Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, já to teda brala taky s jednou nohou nahoru…vypadalo to všelijak, ale pak ke konci už nešlo nic. měla jsem faaakt vzducholoď. Manžel by i ráda, ale přišlo mi to blbý… ![]()
já mám spíše nervy, když mi manžel stříhá nehty na nohou, jsem hodně citlivá, tak se kroutím jak žížala.
Ze začátku se zrcátkem, když už to nešlo, tak manžel - taky rád
Na nohy jsem si nechala nadělit netrhací elektrický strojek, abych si nemusela hrát ve vaně na velrybu ![]()
ja to zvladala az do porodu ale asi jen diky tomu ze jsem to delala po pameti.
Tak to já jsem asi divná,ale mě holí dole jedině přítel, sama mám strach, že se pořežu a to nejsem těhule. Na nohy mám chlupotrh tak ty jsou v poho.
tak když už jsem přes břicho na sebe neviděla, tak musel manžel, sice se taky ze začátku bál, aby mě nepořezal, tak to trvalo déle, jak byl opatrný, ale zvládal to na 1
i proužek mi zachoval ![]()
je hezký jak nám to všem jde
sednu si na kraj vany ( bok ), na druhou stranu dám velké kulaté zdrcadlo z ikea a tak se krásně za pár minutek oholím a troufnu si říct že snad i líp než bez bříška
Na takové ty úpravy délky a tvaru, aby to bylo nej a nej, tak to mi pomáhá přítel ![]()
Já zvládám sama, mám bříško menší a stále si tam po stranách vidím
A tam úúúplně dole, kde není vidět ani normálně, tak tam mám nacvičeno poslepu pohmatu
Ale jinak bych asi taky použila zrcátko než dobrovolníka, bych se bála ![]()
Tak já jsem se holila ve vaně jednu nohu na okaji vany a v jedné ruce držela zrcátko a druhou holila,ale šlo to ![]()
Tak ze začátku sama…podle hmatu nebo ve dřepu a manžel jen doholil…ale teď už musí jen manžel…hrozně ho to baví…pořád by chtěl holit ![]()
tak přítel se bál, takže jsem musela sama. Víceméně po hmatu, jedna noha opřená o hranu vany, zadržet dech, ohnout se přes břicho a honem rychle udělat pár „tahů“. Povolit, výdech - nádech a znova. O malého jsem strach neměla, on se občas kopancema ozval, že to nemám přehánět, že ho budím ![]()
Raději jsem ani přes zrcátko nekontrolovala, občas jsem našemu gyndaři vykouzlila úsměv na tváři, tak to muselo být zajímavé ![]()
Tak já se holila ještě pár dnů před porodem (nechtěla jsem,aby mě holila sestra v porodce) a vždy sama.Jooooo a to byl boj ![]()
Ale ke konci už jsem se holila celá po hmatu.Chlapovi bych se nesvěřila,on by možná i rád,ale já měla strach ![]()
jaj, to byla děsná gymnastika a zvládla jsem to sama. Nechtěla jsem se svěřit do péče někoho jiného ![]()
Jana1989 píše:
Děkujiii a nestyďte se
Myslím, že není za co se stydět
Horší by bylo chodit neoholená. To by mi tedy stydno bylo ![]()