Hodně krve ve stolici

Anonymní
2.7.20 18:08

Hodně krve ve stolici

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem pro mě velmi osobním, proto raději anonymně.
Je to už zhruba týden, co mám problém s vyprazdňováním, před týdnem jsem měla menší průjem, ale vzala jsem si endiaron a bylo všechno v pořádku. A po dvou dnech jsem měla pár kapek krve ve stolici, ale nevěnovala jsem tomu větší pozornost. Ale po pár dnech jsem měla krve ve stolici více, a teď, asi po týdnu jsem měla ve stolici dost krve, což mě vyděsilo, a krvácela jsem i chvíli potom, žádnou bolest necítím, ale chvíli mi tekla krev zhruba v takovém množství, jako to bývá při silnější menstruaci. Jsem ale v zahraničí, takže by bylo složitější dostat se k doktorovi. A uvítala bych každou Vaši radu, co by to mohlo být? Myslíte, že je to vážné? :( :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.7.20 18:12
@Anonymní píše:
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem pro mě velmi osobním, proto raději anonymně.
Je to už zhruba týden, co mám problém s vyprazdňováním, před týdnem jsem měla menší průjem, ale vzala jsem si endiaron a bylo všechno v pořádku. A po dvou dnech jsem měla pár kapek krve ve stolici, ale nevěnovala jsem tomu větší pozornost. Ale po pár dnech jsem měla krve ve stolici více, a teď, asi po týdnu jsem měla ve stolici dost krve, což mě vyděsilo, a krvácela jsem i chvíli potom, žádnou bolest necítím, ale chvíli mi tekla krev zhruba v takovém množství, jako to bývá při silnější menstruaci. Jsem ale v zahraničí, takže by bylo složitější dostat se k doktorovi. A uvítala bych každou Vaši radu, co by to mohlo být? Myslíte, že je to vážné? :( :roll:

Vazne to urcite je a rozhodne to vyzaduhe konzultaci s lekarem. Pravdepodobne se jedna o strevni zanet, mozna ulcerozni kolitida nebo Crohnova nemoc. Ja s UC ziji jiz 25 let, lecena UC je celkem v pohode. Ale je treba brat leky.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
2.7.20 18:13

Bez k doktorovi. Může to být prasklý vred.. Nechci tě strašit, ale takhle mymu tátovi zjistili rakovinu tlustého střeva. Fakt bez radši k lékaři, třeba to bude jen vred, nebo nějaká blbost. Čím dříve to zjistíš, tím lépe!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.20 18:14
@Anonymní píše:
Vazne to urcite je a rozhodne to vyzaduhe konzultaci s lekarem. Pravdepodobne se jedna o strevni zanet, mozna ulcerozni kolitida nebo Crohnova nemoc. Ja s UC ziji jiz 25 let, lecena UC je celkem v pohode. Ale je treba brat leky.

A jaká jsou při tom omezení?

• Citovat
  • Upravit
15151
2.7.20 18:15

Ihned bez k lékaři. Můžou to být jen hemoroidy, ale i věci daleko horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.20 18:16
@Anonymní píše:
A jaká jsou při tom omezení?

Kdyz ti zabira lecba, tak v podstate zadna. Ale je potreba to lecit, nelecene to kdome jineho zvysuje pravdepodobnost rakoviny streva na desitky procent po nejake dobe.

• Citovat
  • Upravit
4100
2.7.20 18:30

Snad i v zahraničí jsou lékaři. Tady to nevyřešíš. Já měla hodně krve při obyčejných hemoroidech, ale musíš se nechat vyšetřit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.20 18:33
@Kolarkaa
@Kolarkaa píše:
Snad i v zahraničí jsou lékaři. Tady to nevyřešíš. Já měla hodně krve při obyčejných hemoroidech, ale musíš se nechat vyšetřit!

V zahraničí jsou jistě lékaři, ale já ve své situaci, se svou disociativní poruchou, nemohu do nemocnice, a k lékaři se nedostanu. :?

• Citovat
  • Upravit
4100
2.7.20 18:36
@Anonymní píše:
@KolarkaaV zahraničí jsou jistě lékaři, ale já ve své situaci, se svou disociativní poruchou, nemohu do nemocnice, a k lékaři se nedostanu. :?

No tak sama krvácení z konečníku nezastavíš. Na co se tedy ptáš, když k lékaři nechceš (nemůžeš)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.7.20 18:45
@Anonymní píše:
@KolarkaaV zahraničí jsou jistě lékaři, ale já ve své situaci, se svou disociativní poruchou, nemohu do nemocnice, a k lékaři se nedostanu. :?

Zadelavas si na pěkný průšvih. :zed:

• Citovat
  • Upravit
117
2.7.20 18:50

Tvl to jako fakt? Opravdu se tu někdo ptá při krvácení konečníku na to co má dělat? Na Emiminu?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
2.7.20 18:52

Domácí návštěvu ti lékař neudělá? Pokud jsi vážně psychiatricky nemocná, jistě jsi diagnostikovaná a máš medikaci. V těchto případech lze výjimečně žádat domácí návštěvu lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.7.20 19:25
@Anonymní píše:
Je to už zhruba týden, co mám problém s vyprazdňováním, před týdnem jsem měla menší průjem, ale vzala jsem si endiaron a bylo všechno v pořádku. A po dvou dnech jsem měla pár kapek krve ve stolici, ale nevěnovala jsem tomu větší pozornost. Ale po pár dnech jsem měla krve ve stolici více, a teď, asi po týdnu jsem měla ve stolici dost krve, což mě vyděsilo, a krvácela jsem i chvíli potom, žádnou bolest necítím, ale chvíli mi tekla krev zhruba v takovém množství, jako to bývá při silnější menstruaci. Jsem ale v zahraničí, takže by bylo složitější dostat se k doktorovi. A uvítala bych každou Vaši radu, co by to mohlo být? Myslíte, že je to vážné? :( :roll:

Jestli je to jasně červená krev, mohou to být „jen“ hemoroidy. Budeš se muset pochlapit, tohle žádný čajík a klid nespraví. Jen doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.7.20 19:26
@AndreaNova píše:
Tvl to jako fakt? Opravdu se tu někdo ptá při krvácení konečníku na to co má dělat? Na Emiminu?!

Ano. Tady jsou samí doktoři, to jsi nevěděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
2.7.20 19:48
@Russet píše:
Ano. Tady jsou samí doktoři, to jsi nevěděla?

Věděla to jo…ale že až takový odborníci. Tchán si loni usekl prst při sekání dřeva. No představte si ten deb. l jel k lékaři. To mu příště řeknu že stačí Emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí