Hodně kuponků

• Otevřená skupina

otevřená skupina pro výměnu dm kupónů

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1577
31.10.13 18:59

kuponky DM

Nabízím kompletní slevovou vánoční knížku, kuponek na nivea 50%, kuponek do CA, kuponky na Babylove mlíčka, ubrousky a spoustu dalších kuponků…

Sháním kompletní knížky /nebo kuponky/ pro děti od 7 měsíců s platností do června 2014.
Dále sháním dudlíky NUK vel. 2, silikon. Pokud máte doma a nevyužijete, ráda vyměním za kuponky ode mě. Pouze nové, zabalené, klučičí :-)

Pište v případě zájmu do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
31.10.13 20:47
@hopikhopik píše:
Ahojky,
mám 22 víček od lipánka - vyměním za kupon na loreál řasenku či slevu na airwick svíčky
mam kupo na rasenku Extra Volume Collagene nebo Mega Volume Collagen 50%(159) 3ks.
Nechcem za nu nic, ak mas zaujem posli mi adresu do SZ.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
1.11.13 07:41
@LendulkaM píše:
Nabízím kompletní slevovou vánoční knížku, kuponek na nivea 50%, kuponek do CA, kuponky na Babylove mlíčka, ubrousky a spoustu dalších kuponků…

Sháním kompletní knížky /nebo kuponky/ pro děti od 7 měsíců s platností do června 2014.
Dále sháním dudlíky NUK vel. 2, silikon. Pokud máte doma a nevyužijete, ráda vyměním za kuponky ode mě. Pouze nové, zabalené, klučičí :-)

Pište v případě zájmu do SZ.

A to už jsou knížky s platností do konce června? 8o Já myslela, že teď maximálně do konce března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
1.11.13 08:09

@Hvězdinka Ano, už jsou. Už jsem pár výměn uskutečnila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
1.11.13 08:28

Nemáte někdo prosím kupón na slevu do C a A, ale ne ten do velikosti 92 jiný? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
1.11.13 08:55

@LendulkaM Tak to jo, nevěděla jsem :oops: mám jen do konce března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
1.11.13 09:01

@Hvězdinka Ani těma bych nepohrdla, pokud byste měla něco navíc a sháněla nějaké kuponky…kdyžtak pisněte do SZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
1.11.13 10:21

Nabízím masozel. příkrmy Babylove do konce roku 2013.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 10:48

Dobry den, mela bych zajem o mleko babylove jestli jeste mate?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
1.11.13 11:39
@Syringa píše:
Já mám 13m knížku jen do konce roku :roll:. Je pravda, že mi jí poslali o 2m dřív než měla malá rok (a malá je zářijová), což jsem moc nechápala…

A naše je říjnová a dostali jsme do konce března, tak nevím, jak to u nich funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
1.11.13 11:52

Aktualizovala jsem album :)

https://www.emimino.cz/…ny-dm-11528/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 12:00

Dobry den, mela bych zajem o plenky multipack a kojenecke mleko babylove s delsi platnosti jak do konce roku. na vymenu nejake kuponky jen do konce roku bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
1.11.13 13:49

@Hvězdinka malý je taky říjen a taky máme knížku do konce března..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
1.11.13 15:35

Já jsem v srpnu dostala do března…ale některé mamči už mají do června, tak nevím čím se to řídí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
2.11.13 10:36

NUK

Holky prosím kupujete některá NUK prsní tampony nebo NUK čistič na lahve a savičky? Já jsem začala sbírat čárové kódy a od těchto výrobků jsem je vyhodila, než jsem zjistila, že se sbírají. Nemáte některá doma obaly od nich které nepotřebujete? Nebo od sáčků NUK na mléko? Pokud byste měly, budu moc ráda.

Nabízím kuponky do DM a víčka hollandia.

Ještě jsem vyhodila obal od dudlíku rose blue (vel.1, silikon) a od řetízků rose blue modrého a od disney s medvídkem pů…Kdyby jste některá měla… Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny