Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Není to receptem. Fakt tím klepnutím.
Jsem měl bábovku, že by se hodila jako kolo na obrněný transportér. ![]()
@tess50 píše: Více
Aha, tak ted uz vim
… ja chtela v cizine ochutnat domov a chtela jsem upect orechovy zakusek, makovnik a skoricovy kolac z meho detstvi…
Sníh je potřeba šlehat opatrně a poměrně dlouho…Zdravím do nebe šefcukráře z Ambíku.
![]()
@sirikit píše: Více
Vubec nevim jak bych takovou fazi zvládal, spis me to desi, kdyby mi zenska prala, zehlila, vařila mi
, pak bych ji asi zacal považovat za mamu, coz neni moc sexy ![]()
@M_Vladim píše: Více
Tak jsem to delala, opatrne a dlouho… a vzdy je z toho mazlavina.
@My Melody
Mazlavina byvá z nízkých teplot. Trouba nepeče podle nastavení.
Druhá možnost je mouka s nízkým obsahem lepku, nebo případně vysoký podíl cukru - více nemusí být lépe. Bacha na doplňky. Třeba takové Granko má teď víc cukru, než mívalo a některé starší recepty pak nevyjdou. ![]()
Tohle už je trochu o zkoušení. Proto je třeba těžké někoho přesvědčit na jinou mouku.
@sirikit píše: VíceÚčast na konferenci jako důkaz lásky jsem vůbec neuvadela, to je nedorozumění. Řeč byla o „lovení mamutů“ v rámci rande.
@jenom_chlap píše: Více
Presne tak ho ted uz vidim…mohl to vyresit uplne jinak…tohle, i kdyby se ozval, by se strasne tezko odpoustelo…to si snad nemuze ani myslet…ale uprimne jsem zvedava, jestli se opravdu ozve, kdyz to tak presvedcive psal…ackoliv, co cekat od nekoho, kdo celou dobu lhal… ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tss, aspon ušetřím
. Teda ty ušetřis vlastne
@Josef_t píše: Více
Ale prdlajs…zkratka se jen po 13 letech vic priblizil, aby jsme to mohli zjistit…byl to kamarad meho ex, tedy tabu…takze me nic takoveho nenapadlo…ale bylo par okamziku, kdy jsem to tam vnimala uz kdysi, jen jsem to nepustila dal, byla jsem treba zamilovana jinde a pod. Ale dohadovat se s tebou nebudu, mysli si pro me za me, co chces. Podle me tomu rozumis asi jako koza petrzeli.
@M_Vladim píše: Více
Já myslím, že Kd, z to budu potřebovat, Tak někde spíš objednam
@Venetia píše: Více
Já se nedivím. Jen netuším, proč bych se lidmi, kteří toto tvrdí, měla zabývat.
Lidi nakecají mnoho hloupostí
Příspěvek upraven 08.06.26 v 15:38