Hodně kuponků

• Otevřená skupina

otevřená skupina pro výměnu dm kupónů

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
7.8.13 14:22

@MickyG otázka je, jestli tuto informací dětská lékařka poskytne. protože ona je vázána mlčenlivostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
7.8.13 14:23

Tak jsem se schválně dívala do zdravitních průkazů a kolonka na kojení je tam jen do 6m, na stráncee 12m už to není. U dr. jsme byli v 8m a to se n kojení myslím už ani neptala :nevim: nevím jistě, spíš se ptala jak jí příkrmy (maasozelenina, ovoce), příští týden jdeme na 10m kontrolu, tak si schválně dám bacha jestli se na kojení bude ptát nebo ne :think: (kojím už jen ráno, večer a v noci, ostatní mají normální jídlo a čaj).

No moje nabídka na výměnu kuponů do DM za účty z lekárny na UM do 1 roku stále platí. A buď je využiju nebo ne, se uvidí podle kontroly v 10m, jestli se na kojení bude ptát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
7.8.13 14:24

Mám kupony

Hami masozel. příkrm 125g
Nestlé kaše
Hami malý gurmán
Hami sušenky Safari
Babylove nápoj
Sunárek ovocný nebo masozel. příkrm Babylove masozeleninový př.
Beba Pro
Beba HA
Hami kaše
Sunar NUtradefens

Zubní pasta Dontodent kids
Ubrouskly HUggies
Babylove slipové plenkové kalhotk
Baby Sebamed kosmetika

Pak mám dvě knížky pro děti od 7 měsíců
knížka pro novorozence
knížka od 13 měsíců

knížky jsou probrané, ale ještě se v nich něco najde, tak si písněte, když budu mít tak pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
7.8.13 14:45
@subsomi píše:
Tak jsem se schválně dívala do zdravitních průkazů a kolonka na kojení je tam jen do 6m, na stráncee 12m už to není. U dr. jsme byli v 8m a to se n kojení myslím už ani neptala :nevim: nevím jistě, spíš se ptala jak jí příkrmy (maasozelenina, ovoce), příští týden jdeme na 10m kontrolu, tak si schválně dám bacha jestli se na kojení bude ptát nebo ne :think: (kojím už jen ráno, večer a v noci, ostatní mají normální jídlo a čaj).No moje nabídka na výměnu kuponů do DM za účty z lekárny na UM do 1 roku stále platí. A buď je využiju nebo ne, se uvidí podle kontroly v 10m, jestli se na kojení bude ptát :think:

Tak nás se doktorka ptá na kojení vždy při každé návštěvě, máme 9m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
7.8.13 14:46

Malý má 10 m. a doktorka se ptá pokaždé na kojení, příkrmy. A taky si to zapisuje do karty, jak jsem si všimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
7.8.13 14:46

@Hvězdinka
já orrávě nevím jestli se v těch 8m ptala i n kojení :nevim: možná jo a možná ne :nevim: tohle si nepamatuju, ale vím, že se ptala jak jim jedou příkrmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
7.8.13 14:51

Mě jenom přijde divný shánět účtenky od cizích a nechat si to proplácet na sebe. To bych se asi styděla, aby to jiná mamina platila a já z toho měla peníze :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.8.13 14:51

@hopikhopik to sice ano, ale když si něco ověřuje zdr. pojišťovna, tak by měla vyhovět ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
7.8.13 14:53
@pajakr píše:
Mě jenom přijde divný shánět účtenky od cizích a nechat si to proplácet na sebe. To bych se asi styděla, aby to jiná mamina platila a já z toho měla peníze :oops: :nevim:

Taky jsem toho názoru. Ale každá jsme jiná. Já bych třeba zas nešla na tu pojišťovnu, se tam stydím jít,, žebrat,, :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
7.8.13 14:56

@MickyG podle mně musí dát pacient písemný souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
7.8.13 14:56

Tak na pojišťovnu bych se nestyděla, když člověk kojit nemůže a mimi musí mít UM tak se nedá nic dělat, každá kačka od pojišťovny dobrá. Ale tohle mi přijde moc, přesně jak píšeš,,žebrání´´

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.8.13 14:57

@hopikhopik podle mě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
7.8.13 14:57

@pajakr že by se jako o sumu rozdělila?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.8.13 14:58

Já bych měla strach, že na to přijdou :mrgreen: na každou lež či podvod se většinou přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
7.8.13 15:00
@pajakr píše:
Tak na pojišťovnu bych se nestyděla, když člověk kojit nemůže a mimi musí mít UM tak se nedá nic dělat, každá kačka od pojišťovny dobrá. Ale tohle mi přijde moc, přesně jak píšeš,,žebrání´´

Já jsem prostě blbec, mě bylo trapné si jít zažádat o rodičák a přídavky… :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny