Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Obojí se dá metrem..I když ta Verdunská je kapánek dál (u Kulaťáku). Gorazdova je v podstatě na Palackého náměstí, tak 50 metrů od rohu… Samozřejmě, že počítám s tím, že to čtou i jiní.
![]()
@Ephemeral píše: Více
Jasně, ale asi to byl ten spontánní mamut, nikoli vytahování praporů pro efekt. ![]()
@Venetia píše: Více
Jednoznačně. ![]()
Jasně, že chci ode všeho něco, takže fyzický kontakt a souznění samozřejmě, naopak nijak nadmíru nevyžaduju partnerův čas a pozornost.
Jsem dost solitér a dokážu se velmi dobře zabavit sama.
Ale rozhodně chci skutky a dárky, což žádnejma sladkejma kecíkama a srdíčkama nikdo nevokecá.
@Venetia píše: VíceÚmyslně jsem dal oba krámy. Jsou trochu dál od sebe, takže někomu se hodí ten, jinému ten druhý.
@tess50 píše: Více
Zase kdo by chtěl doma Josefa? ![]()
Podávání důkazů lásky ála vyžehlená košile (nebo účast na konferenci, každému co jeho jest
) dává smysl, když není vyžadován a pojímán jako základní předpoklad existence harmonického vztahu.
@tess50 píše: Více
S radosti bys upekla, abys mu obcas udelala radost… stejne tak, jak s radosti on upece, aby ti udelal radost… ale jak, kdyz ja neumim pect, ja to zkusila 2 krat, nechapu, proc se to cesto zcvrklo a merilo 3 milimetry a bylo to tvrde jak kamen a proc se ten kvaseny kolac nedal jist a byl tvrdy a hnusny.
@My Melody píše: Více
Protože jsi začala od těžkého receptu. Kynute nepecu, protože nikdy nevíš, co to udělá ![]()
@My Melody píše: Více
Typický projev toho, že se s tím klepne. ![]()
Jinak recept ok, ale…
![]()
Velmi opatrně při kontrole a vyndavání!
Příspěvek upraven 08.06.26 v 14:39
@jenom_chlap píše: Více
Mluvis dobre, ale zbytecne… my to rikali roky… a je dost mozne, ze az bude mit Helmut za rok sluzebku nekde pobliz, ozve se.
Příspěvek upraven 08.06.26 v 14:42
@M_Vladim píše: Více
Ale ja nechapu, kde jsem udelala chybu, recept byl dobry… je na case si priznat, ze nemam bunky na kucharinu a venovat se tomu, co umim, proste nemam chut se s tim uz trapit a vyrabet zcvrknute kameny. Ja zkousela X krat namichat snich z bilek, ani jen to neumim, vzdy je z toho nejaka vodnata kase.
@Velryba černá píše: Více
To byl důvod, proč jsme se reálně setkali o pár týdnů později. Dřív prostě nemohl kvůli pracovní cestě
takže spontánní.