Holení v těhotenství. Jak zvádáte holení přes bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2921
3.6.10 23:57

Naproti zrdcadlu a hlavně po hmatu, ale jak jsem zjistila, taky mi tam sem tam neco zustane :roll: :mrgreen: takže priste se do toho pusti manzel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.6.10 00:02

já já jsem se holila také sama, a prostě jak se říká po čuchu no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.6.10 07:56

Ahoj, já chodím na brazilskou depilaci. Když jsem nebyla těhu tak to ani nebolelo, bylo to nepříjemný ale šlo to. Teď jsem se odvážila jít ve 26tt a bylo to hodně nepříjemný víc než normál ale vydrží to až 6 týdnů do hladka takže mám na dlouhou dobu pokoj :potlesk: :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
4.6.10 08:27
ee.lisa píše:
Ahoj, já chodím na brazilskou depilaci. Když jsem nebyla těhu tak to ani nebolelo, bylo to nepříjemný ale šlo to. Teď jsem se odvážila jít ve 26tt a bylo to hodně nepříjemný víc než normál ale vydrží to až 6 týdnů do hladka takže mám na dlouhou dobu pokoj :potlesk: :dance: .

Měla jsem pocit, že v těhotenství se depilace dělat nemá, mohlo by to vyvolat porod … Ale zas když říkáš, že to nebolí, tak je to asi jedno …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.6.10 08:55

Já se na to ptala jestli to není nebezpečný a těhotný na to prý choděj i těsně před porodem. Známá co je taky těhu taky chodí a nemá problémy. Ale je fakt, že když chodíš na brazilku častěji tak už pak nerostou tak silný chloupky jako když holíš takže čím dýl chodíš tím míň to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
4.6.10 09:42
lulje píše:
Jana1989 píše:
Děkujiii a nestyďte se :huban:
Myslím, že není za co se stydět ;) Horší by bylo chodit neoholená. To by mi tedy stydno bylo :oops:

Tak tak - moje řeč! :o) Já zatím mám pidi bříško, tak sama, ale věřím tomu, že to budu moci dělat sama co nejdýl to půjde -manža je srab a možná by se mu tak klepaly ruce, že by mě podřezal… ale jestli to ke konci nepůjde, tak ho asi taky pověřím - už teď se bojí! :lol: :mrgreen: :lol: :dance:
Rozhodně ale nechci, aby mě holila sestra v porodnici… klistýr bude bohatě stačit… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Lexina
4.6.10 12:55

Ahoj holky, potvrzuji, že ve vaně to je nejlepší!
Od manžela sice potřebuji malou pomoc, ale holit bych ho nikdy nenechala, je děsně nešikovný! :-(
Vždyť ani to zrcadlo neumí pořádně držet! :nevim:
Jinak všem těhulkám přeji pevné nervy a úspěšný boj se žiletkou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5527
4.6.10 15:32
Lexina píše:
Ahoj holky, potvrzuji, že ve vaně to je nejlepší!
Od manžela sice potřebuji malou pomoc, ale holit bych ho nikdy nenechala, je děsně nešikovný! :-(
Vždyť ani to zrcadlo neumí pořádně držet! :nevim:
Jinak všem těhulkám přeji pevné nervy a úspěšný boj se žiletkou :mrgreen:

Tak ve vaně jedině když si sednu na její okraj nebo když v ní stojím a jednu nohu si dám na okraj. NIkdy bych to nezvládla vleže jako ta paní na brázku :nevim:
(Ježiš, to je téma! :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.10 15:40

Tak jak je paní na obrázku už jsem se nemohla ke konci do vany pomalu ani vejít :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
4.6.10 16:07

Je to o nervy pěkně se oholit a za nějaký den do tak kouše a jsem podrážděná,.. stojí to vůbec za to? :-(
já vím, stojí,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
4.6.10 17:10

tak já teda mám taky co dělat abych se oholila :lol: zatím se holám ve vabě za pomoci zrcádka a pohmatu,ale za takovej měsíc už budu potřebovat pomoc svého muže…
Chodím často do bazenu na plavání pro těhu a jsou tam těhule který to prostě už neřeší-neholí vůbec ,není to nic pěknýho co z těch plavek leze,ale ten měsíc to prej ještě vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.6.10 14:34

No já kdyz si lehnu do vany jako paní, tak se nezvednu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Přece jenom sem už hooodně veliká :lol: Ale pana manžela to moc baví,tak se o holení nestaram…dělá to pečlivě a opatrně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
5.6.10 14:38

Mně teda holení nedělalo nějaké problémy, ještě ráno, když jsem měla porodní bolesti jsem se sama ve sprše oholila, měla jsem nepříjemný pocit z toho, že by mě holili v porodnici, takže před termínem jsem se holila každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
5.6.10 16:39

Každý den? a nebyla jsi pak podrážděná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
5.6.10 16:44

Ano opravdu každý den před termínem, jinak po holení používám takový balzámky po holení a teda pánský, mám s nimi dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí