Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jinak jsem nelenil a jelikož zde byl několikrát zminěn Pád do tmy,tak.jsem ho získal a zjišťuji že je i druhý díl
.
@lachtanice86 píše:
Krvárna byla i Krvavá nevěsta
Výborně sem do tématu budu chodit čerpat tipy ![]()
Poslední dům nalevo, Osvícení, Carrie, Mlha, Věc a jeden z mých oblíbených Funny Games, Poslední noc v Soho.
Ja se asi nejvic v zivote bala u Kruhu. A pak u filmu, kde chteji teenageri vykrast dum slepce a on je nejaky byvaly vojak. Nevim, jak se to jmenuje, treba nekdo pomuze. To ma dost hnusnou atmosferu. A co me dostalo svym napetim byl Bird Box se Sandrou Bullock.
@VitaminC píše:
Ja se asi nejvic v zivote bala u Kruhu. A pak u filmu, kde chteji teenageri vykrast dum slepce a on je nejaky byvaly vojak. Nevim, jak se to jmenuje, treba nekdo pomuze. To ma dost hnusnou atmosferu. A co me dostalo svym napetim byl Bird Box se Sandrou Bullock.
Jo, to je dobrej film, ne horor, ale dobry. Taky nevzpominam, jak se jmenuje.
@lachtanice86 píše:
Krvárna byla i Krvavá nevěsta
Tak to byla hororová komedie, ale zábava to byla.
@lachtanice86 píše:
@g.sandova jo to byla sranda, krvarna velká a konec super
Jo, k9nec mě vyloženě potěšil ![]()
Raději anonymně…
Horory mám celkem ráda, ale filmy mě nějak neděsí. Neviděla jsem teda zdaleka všechny, o kterých tu píšete, ale třeba na Kruh jsem se dívala sama potmě a nic. Nikdy se mi ani o ničem nezdálo.
Ale!
Když už, tak si normálně na YouTube najdu někoho, kdo hraje nějakou povedenou hororovou hru a sleduju to. Nikdy teda ne, že bych si k tomu sedla a čuměla. Přeci jen hra je mnohem delší než film, ale pustím si to třeba k večeři, pak u toho uklízím, lakuju si nehty, zašívám…
Pamatuju si, jak jsem kdysi někde viděla nebo slyšela o hře Amnesia: The Dark Descent. Jen mě zaujalo, jak se o tom mluvilo nebo psalo a byla jsem zvědavá, co to je. Tak jsem zjistila, že existuje něco jako „letsplay“ / „gameplay“ a od té doby sem tam takhle na něco mrknu. Někdo to považuje za zhovadilost a ztrátu času, ale mně přijde, že to má minimálně stejnou, ne-li větší hodnotu než většina zábavných televizních pořadů. Ale mám výhodu, že umím anglicky, česky toho přijatelného herního obsahu není samozřejmě zdaleka tolik. A taky je nevýhoda, že zdaleka ne každý hráč mi sedne, nesnáším ty hlučné typy.
Tím tu nechci propagovat nějaké hraní her. To jen že když se chci „bát“, tak tohle mi poslouží mnohem líp než film.
Vždycky jsem si myslela, jaká jsem poseroutka a viděla jsem téměř všechny zmíněné horory a nic. ![]()
Zakladatelka se ptala na nejvíc děsivý a hnusný a to mi ani jeden ze zmíněných nepřijde.
Viděla jsem od Annabelle, V zajetí démonů (včetně nového dílu), Sinister, snad všechny Kingovky a já nevím, co ještě.
Na krváky nebo vyloženě lekačky nekoukám, protože v tom nevidím smysl. Mám ráda spíš psychologické thrillery a horory.
Teď z hlavy si například vzpomínám na Ti druzí, na Netflixu celkem překvapil film Dokonalost a jako srdcovku mám Pokoj 1408 od Kinga. Ale fakt není žádný, u kterého bych se bála, maximálně nepříjemný pocit.
Méně známý a přitom si myslím, že by zasloužil víc pozornosti je Oculus. Ten mám v paměti hodně a jednou za čas se k němu vracím. Jinak mi ty horory prostě splývají.
Jinak hororový seriály mě fakt bavily Dům na kopci a Castle Rock. Dlouho jsem neviděla lepší seriály s takovou atmosférou.
Jinak pokud chceš nějaký opravdu děsivý, tak si vyber něco z japonské tvorby. Oni prostě umí. ![]()