Hodně kuponků
- Otevřená skupina
otevřená skupina pro výměnu dm kupónů
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (717)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak odsouzení za „žebrání“ jsem teda nečekala ![]()
Ta pojišťovna přispívá až 500kč na plavání, nebo UM, nebo já nevím co ještě.
Mám dvojčata, takže miminkovské plavání bohužel nezvládnu
přítel je v práci a hlídací babičky taky ještě pracují a sama ve vodě se 2 miminy být nemůžu.
Nemáme se sice finančně špatně, dost dobře na to, že jsem nedostala porodné ani žádné jiné příspěvky a rodičovská i na dvojčata je stejná jako na 1 dítě, ale zase nevidím důvod, proč si nenechat od pojišťovny proplatit co nabízejí
očkování už jsem si proplatit nechala.
Stejně tak v těh., jsem využila celou částku na těh. vitamíny a předporodní kurz. Pokud to někdo nevyužívá je to jeho věc, ale pokdu to využít chci, je to zase moje věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elluan píše:
Já jsem prostě blbec, mě bylo trapné si jít zažádat o rodičák a přídavky…![]()
Je ti „trapné“ žádat o přídavky, ale máš je.
My na ně nárok nemáme.
Mě fakt baví, někteří lidi co soudí
![]()
Byla jsem zaměstnaná dost dlouho a platuila dost vysoké danně a soc. a zdr. pojištění, na nemocenské jsem byla poprvé až s rizikovým těh. (dvojčata)
Na žádné přídavky na děti ani jiné dávky nárok nemáme a když chci aspon nějak něco využít, tak jsem „žebračka“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@subsomi píše:
My na ně nárok nemáme.
Mě fakt baví, někteří lidi co soudí![]()
![]()
![]()
![]()
Byla jsem zaměstnaná dost dlouho a platuila dost vysoké danně a soc. a zdr. pojištění, na nemocenské jsem byla poprvé až s rizikovým těh. (dvojčata)
Na žádné přídavky na děti ani jiné dávky nárok nemáme a když chci aspon nějak něco využít, tak jsem „žebračka“
Plně tě chápu jak ti je a jak to myslíš. Jsme na tom uplně stejně, nedostali jsme porodné, na přídavky nemáme nárok a rodičák nám čtyřem musýí vystačit na domácnost a vše kolem dětí(doktoři, mlíko, pleny…)
Nic si z toho nedělej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@subsomi taky jsem si na miminu zažila podobné obvinění a od té doby si dávám bacha co sem napíšu, nestojí mi to za to obhajování se, že mám dvojčata a peníze stejný jako ostatní na jedno.
Tak a tím toto téma ukončeno-aspoň pro mě ![]()
Právě se mi tu začali oba vztekat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda holky, já se musím paní také zastat. Také na tom nevidím nic špatného a trestného…Vždyť to co nám dává stát je směšné (220 000 tis.) a moje pojišťovna (VZP) tu jsem naštěstí na radu kamarádky na poslední chvíli změnila. Platíme si pojištění a nevidím nic špatného na tom, když z pojišťovny chce paní vytřískat maximum, i když kojí. Je to její věc!
Já finančně nestrádám, za pár dní se nám narodí mimi, ale určitě si pak nenechám ujít jediný příspěvek a možnost něco dostat navíc. Byla jsem v těhu 2× hospitalizovaná a 100kč na den se mi taky nelíbilo. Jako za co? Za tu bídu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanulkaM
Já si nijak nestěžuju na to, že nemáme jako jiní přídavky na děti, příspěvek na bydlení, porodné a já nevím co všechno ještě
se. e mě, jaký typ lidí to dostává, ale neřeším, nic s tím nenadělám.
Ale když poprosím o účty (poštovné bych zaplatila, nebo na oplátku poslala nějaké kupony), tím nikomu nic neberu a jsem ta „špatná“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt masakr tady na emiminu..v poslední době je to tady samá závist a nenávist.. ![]()
Kupuji mléko v DM, takže bohužel nepomohu..ale navážet se do někoho, že chodí žebrat?
podívejte se na cigoše..ti chodí žebrat a nemrknou při tom okem..a ještě ječí jak mají málo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@subsomi bohužel to tu je někdy pochopeno uplně jinak než to člověk myslí ![]()
Podle mě na tom nic špatného není, to je uplně na stejném principu jako výměna kuponků a bodíků-aspoň podle mě.
A kašli na to, vím, že to mrzí ale nemá smysl to řešit, stejně to nevyřešíš a jen tě to bude užírat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@subsomi píše:
My na ně nárok nemáme.
Mě fakt baví, někteří lidi co soudí![]()
![]()
![]()
![]()
Na žádné přídavky na děti ani jiné dávky nárok nemáme a když chci aspon nějak něco využít, tak jsem „žebračka“
Cítím to stejně…nastoupila jsem do práce měsíc po maturitě, od té doby jsem nepřetržitě zaměstnaná 9 let, platím vysoké daně, pojištění, na nemocenské jsem nebyla nikdy (!) za tu dobu a na mateřskou nastoupila šest týdnů před porodem.
Pravda, mám sice nárok na mateřskou po dobu půl roku, ovšem jinak dostanu stejnou číst peněz jako ty, co se válely doma, jen ony mají navíc ještě přídavky, porodné a další soc. výhody.
Teď to nevztahuju k nikomu konkrétnímu tady, nemyslím to ani na ty co pracovaly a mají malý plat, studentky co nedosáhly na mateřskou apod. abych zase nebyla chytaná za slovo ![]()
Mimochodem patřím k těm co kojit nemůže a od prvních dnů jsme na UM…momentálně v měsíci a půl to stojí skoro dva tisíce měsíčně a to fakt nejsou drobný. Kdyby šlo že mi bude někdo přispívat, beru to hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, fakt nechutná diskuze… ![]()
Myslím si, že my všechny, které vyměňujeme kuponky se dopouštíme také takových podvodů a navážet se do paní, která chtěla účtenky jako my kuponky, je poněkud laciné… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@subsomi fandím ti
. Nechápu proč bys toho nemohla využít pokud to jde. Platíš snad málo za pojištění? Škoda, že já takové účtenky nemám, jinak bych ti je poslala. A nechápu, proč by se na to mělo přijít. To jsou keci. Jsem se úplně vytočila některýmy kecma od druhých, jak si tady hrajou jaké nejsou poctivky a přitom se tady obchoduje seč to jde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajakr @elluan
Já s vámi souhlasím. Z mého pohledu je to zneužívání systému. Argument, ať se kouknu na ostatní (cikány), že to dělají taky, je pro mě směšný. Tím, že to budu dělat taky, se totiž dostávám na jejich úroveň. Ale když někdo chce… ![]()
A srovnávat výměnu kupónků soukromého prodejce drogerie a čerpání finančních prostředků z veřejného zdravotního pojištění je docela mimo mísu.
Věřím, že takhle tu smýšlí víc lidí, ale nedivím se, že ani nenapíší, taky jsem se rozmýšlela, protože poslední dobou se tu nesmí nic napsat, matky mají přece držet spolu a běda, pokud ne. ![]()
Jo a nemám potřebu závidět nebo nenávidět, mám svého dost. ![]()
Omlouvám se ostatním za OT, ale nedalo mi to, jak se tu do nich pustily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Plekii , 4.12.25 15:31
- anubiskt , 24.11.25 20:06
- panda82 , 25.5.25 14:02
- Sedmikráskakrásná , 24.1.25 22:05
- LevanduleKo , 30.12.24 23:15
- El3234 , 8.11.24 14:24
- Jana1609 , 28.10.24 13:39
- Snazilkakacka , 4.10.24 14:28
- nick mandarinka , 13.9.24 15:13
- Cullenova , 5.11.23 15:20
- Martinos7 , 26.3.23 08:13
- Izzylka , 12.9.22 14:07
- Teeeri , 5.5.22 15:09
- Emilly2017 , 8.2.22 07:32
- xjanulak , 1.12.21 14:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Staré boty
- 8.6.26 21:40
- Anezka1990
- 5
Kolik času tráví vaše děti nad učením?
- 8.6.26 21:55
- Hobitka
- 9
Operace čéšky
- 8.6.26 21:13
- Anys27
- 1
Funguje to tu ještě a jak? Oproti roku...
- 8.6.26 21:12
- Michelle_M
- 5
Připadám si ošklivější ve vztahu
- 8.6.26 21:34
- Albert-ok
- 7
Autoškola Nobe dotaz
- 8.6.26 18:36
- blablabla944
- 1
IUI zkusenosti ?
- 8.6.26 20:27
- Andy 006
- 3
Je to zatím ok?
- 8.6.26 21:37
- Milka664
- 11
Zahradní bazar oblečení v Praze
- 8.6.26 20:42
- Snopy123
- 8
Jezdila jsem bez platné dálniční známky –...
- 8.6.26 21:36
- Paní.Norrisová
- 19
Nové příspěvky
Oční kontakt při sexu
- 8.6.26 22:12
- stinga
- 34
Kolik času tráví vaše děti nad učením?
- 8.6.26 22:12
- Kelsey1
- 11
Poukaz do lázní pro učitelku
- 8.6.26 22:11
- Menton
- 50
Milenky sem nová diskuze
- 8.6.26 22:09
- Anonymní
- 110914
Nahota před puberťáky
- 8.6.26 22:08
- Al35
- 89
Staré boty
- 8.6.26 22:07
- MaryTenEyc
- 6
Prarodič shazuje vnuka
- 8.6.26 22:05
- Trojlístek
- 88
Češtinářské špeky :-)
- 8.6.26 22:02
- klamonožka
- 40791
Stojan na vodu, pokec o tom, jaký byl...
- 8.6.26 21:54
- MaryTenEyc
- 167
Snažení o miminko - měření bazální...
- 8.6.26 21:42
- Anonymní
- 33420