Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Stargust píše:
No zase nejednalo se o horror, ale je to jak jede pár na dovolenou pod stan a nějak to tuším mezi nimi dvakrát neklapne a pověsi se jim na krk banda výrobků, začne to na pláži, mají myslím i psa ta banda..oprava výrostkůchlápek je později těžce zraněn až…
pak, také jim vezmou auto…kdyby si někdo vzpomněl.. :think ten vůdce bandy upálí jednoho člena
a ta žena vleze dokonce do baráku kde bydlí ten maník..
Jezero smrti
@Svetluska55 Tak třeba u „Sawika“je třeba i v jistém smyslu i přemýšlet což také není od věci.. ![]()
@Azeretereza Bingo Azetereza to je ono, máte bludišťáka, nebo horrorotáka..
![]()
@Stargust píše:
@g.sandova Ne,ne to není ono, ale díky zatím za námahu..![]()
Ale je, já vím, co myslíš, viděla jsem to, v originále se to jmenuje něco s jezerem
@Stargust píše:
@Azeretereza Bingo Azetereza to je ono, máte bludišťáka, nebo horrorotáka..![]()
@Stargust píše:
@g.sandova Ne,ne to není ono, ale díky zatím za námahu..![]()
Krom toho dokoncit jsi to měl ty, jezero byla nápověda ![]()
@Azeretereza píše:![]()
díky. Můj oblíbený žánr. I film.
Tak jako tak kdo neviděl určitě budeme propagovat a doporučovat ![]()
Prostě azetereza a g. sandová vyhrávají za pomoc a tip pro ostatní romantický výlet k jezeru kvůli stylovosti
Bravo ![]()
Segra je narocna, co se tyka hororu. Libil se ji Jack stavi dum a thriller U zlate rukavice.
Tyvole. neprijemny byl slunovrat.. neumela sem ho dostat z hlavy.. vlastne porad nemuzu, vzpomenu si a je mi fakt zle..
@Anonymní píše:
Ahojky ženy, chci od vás poradit nějaký fakt hnusný horor aby jsme se s přítelem fakt báli😅 viděli jsme jich už hodně a u žádného jsme se moc nebáli děkuji všem za tipy
Hory mají oči, nevím jestli se budete bát, ale nechutný je. ![]()
@Stargust píše:
Díky za tip,koukám že to má na csfd 75% což je slušné. Jinak mne upoutala trilogie na Netflixu -Očista. Nejedná se sice o horror
,ale občas se tam i člověk ulekne..
A ten Sinister si videa? l Za me top hnus.