Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pro mě tedy film, jako jediný, který jsem nedokoukala byla Lidská stonozka. To už je něco co je za mou hranou. Jinak něco u čeho bych se bála, jsem neviděla roky
@lachtanice86 píše:
Parazit z 2019, nebála jsem se, ale celkem překvápko
Koukám že je tam I kus satiry
,rovněž to vypadá slibně, sice to není vyloženě měřítko ale 84%je už dost! ![]()
@Stargust nic moc jsem od toho nečekala, bylo to příjemné překvapení
Si pamatuji jak tenkrát jít pěšky dom ze skoro premiéry Vetřelce který dávali v letňáku to byl tedy zážitek brr..
![]()
@lachtanice86 jo, to je fajn, já ne. Kniha je samozřejmě lepší, ja se bála.
@g.sandova píše:
@lachtanice86 jo, to je fajn, já ne. Kniha je samozřejmě lepší, ja se bála.
O jaké knize je řeč?7Paroží?
@Stargust ne, řekla bych, ze myslí Řbitov zvířátek a tam byla kniha určitě lepší než filmy
@lachtanice86 píše:
@Stargust ne, řekla bych, ze myslí Řbitov zvířátek a tam byla kniha určitě lepší než filmy
Jo jasné, také mě to mohlo docvaknout
, s knihou jsem neměl tu čest..jo a ta Stonožka to byla fakt síla.. ![]()
@Stargust no stonozka byl jediný film v mém životě co sem vypla. Nevadí mi krev, ale tohle bylo uchylny.
Jinak mně neva filmy tipů Texaský masakr…,Hory mají oči atd..,ale třeba co na mně udělal dojem byl film, sakra snad si vzpomenu..
![]()
No zase nejednalo se o horror, ale je to jak jede pár na dovolenou pod stan a nějak to tuším mezi nimi dvakrát neklapne a pověsi se jim na krk banda výrobků, začne to na pláži, mají myslím i psa ta banda..oprava výrostků
chlápek je později těžce zraněn až…
pak, také jim vezmou auto…kdyby si někdo vzpomněl.. :think ten vůdce bandy upálí jednoho člena
a ta žena vleze dokonce do baráku kde bydlí ten maník..
@Stargust píše:
No zase nejednalo se o horror, ale je to jak jede pár na dovolenou pod stan a nějak to tuším mezi nimi dvakrát neklapne a pověsi se jim na krk banda výrobků, začne to na pláži, mají myslím i psa ta banda..oprava výrostkůchlápek je později těžce zraněn až…
pak, také jim vezmou auto…kdyby si někdo vzpomněl..
dokonce ten vůdce bandy upálí jednoho člena
a ta žena vleze dokonce do baráku kde bydlí ten maník..
Jezero? U jezera?
Záleží, co tě baví..ducharske, krváky, sci-fi lekacky..
Třeba z krváků typu Saw, kostka, hostel ATP. je mi tak akorát na blití. Neleknes se vůbec, jen tečou hektolitry krve..
Ale je pravda, že horda nazi zombies v Dead Snow 2 byla fakt zábava:)