Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Smrtící nenávist, japonský trochu ve stylu Kruhu, málem sem se po…
Tak ono záleží, co tě nejvíc děsí… Jestli krváky, psycho, duchařina, nebo třeba horrory podle skutečných událostí ![]()
Tak napište, co považujete za kvalitní matroš, takhle vám moc nikdo neporadí… Já třeba za mlada měla ten vkus „resp. to, co mi přišlo děsivé“ jinde než teď.
Takže za mě, třeba Stephen King celkem oddechovka.
A to jsem celkem bojáclivá - takže třeba ani ten Conjuring za tmy nedávám; a třeba American Horror Story pro mě bylo tak nějak na hranici (jakože maximum hororu, co snesu bez toho, abych se pak bála jít na záchod - ale jak které řady, některé moc hororové nejsou). ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky ženy, chci od vás poradit nějaký fakt hnusný horor aby jsme se s přítelem fakt báli😅 viděli jsme jich už hodně a u žádného jsme se moc nebáli děkuji všem za tipy
Sinister
@Anonymní píše:
Ahojky ženy, chci od vás poradit nějaký fakt hnusný horor aby jsme se s přítelem fakt báli😅 viděli jsme jich už hodně a u žádného jsme se moc nebáli děkuji všem za tipy
Ellie
@lucad77 píše:
Pád do tmy. Zdálo se mi o tom ještě týden. Fuj.
Díky za tip
,koukám že to má na csfd 75% což je slušné. Jinak mne upoutala trilogie na Netflixu -Očista. Nejedná se sice o horror
,ale občas se tam i člověk ulekne.. ![]()