Hodnota HCG po revizi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1734
16.5.13 20:34

@samanta2208 tak to je o dost víc… no já měla během mého krátkého těhu ty výsledky jako na houpačce, dokonce mi jednou hcg i kleslo, opravdu, po jednom větším krvácení, prý se mi snažil vejcovod to embryjko potratit, ale nepodařilo se, za 2 dny hodnota opět nastoupala, ale nad 580 jsem se nedostala. No a 3 dny po zákroku jsem byla na 75. Děkuju za odpovědi, jdu do hajan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
16.5.13 20:43

@iiiveta ja ti drzim moc palecky aby ted uz vse dopadlo vporadku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.5.13 20:43

Ivet, já měla vysokou hodnotu, určitě kolem té 1000 :) Já si myslím, že jsi těhule, kort, když jsi pěkně unavená. Držím pěstičky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
16.5.13 20:51

Nechci se těšit předem, tak si raději počkám na zítra, díky a dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.5.13 11:55

Tak se nám zadařilo :lol: :lol: Byla jsme na utz, tam nic vidět není, je ještě brzo, ale podle krve mám nějakých 160j ( když jsem šla domů z nemocnice, měla jsem 75, tak zbytek to nebude), tak jdu v pondělí znovu na krev a utz, aby se zjistilo, jestli to hcg roste jak má. Dr. říkala, že se po revizích stává dost často, že se hned zadaří, tak uvidíme v pondělí, budu odpočívat a doufat, že se mimčo zavrtalo tam kde má

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
17.5.13 13:12

@iiiveta :hug: :hug: :hug: to je krásnééé. jen tak dál. Určitě je pusinčka tam kde má. věř tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
17.5.13 13:25

@iiiveta určitě je vše vpořádku uvidíš my na to s přítelem skočili 4 měsíce po kyretáži a ejhle hned první pokus a hned jsem těhotná :palec: a čekáme zdravého chlapečka takže držím plečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.5.13 17:18

Děkuji holky za podporu, neměla jsem se o tom s kým pobavit, moje okolí před dvěma měsíci trpělo se mnou při mimoděložním a tak jsem nechtěla nikomu říkat, co se možná chystá ;)
Takže moc díky a uvidíme v pondělí, když vás to bude zajímat, tak třeba písnu, jak to vypadá, moc moc moc si přeju, aby to bylo v pořádku :*
Sami, gratuluju k pupíku, my jsem se nijak nesnažili a ejhle po 2 měsících od revize se nám to povedlo snad taky napoprvé, snad ještě nedostanu vynadáno u dr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
17.5.13 17:45

@iiiveta jestli to nenapíše najdu si tě :mrgreen: mám radost z každé krásné věci. či radosti jiných. procházím si blbým obdobím. tak mně toto potěší. držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.5.13 18:41

@Petra2829 Vidíš, a to bych na tobě vůbec nepoznala, podle toho jak pěkně a povzbudivě píšeš, tak bych to netipla, to se prostě poznat nedá… Držím pěsti, ať tvoje trápení brzo přejde (nevím, možná to zní komicky, když nevím co se děje), a v pondělí se ozvu, jak to se mnou vypadá :-) :-) Kdybych se neukázala, tak pěkný víkend! Páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
17.5.13 18:43

@iiiveta INTERNET… to je tím. kdyby si tu byla pozvu tě na kafe a viděla by si sama. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.5.13 21:55

@iiiveta je to moc krásné, že se vám zadařilo. Opět bude lépe. Hlavně ať jste zdraví a vše jde podle plánu. Určitě nás informuj :)
@Petra2829 Hlavu vzhůru. Taky nevím, co tě trápí, ale bude dobře. :) občas musíme na ten svět koukat jen pozitivně a ve všem špatném hledat pozitiva :)
Holky, přeji vám krásný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
17.5.13 22:18

@Evus13 Holky..tady to pravdu dobré nebude, ale děkuji vám za zájem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
20.5.13 20:43

@Petra2829 @Evus13 Ahoj holky, konečně jsme se dostala na chvilku k netu :-) S těhu to vypadá zatím nadějně, hcg mi nastoupalo na 600, tak v pátek už možná půjde na utz i něco vidět, pokud bude mimčo tam kde má a nebude do té doby nějaký problém :-) Jinak právě bojuju s parádní rýmou a kašlem, asi chřipka, páč ji doma máme všichni, naštěstí bez teplot, tak se nijak neléčím. Papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
20.5.13 20:48

@iiiveta Tý jo tak držím držím..dej si čaj, hodně pít a odpočívat. A zase mi napiš jí kouknu. jsem jak ostřížžžž. Miminečko bude tam kde má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty