Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Naproti zrdcadlu a hlavně po hmatu, ale jak jsem zjistila, taky mi tam sem tam neco zustane
takže priste se do toho pusti manzel ![]()
já já jsem se holila také sama, a prostě jak se říká po čuchu no ![]()
Ahoj, já chodím na brazilskou depilaci. Když jsem nebyla těhu tak to ani nebolelo, bylo to nepříjemný ale šlo to. Teď jsem se odvážila jít ve 26tt a bylo to hodně nepříjemný víc než normál ale vydrží to až 6 týdnů do hladka takže mám na dlouhou dobu pokoj
.
ee.lisa píše:
Ahoj, já chodím na brazilskou depilaci. Když jsem nebyla těhu tak to ani nebolelo, bylo to nepříjemný ale šlo to. Teď jsem se odvážila jít ve 26tt a bylo to hodně nepříjemný víc než normál ale vydrží to až 6 týdnů do hladka takže mám na dlouhou dobu pokoj![]()
.
Měla jsem pocit, že v těhotenství se depilace dělat nemá, mohlo by to vyvolat porod … Ale zas když říkáš, že to nebolí, tak je to asi jedno …
Já se na to ptala jestli to není nebezpečný a těhotný na to prý choděj i těsně před porodem. Známá co je taky těhu taky chodí a nemá problémy. Ale je fakt, že když chodíš na brazilku častěji tak už pak nerostou tak silný chloupky jako když holíš takže čím dýl chodíš tím míň to bolí.
lulje píše:Jana1989 píše:Myslím, že není za co se stydět
Děkujiii a nestyďte seHorší by bylo chodit neoholená. To by mi tedy stydno bylo
Tak tak - moje řeč!
) Já zatím mám pidi bříško, tak sama, ale věřím tomu, že to budu moci dělat sama co nejdýl to půjde -manža je srab a možná by se mu tak klepaly ruce, že by mě podřezal… ale jestli to ke konci nepůjde, tak ho asi taky pověřím - už teď se bojí!
![]()
Rozhodně ale nechci, aby mě holila sestra v porodnici… klistýr bude bohatě stačit… ![]()
Ahoj holky, potvrzuji, že ve vaně to je nejlepší!
Od manžela sice potřebuji malou pomoc, ale holit bych ho nikdy nenechala, je děsně nešikovný! ![]()
Vždyť ani to zrcadlo neumí pořádně držet! ![]()
Jinak všem těhulkám přeji pevné nervy a úspěšný boj se žiletkou ![]()
Lexina píše:
Ahoj holky, potvrzuji, že ve vaně to je nejlepší!
Od manžela sice potřebuji malou pomoc, ale holit bych ho nikdy nenechala, je děsně nešikovný!
Vždyť ani to zrcadlo neumí pořádně držet!
Jinak všem těhulkám přeji pevné nervy a úspěšný boj se žiletkou
Tak ve vaně jedině když si sednu na její okraj nebo když v ní stojím a jednu nohu si dám na okraj. NIkdy bych to nezvládla vleže jako ta paní na brázku ![]()
(Ježiš, to je téma!
)
Tak jak je paní na obrázku už jsem se nemohla ke konci do vany pomalu ani vejít
![]()
Je to o nervy pěkně se oholit a za nějaký den do tak kouše a jsem podrážděná,.. stojí to vůbec za to? ![]()
já vím, stojí,..
tak já teda mám taky co dělat abych se oholila
zatím se holám ve vabě za pomoci zrcádka a pohmatu,ale za takovej měsíc už budu potřebovat pomoc svého muže…
Chodím často do bazenu na plavání pro těhu a jsou tam těhule který to prostě už neřeší-neholí vůbec ,není to nic pěknýho co z těch plavek leze,ale ten měsíc to prej ještě vydrží ![]()
No já kdyz si lehnu do vany jako paní, tak se nezvednu
Přece jenom sem už hooodně veliká
Ale pana manžela to moc baví,tak se o holení nestaram…dělá to pečlivě a opatrně ![]()
Mně teda holení nedělalo nějaké problémy, ještě ráno, když jsem měla porodní bolesti jsem se sama ve sprše oholila, měla jsem nepříjemný pocit z toho, že by mě holili v porodnici, takže před termínem jsem se holila každý den.
Ano opravdu každý den před termínem, jinak po holení používám takový balzámky po holení a teda pánský, mám s nimi dobrou zkušenost.