdo vzpomněl.. :think:dokonce ten vůdce bandy upálí jednoho člena :cert: a ta žena vleze dokonce do baráku kde bydlí ten maník..

Jezero? U jezera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
18.4.22 00:34

Záleží, co tě baví..ducharske, krváky, sci-fi lekacky..
Třeba z krváků typu Saw, kostka, hostel ATP. je mi tak akorát na blití. Neleknes se vůbec, jen tečou hektolitry krve..
Ale je pravda, že horda nazi zombies v Dead Snow 2 byla fakt zábava:)

• Citovat
  • Upravit
465
18.4.22 00:36

@g.sandova Ne,ne to není ono, ale díky zatím za námahu.. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat