Hojení po extrakci

5.4.22 10:28

Hojení po extrakci

Ahoj holky, prosím Vás nemáte některá z Vás zkušenosti s extrakcí zubu s následným léčením? Extrakce proběhla před 6 dny. Již v minulosti jsem měla suché lůžko, takže doktor dal výplň. Bolesti šílený, ale po 3 ibalginech dobry. Měla jsem tam na tom takový šedozeleny povlak. V noci jsem se vzbudila a ten povlak cely v ústech. Takže dnes to mam odhalené s tím, ze tam ta krevní sraženina je. Uff. Ale nevím, jestli je to v poradku. Mate s tím některá, prosím zkušenosti? Moc dekuji za Váš čas 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1240
5.4.22 10:39

Pokud se ti to nezdá, dojdi si k zubaři. Za sebe doporučuji kousat hřebíček, působí antibakteriálně. Ale zkušenosti nemám, já mám že zdravotních důvodů veškeré zásahy v puse kryty atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.22 10:55

@Nika079 mně se to bohužel nezdá už od začátku. Ale můj zubař je stará škola. A když jemu kolega vytrhl zub, tak byl na práškách 3 týdny. Dokud nemám teploty, tak ani atb. A když tam mám srazeninu, tak se nemáme o čem bavit 😞 hřebíček jsem zkoušela, spis mi pomáhá šalvěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2651
5.4.22 14:08

Po mé zkušenosti s extrakcí osmičky bych už s tímhle k zubaři šla. Já taky měla pocit, že tam ta sraženina je, ale bolesti šílené. Jo a bylo to suché lůžko. Pětkrát jsem byla na výměně drenu týden brala večer Aulin abych aspoň pár hodin naspala. Takže nenech se odbýt ať nemusíš zbytečně trpět déle než je nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.4.22 21:11

@Karinkas dobrý večer. Po pěti návštěvách u zubaře Vám bolest povolila nebo dokonce odezněla?
Mám za sebou první vložení alvegylu do rány po ex, dnes ta pasta vypadla a opět dost velká bolest. Zítra jdu opět na vložení pasty. Zajímalo by mě kdy se to uklidní, už je ta bolest únavná.
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2651
5.4.22 22:13

Dobrý večer, po té páté návštěvě ránu jakoby znova zakrvavěl a udělala se znova sraženina. Ještě ty dva, nebo dokonce tři dny už si to tak nepamatuji ten prášek na noc potřeba byl. Ale bolelo to každý den o trochu méně. Jinak ATB mi tehdy taky nedal, že prý to není nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.