Holení v těhotenství. Jak zvádáte holení přes bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
21.6.11 21:12

tem balea krám jak píšeš?to bych taky potřebovala no, po holení se mi v tříslech dělají hrozný červený pupínky.Ten kupuješ v drogerii nebo v lékárně?A na kolik tak vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
21.6.11 21:23

používám depilační krém veet,trvá to 3min a jdou dolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.6.11 21:32

Ano-balea krem v Dm,ten mi stači,stoji jen kolem 49 kč a opravdu dobry!§i ten Veet neni špatny,ale je dražši a udela stejnou službu.Každa z nas ma i jinou pokožku,tak chce to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
21.6.11 21:42

Určitě skusim díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.6.11 21:54

Mne holil manzel a bylo to super, ja se ze zacatku hodne stydela, ale kdyz jsem videla jak ho to bavi a u dalsiho mimca bych to resila taky tak, docela jsme se u toho i nasmali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja92
26.6.11 22:06

aha a prej jestli nevadi si ji nemuze sama holit nebo si tam nevidi a pritele doma nema je praci tak nevim prej jestli to nebude trapne kdys pujde rodit jinak dik apa za radu

• Citovat
  • Upravit
pjajaj
26.6.11 22:11
daja92 píše:
aha a prej jestli nevadi si ji nemuze sama holit nebo si tam nevidi a pritele doma nema je praci tak nevim prej jestli to nebude trapne kdys pujde rodit jinak dik apa za radu

trapný to určitě není, já si tam poslední dva měsíce před porodem vůbec neviděla a holila se poslepu :-) ..a v nemocnici tě stejnak oholej a oni tam jsou na to zvyklí, že tam přijdeš třeba i zarostlá :-D

• Citovat
  • Upravit
daja92
27.6.11 18:01

diky moc ale aby to nebylo trapne vis a ani nihy ji nak nejdou oholit ja nevim je mi to trapne ale kdys si holi i litka u nohou a ted nemuze nebo kdys se ohyba tak ji boli pod briskem tak ja nevim neni to take nak trapne dik moc za radu jinak

• Citovat
  • Upravit
737
27.6.11 18:12

Já se holim dole tak hodinu… přes bříško si nevidim už tak od pátého měsice, tak se zdokonaluju… no ale někdy tam musim mít pěkný ornamenty :mrgreen:
Jinak nohy už jdou taky špatně, pořádně se neohnu, nenatáhnu..mám je oteklý..asi zvážim tu depilaci.. no a podpaží zvládám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja92
27.6.11 19:21

jo podpazi to zvladam vpoho taky ale ti nihy a fifinu akorad to mi jde spatne vis ale ja to nak zvladnu stou namahou teda jinak este sem se chtela zeptat jezis ja mam ale otazek?, chtela sem se zeptat us asi 4 dny me u nohou litka me vyskoci sval a boli me to tak moc ze si nemohu ani stoupnout na nohy a kdys spim tak ji tu nohu ani polozit na postel nemohu nevadi to mimi nak bojim se moc ja vym neni to tu na tema ale bojim se moc a male cekam prvni mimi tak nevim nic jinak dekuji moc za radu moc mi to pomuze pristi kontrolu mam as 5,7,2011 tak jse moc bojim jinak dekuji za radu

• Citovat
  • Upravit
737
27.6.11 19:30

to máš asi křeče, ne? Já to mívám taky, hlavně v noci když se třeba protahuju. Pomáhá mi nohu okamžitě napnout, projít se.. Mimi by to vadit nemělo, ale nevim jestli si rozumíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pjajaj
27.6.11 21:02
daja92 píše:
jo podpazi to zvladam vpoho taky ale ti nihy a fifinu akorad to mi jde spatne vis ale ja to nak zvladnu stou namahou teda jinak este sem se chtela zeptat jezis ja mam ale otazek?, chtela sem se zeptat us asi 4 dny me u nohou litka me vyskoci sval a boli me to tak moc ze si nemohu ani stoupnout na nohy a kdys spim tak ji tu nohu ani polozit na postel nemohu nevadi to mimi nak bojim se moc ja vym neni to tu na tema ale bojim se moc a male cekam prvni mimi tak nevim nic jinak dekuji moc za radu moc mi to pomuze pristi kontrolu mam as 5,7,2011 tak jse moc bojim jinak dekuji za radu

to jsou určitě křeče, to není nic vážnýho, sice je to nepříjemný, člověk by si nejradši tu nohu uřízl :-D , ale musí se to vydržet..v těhotenství to bývá časté a neboj, tebe ani miminko to nijak neohrozí…
jinak holení nohou jsem vzdala asi měsíc před porodem, v porodnici to nikomu nevadí a stejnak sem chodila v kalhotech :lol: ..jde jen o lepší pocit, a mě to bylo fuk, co si řekne kdyžtak okolí, přece se nebudu tak brutálně ohýbat, abych malou nějak ještě přimáčkla :lol:

• Citovat
  • Upravit
daja92
28.6.11 11:26

tak to ams pravdu prece kuli tomu nebudu nak ohrozovat malou ja se nato vyprdu aty 2 mesice do porodu to nak vydrzim bez toho holeni no akorat se trochu bojim i toho porodu kazdy mi rika ze to boli ale rikam si kazdy neco v zivote musi vydrzet zejo ale bojim se no nevim jak to chodi sem prvorodicka tak nevim mno jinak dekuji moc za radu

• Citovat
  • Upravit
414
28.6.11 11:48

ahoj holky, to jo při tom holení se taky bojim jak se ohybám abych ho tam opravdu nějak nepomačkala.Jinak z porodu mám taky strach no.Tak moc mě to zajímalo že sem zkoukla všechny možný videa o císařskym řezu, normálních porodech i porodu do vody, což jsem neměla dělat, teď jsem z toho vyblázněná ještě víc.Škoda že tam kde budu rodit to do vody nedělaj to byvh chtěla, nevipadalo to tak moc bolestivě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja92
28.6.11 14:41

no jo no ale taky jsem se porad koukala na same videa a mislis si fakt ze ve vode to neni tak hrozne ??? mno ja nevi bala bych se i toho proste nevim co tam budou delat prej sem slisela ze i nastrihnou ju ale jau us se ted bojim moc strasne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky