Holení v těhotenství. Jak zvádáte holení přes bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
902
3.6.10 19:27

No, já to teda brala taky s jednou nohou nahoru…vypadalo to všelijak, ale pak ke konci už nešlo nic. měla jsem faaakt vzducholoď. Manžel by i ráda, ale přišlo mi to blbý… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.10 19:40

já mám spíše nervy, když mi manžel stříhá nehty na nohou, jsem hodně citlivá, tak se kroutím jak žížala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.10 19:41

Ze začátku se zrcátkem, když už to nešlo, tak manžel - taky rád :lol: :lol: :lol: Na nohy jsem si nechala nadělit netrhací elektrický strojek, abych si nemusela hrát ve vaně na velrybu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.6.10 19:41

ja to zvladala az do porodu ale asi jen diky tomu ze jsem to delala po pameti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.10 20:10

Tak to já jsem asi divná,ale mě holí dole jedině přítel, sama mám strach, že se pořežu a to nejsem těhule. Na nohy mám chlupotrh tak ty jsou v poho.

• Citovat
  • Upravit
5597
3.6.10 20:30

tak když už jsem přes břicho na sebe neviděla, tak musel manžel, sice se taky ze začátku bál, aby mě nepořezal, tak to trvalo déle, jak byl opatrný, ale zvládal to na 1 :palec: i proužek mi zachoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.6.10 20:38

:lol: je hezký jak nám to všem jde :lol: sednu si na kraj vany ( bok ), na druhou stranu dám velké kulaté zdrcadlo z ikea a tak se krásně za pár minutek oholím a troufnu si říct že snad i líp než bez bříška :palec: Na takové ty úpravy délky a tvaru, aby to bylo nej a nej, tak to mi pomáhá přítel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.6.10 20:58

Já zvládám sama, mám bříško menší a stále si tam po stranách vidím :palec: A tam úúúplně dole, kde není vidět ani normálně, tak tam mám nacvičeno poslepu pohmatu :mrgreen: Ale jinak bych asi taky použila zrcátko než dobrovolníka, bych se bála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
3.6.10 22:38

Tak já jsem se holila ve vaně jednu nohu na okaji vany a v jedné ruce držela zrcátko a druhou holila,ale šlo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
3.6.10 22:41

Tak ze začátku sama…podle hmatu nebo ve dřepu a manžel jen doholil…ale teď už musí jen manžel…hrozně ho to baví…pořád by chtěl holit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.6.10 22:50

tak přítel se bál, takže jsem musela sama. Víceméně po hmatu, jedna noha opřená o hranu vany, zadržet dech, ohnout se přes břicho a honem rychle udělat pár „tahů“. Povolit, výdech - nádech a znova. O malého jsem strach neměla, on se občas kopancema ozval, že to nemám přehánět, že ho budím :lol:
Raději jsem ani přes zrcátko nekontrolovala, občas jsem našemu gyndaři vykouzlila úsměv na tváři, tak to muselo být zajímavé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
3.6.10 22:50

Tak já se holila ještě pár dnů před porodem (nechtěla jsem,aby mě holila sestra v porodce) a vždy sama.Jooooo a to byl boj :mrgreen:
Ale ke konci už jsem se holila celá po hmatu.Chlapovi bych se nesvěřila,on by možná i rád,ale já měla strach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
3.6.10 23:04

jaj, to byla děsná gymnastika a zvládla jsem to sama. Nechtěla jsem se svěřit do péče někoho jiného :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.6.10 23:05

Poslepu :lol:
Nohy jsou horší - k těm se musím ohýbat :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.6.10 23:07
Jana1989 píše:
Děkujiii a nestyďte se :huban:

Myslím, že není za co se stydět ;) Horší by bylo chodit neoholená. To by mi tedy stydno bylo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí