Holčičky a růžová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petrushca
26.9.14 13:29

Nejhorší je Hallo Kitty! :zed:

• Citovat
  • Upravit
2212
26.9.14 13:29

Taky mám holčičku 8měsíců a ta růžová mi lezel krkem. Nesnáším když má mimino růžové body, růžové tepláky, růžovou bundu a růžovou čepici.(najednou) V šatníku mé malé holčičky máme taky hodně růžových kousků, ale nikdy je nekombinuju s dalším růžovým. Většinou nosí růžové body k tomu černé legíny, nebo růžové tílko a k tomu maskáčové kalhoty, nebo šedé body a růžové legíny. Ale jinak se mi líbí růžová v kombinaci s šedou, černou, maskáčovou. A nesnáším zelenou, modrou, oranžovou!!! Takže kdybych měla kluka, nevím do čeho bych ho oblékala. Ale téééé růžové je někdy fakt hodně! :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
26.9.14 13:31
@avm3 píše:
Někdy je to docela boj sehant něco v jiný barvě. Hlavně v hračkářství, proto máme dost věcí spíš přes net (např. ten kočárek).

Jo my taky přes net. Naštěstí malá má ráda krtečka a né Hallo Kitty! 8o

• Citovat
  • Upravit
25133
26.9.14 13:31

@Hoa Mai TRochu odobočím, ale mě tohle točilo, když jsme čekali prní a nenechali si říct, co to bude. Setkala jsem s až zlými reakcemi, jako proč to nechci vědět a co budu kupovat za barvu - odpovídala jsem, že i kdybch to věděla, tak budu mít věci neutrální, protože chci víc dětí a když další bude opačné pohlaví, tak to budu jako pořizovat všechno znova…
Nehledě na to, že i dnešní supermoderní době se stává, že se seknou a bud to změní na konci těhotenství nebo se narodí opak, než říkaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.9.14 13:32
@Petrushca píše:

Moje řeč!!! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
26.9.14 13:32
@Petrushca píše:
Jo my taky přes net. Naštěstí malá má ráda krtečka a né Hallo Kitty! 8o

Taky to máme tak… krtek je teď největší hit a Šmoulové:D Ale mám obavy, že Hello Kitty ještě přijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.9.14 13:34
@Petrushca píše:

Já ji miluju :D ale měla jsem ji ráda už jako dítě, už před nějakými 25 lety se prodávaly figurky Kittynky :) Abych to uvedla na pravou míru, dneska s ní nic nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
26.9.14 13:35
@avm3 píše:
Taky to máme tak… krtek je teď největší hit a Šmoulové:D Ale mám obavy, že Hello Kitty ještě přijde :think:

Taky se obávám!

• Citovat
  • Upravit
25133
26.9.14 13:37

My měli v práci na brigádě tehdy 18 letou holku a ta měla skoro všechno Hello Kitty - tričko, obal na mobil, kabelku, sponky do vlasů,… a vysvětlovala nám, že je to životní styl a postoj 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
26.9.14 13:37

A holky neštve vás třeba víc než růžová barva něco podobného jako mě? Já nesnáším spíš když má holka na sobě 10 různých barev, nic neladí a je jak od cirkusu :pocitac: to se mi prostě nelíbí, ač malé dítě, sladit by se to mělo co myslíte?

Příspěvek upraven 26.09.14 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
26.9.14 13:38
@avm3 píše:
My měli v práci na brigádě tehdy 18 letou holku a ta měla skoro všechno Hello Kitty - tričko, obal na mobil, kabelku, sponky do vlasů,… a vysvětlovala nám, že je to životní styl a postoj 8o

V 18 jsem sice chodila ještě do školy, ale už jsme s přítelem dělali barák a v 19 jsem se stěhovala, ta byla asi trochu opožděná ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
26.9.14 13:41
@isp píše:
V 18 jsem sice chodila ještě do školy, ale už jsme s přítelem dělali barák a v 19 jsem se stěhovala, ta byla asi trochu opožděná ne? 8o

No nechápali jsme to, ale moc nekomentovali, byla to kolegyně dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
26.9.14 13:42
@lovesmile píše:
Moje řeč!!! :pankac: :mrgreen:

Taky se hlásím! :mavam:
Nejhorší je HM, jak tam ráda nakupuju převážně pro kluka a sebe, tak ty holčičí věci je děs. Nejen že je vše růžovoučké, ale Hello Kitty kam se podíváš :zed: Po klukovi ovšem máme teď holku, tak si ty holčičí věci jako sukýnky a legínky užívám, i v té růžové něco máme. Ale vždy to kombinuju s nějakou jinou, nejlépe neutrální, barvou. Donedávna jsem ani já neměla v šatníku nic růžového, nikdy jsem na takový holčičí blbůstky a barvičky nebyla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
@isp píše:
V 18 jsem sice chodila ještě do školy, ale už jsme s přítelem dělali barák a v 19 jsem se stěhovala, ta byla asi trochu opožděná ne? 8o

Proč? Je to každého věc, jako mít na sobě všechno s Hello Kitty je ujetý, ale není to výsada holčiček. Jednou jsem narazila na nádherný kabelky s motivem Kitty, ale nebyly to žádný růžový holčičí kabelky. Spíše tašky a vypadaly dobře. Někdo to přehání, uznávám. Ale je to asi fakt o stylu, protože já bych třeba na sebe nevzala nic s potiskem značky Adidas nebo tak… (nevím proč, můj pocit, nesedí mi to). Stejně tak bych si ale na sebe nenatáhla všechno s Kitty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
@isp píše:
A holky neštve vás třeba víc než růžová barva něco podobného jako mě? Já nesnáším spíš když má holka na sobě 10 různých barev, nic neladí a je jak od cirkusu :pocitac: to se mi prostě nelíbí, ač malé dítě, sladit by se to mělo co myslíte?Příspěvek upraven 26.09.14 v 13:39

Moje řeč. Ale občas se zadaří, že se zprasí a zrovna máš na převlečení něco úplně mimo. Mě se to povedlo na zápis do školky, takový důležitý den a to moje tele sjelo venku klouzačku plnou vody, takže měla tuniku a k tomu hnusný opraný krátký tepláky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková