Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Niemeyer píše:
Ja mam asi taky zakon schvalnosti - na holku mame i jmeno, vsechno, a ja vim ze to bude urcite kluk, na potvoru a nejak jsem s tim i smirena, pritel mene, ale je hlavni, aby bylo zdrave!!!no ale co jsem se chtela zeptat - neni blbe, kdyz bude kluk jezdit v ruzovem kocarku? ostre ruzovem? ja si rikam..je to jen na rok a holcicku bych stejne chtela..ja vim, ze kocarem to neprivolam, ale mame ho zadarmo takze by to znamenalo shanet novy, prodat tenhle…a kvuli barve se mi nechce. Jsem trosku poverciva, tak si i myslim, ze kdybysme ho prodali, byla by to holka - ale treba taky ne. A byly by s tim starosti.
Ten kocarek nijak upravit nejde, proste dokud bude v korbicce, bude ostre ruzovej.
Ale prijde mi to blby i tak… cervenej jeste se da, ale ruzovej…![]()
pritel se smeje, ze mu tam napise GAY, ja se smeju, ze tam nalepim PUNK, NOT PINK nebo takovou nejakou srandu, no.
Miminu to bude jedno, tak jde spíš o to, jak se „poperete“ s reakcemi okolí. Osobně bych do růžové nešla ani pro holčičku, ale to je moje nevraživost k této barvě. Každopádně důležitější asi je, zda splňuje ostatní vámi požadovaná kritéria.
On je hlavně „zadarmo“. na ten rok vození mi přišlo zbytečné dělat z toho vědu. původně byl hodně drahý. nemusíme nic řešit, nástavbu na sporťák už má v normální barvě:) ušiju mu modré pentle a kytku s nápisem It´s a boy! a bude:)
Přidávám svou zkušenost. Mám kluka 3 roky a holku 1 měsíc. Ani jedno těhotenství mi na UZ neřekli, co to bude. Obě děti jsem rodila v létě. Chutě úplně stejné (u kluka hodně na sladké) a u obou chuť na citróny, nevolnost také stejná (celodenní mírná), nezvracela jsem ani s jedním. Břicho u chlapce hodně vystouplé, jenže u holky také - dokonce při porovnávání s kamarádkou, která čekala kluka, mnohem špičatější. Ale snad u holky jsem si všimla, že jsem přibrala i do stran a na zadku. Fyzický zjev - u kluka si pamatuju, že jsem zářila, lidi mi říkali, že to bude kluk. U holky jsem si nepřipadala nijak ošklivě, resp. nevnímala jsem to, ale patrné to bylo až po porodu, kdy mi lidé říkali, že jsem jakoby „zkrásněla“, takže něco na tom, že holky ubírají mamče na kráse bude
Jo a počali jsme nejspíš před ovulací, rozhodně ne nijak dlouho po..
Ahoj maminky, čekáme s přítelem 3 mimi. Jsem ve 22tt a paní doktorka mi řekla že je to na 60% holčička. Máme 2 kluky a teď si nejsem jistá co si z toho vzít
jestli ty procenta stačí. Jelikož je fakt že tohle tehu je úplně jiné než předchozí u kluků. Děkuji