hokej Česko - Švédsko!!

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
22.5.10 17:33

jj, hlavní rozhodčí Kanada a USA :zed: jeden nasrany, že vypadli už dávno a druhý, že jsme je naservirovali rusákům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
22.5.10 17:44
veveruskaa píše:
jj, hlavní rozhodčí Kanada a USA :zed: jeden nasrany, že vypadli už dávno a druhý, že jsme je naservirovali rusákům :mrgreen:

jo rozhodčí byli na ránu a ještě se tam pletli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
22.5.10 17:56

a komu budete fandit teď?
Na jednu stranu se mi líbí představa, že Rusové do finále nepůjdou, na druhou stranu proti Rusům naši dovedou zabrat, proti Němcům to je často takový zmatečný :nevim: a navíc budou Němci na domácí půdě, takže kotel fanoušků proti nám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
22.5.10 18:17
sandrik píše:
a komu budete fandit teď?
Na jednu stranu se mi líbí představa, že Rusové do finále nepůjdou, na druhou stranu proti Rusům naši dovedou zabrat, proti Němcům to je často takový zmatečný :nevim: a navíc budou Němci na domácí půdě, takže kotel fanoušků proti nám :think:

jo tak to fakt nevím, jako hustý to bude s kýmkoliv, s rusama vždycky a s němcema na domácí půdě, no uvidíme, ale zatím to vypadá vyrovnaně…tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
22.5.10 18:28

Hokej byl super, hoši se nakonec předvedli :pankac: myslela jsem, že přijdu o hlasivky! :pankac: bylo to neuvěřitelné a kdo se nedíval, udělal chybu :pankac:

škoda akorát toho, jak blbě ti rozhodčí pískali.
Jestli se teď díváte na hokej, tak blbě pískají i rusům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
22.5.10 18:35

tak němci koukám vedou…nevím proti komu budem mít šanci větší ale i tak druhý místo je super lepší než nic:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
22.5.10 19:01

Hokej super :pankac: :potlesk: :dance: rozhodčí blbci, hlavně ta nesmyslná potyčka s Jágrem-každej viděl, že to byl nesmysl a i komentátor pak říkal, že dlouho takový trest neviděl..
A jako potencionálního soupeře bych raději Němce, sice budou mít převahu v divácích, ale přeci jen-na druhou stranu, zase hrát s rusákama by byla super věc, proti nim se vždycky dobře fandilo.
Já nezapomenu na Nagano a jak dal Svoboda gól, já normálně bulela. A vůbec-celková atmosféra kolem Nagana byla super, když jsme pak byli na Václaváku a všude se tančilo a hopsalo a každej si to fotil-paráda..Tak to je moje srdcofka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
22.5.10 19:22

hokej byl fakt super…

a nejlepší byla hláška moderátora při nájezdech: „ROZTÁHNI MI NOHY A JÁ TI TAM DÁM KOTOUČ TAK, JAK SE SLUŠÍ A PATŘÍ“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
22.5.10 19:41

:pankac: to bylo super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.5.10 19:56

no, jestli budeme hrát s Ruskem, tak se zase všichni solidně poperou. Ti pro ránu nejdou daleko, zvlášť, pokud by prohrávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
22.5.10 20:03

Kurnik šopa, to byl nervák!!!! My toho Vokouna nemít, tak náš mančaft šel do JZD vytírat kravám zadečky!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
22.5.10 20:17

Tak jdem do toho s Rusama no myslela jsem si to.Bitky budou určitě,ale to k tomu prostě patří.Tak doufám ,že budeme mít zlatou! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
22.5.10 20:50

Zlatá nebo stříbrná, obě dvě jsou super :dance: :palec:
Nato že jsou tam samí mladí kluci bez zkušeností to dotáhli daleko :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
22.5.10 21:04

Tak pod nátlakem mého muže sedícího vedle mne jsem „donucena“ :lol: napsat následující:„Byl to krásný hokej, zítra jim budeme držet pěstí.“

Jinak jste si, holky, vysloužily veliký respekt mého muže, že vám všem posílá za toto téma :huban: (takže ho asi budu muset večer zmordovat) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
22.5.10 21:13

Koukala jsem, u vyrovnávacího gólu zrovna krmila usínající dítě - to byly muka, nemoct zařvat, zadupat, nic. Aspoň jsem koulela očima a dělala grimasy. :mrgreen: :mrgreen:

U nájezdů už dítě spalo, tak jsem si je mohla užít i nahlas. :lol:

Vyloučení Jardy - no comment… :evil: Ještě jsem ho nikdy neviděla tak naštvanýho a vůbec se mu nedivím.

Tak zítra držíme palce!!!!!

Příspěvek upraven 22.05.10 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí