Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Taky mám holčičku 8měsíců a ta růžová mi lezel krkem. Nesnáším když má mimino růžové body, růžové tepláky, růžovou bundu a růžovou čepici.(najednou) V šatníku mé malé holčičky máme taky hodně růžových kousků, ale nikdy je nekombinuju s dalším růžovým. Většinou nosí růžové body k tomu černé legíny, nebo růžové tílko a k tomu maskáčové kalhoty, nebo šedé body a růžové legíny. Ale jinak se mi líbí růžová v kombinaci s šedou, černou, maskáčovou. A nesnáším zelenou, modrou, oranžovou!!! Takže kdybych měla kluka, nevím do čeho bych ho oblékala. Ale téééé růžové je někdy fakt hodně!
![]()
@avm3 píše:
Někdy je to docela boj sehant něco v jiný barvě. Hlavně v hračkářství, proto máme dost věcí spíš přes net (např. ten kočárek).
Jo my taky přes net. Naštěstí malá má ráda krtečka a né Hallo Kitty! ![]()
@Hoa Mai TRochu odobočím, ale mě tohle točilo, když jsme čekali prní a nenechali si říct, co to bude. Setkala jsem s až zlými reakcemi, jako proč to nechci vědět a co budu kupovat za barvu - odpovídala jsem, že i kdybch to věděla, tak budu mít věci neutrální, protože chci víc dětí a když další bude opačné pohlaví, tak to budu jako pořizovat všechno znova…
Nehledě na to, že i dnešní supermoderní době se stává, že se seknou a bud to změní na konci těhotenství nebo se narodí opak, než říkaly…
@Petrushca píše:
Jo my taky přes net. Naštěstí malá má ráda krtečka a né Hallo Kitty!
Taky to máme tak… krtek je teď největší hit a Šmoulové:D Ale mám obavy, že Hello Kitty ještě přijde ![]()
@Petrushca píše:
Nejhorší je Hallo Kitty!
Já ji miluju
ale měla jsem ji ráda už jako dítě, už před nějakými 25 lety se prodávaly figurky Kittynky
Abych to uvedla na pravou míru, dneska s ní nic nemám ![]()
@avm3 píše:
Taky to máme tak… krtek je teď největší hit a Šmoulové:D Ale mám obavy, že Hello Kitty ještě přijde
Taky se obávám!
My měli v práci na brigádě tehdy 18 letou holku a ta měla skoro všechno Hello Kitty - tričko, obal na mobil, kabelku, sponky do vlasů,… a vysvětlovala nám, že je to životní styl a postoj ![]()
A holky neštve vás třeba víc než růžová barva něco podobného jako mě? Já nesnáším spíš když má holka na sobě 10 různých barev, nic neladí a je jak od cirkusu
to se mi prostě nelíbí, ač malé dítě, sladit by se to mělo co myslíte?
Příspěvek upraven 26.09.14 v 13:39
@avm3 píše:
My měli v práci na brigádě tehdy 18 letou holku a ta měla skoro všechno Hello Kitty - tričko, obal na mobil, kabelku, sponky do vlasů,… a vysvětlovala nám, že je to životní styl a postoj
V 18 jsem sice chodila ještě do školy, ale už jsme s přítelem dělali barák a v 19 jsem se stěhovala, ta byla asi trochu opožděná ne? ![]()
@isp píše:
V 18 jsem sice chodila ještě do školy, ale už jsme s přítelem dělali barák a v 19 jsem se stěhovala, ta byla asi trochu opožděná ne?
No nechápali jsme to, ale moc nekomentovali, byla to kolegyně dcera.
@lovesmile píše:
Moje řeč!!!![]()
Taky se hlásím! ![]()
Nejhorší je HM, jak tam ráda nakupuju převážně pro kluka a sebe, tak ty holčičí věci je děs. Nejen že je vše růžovoučké, ale Hello Kitty kam se podíváš
Po klukovi ovšem máme teď holku, tak si ty holčičí věci jako sukýnky a legínky užívám, i v té růžové něco máme. Ale vždy to kombinuju s nějakou jinou, nejlépe neutrální, barvou. Donedávna jsem ani já neměla v šatníku nic růžového, nikdy jsem na takový holčičí blbůstky a barvičky nebyla ![]()
@isp píše:
V 18 jsem sice chodila ještě do školy, ale už jsme s přítelem dělali barák a v 19 jsem se stěhovala, ta byla asi trochu opožděná ne?
Proč? Je to každého věc, jako mít na sobě všechno s Hello Kitty je ujetý, ale není to výsada holčiček. Jednou jsem narazila na nádherný kabelky s motivem Kitty, ale nebyly to žádný růžový holčičí kabelky. Spíše tašky a vypadaly dobře. Někdo to přehání, uznávám. Ale je to asi fakt o stylu, protože já bych třeba na sebe nevzala nic s potiskem značky Adidas nebo tak… (nevím proč, můj pocit, nesedí mi to). Stejně tak bych si ale na sebe nenatáhla všechno s Kitty ![]()
@isp píše:
A holky neštve vás třeba víc než růžová barva něco podobného jako mě? Já nesnáším spíš když má holka na sobě 10 různých barev, nic neladí a je jak od cirkusuto se mi prostě nelíbí, ač malé dítě, sladit by se to mělo co myslíte?Příspěvek upraven 26.09.14 v 13:39
Moje řeč. Ale občas se zadaří, že se zprasí a zrovna máš na převlečení něco úplně mimo. Mě se to povedlo na zápis do školky, takový důležitý den a to moje tele sjelo venku klouzačku plnou vody, takže měla tuniku a k tomu hnusný opraný krátký tepláky ![]()
Nejhorší je Hallo Kitty!