Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pavouk píše:
Mno … to se máte, že to víte a řeknou vám to … mě pan doktor řekl, že mám nepropustnou břišní stěnu a z ultrazvuku byla vidět jen hlavička a páteř … já to chci ale taky už vědět … jinak podle čínskýho a německýho kalendáře početí mě vyšla u obou holčička … tak nevim…jinak TP mám 18.5.2011 a běží mě 15.tt
Jeje, to u me to jeste neni 100pro, ale zatim holka nu, ale uvidime 7.12., to jdu zase do poradny ![]()
Jo a mas nejaky odkaz na ty webovky nebo kde to jde ruzne vypocitat?? Ja mam TP kolem 23.5.2011 ![]()
Akorát tady ze stránek …
https://www.emimino.cz/…miminka-887/
Tak mi vychazi holcicka
to jsem na to zvedava, ale mela bych radost, kdyby se to opravdu vyplnilo…
Holky na takový všelijaký výpočty,kalendáře, stáří krve nevěřte, mě všude vycházel kluk,ani jednou holka u žádnýho testu, intuice mi říkala od prvopočátku kluka a nakonec čekám holčičku ![]()
Lenieli píše:
Holky na takový všelijaký výpočty,kalendáře, stáří krve nevěřte, mě všude vycházel kluk,ani jednou holka u žádnýho testu, intuice mi říkala od prvopočátku kluka a nakonec čekám holčičku
To ja zase citim holcicku, i vzdycky ve snu kdyz bylo moje dite tak to byla holcicka
A podle vsech vypoctu a vesteni mi taky vsichni rikaji holcicku, a podle UTZ to taky je holcicka zatim ![]()
já byla i u třech kartářek, kdysi dávno, jedna mi řekla že mám čekat dva kluky, druhá se zmínila jen jedno dítko a to kluk, třetí řekla asi dvě kluka a holku, tak si vyber
podvodnice, tobě přeji ať ti holčička vyjde, hold růžová je růžová
a jsou prďolky hodnější ![]()
Jojo, to diky nu, to ja jsem zkousela i jehlu na niti nad dlani, jak se dela, takovy babsky „kouzla“ Ale tak co, uvidime jak to dopadne, v utery jdu na dalsi kontrolu ![]()
Je fakt, že podle těch kalendářů mě vychází holčička, a podle tej křivky krve zase kluk jako hrom…mě to doktor neřek…na UZ v nemocnici z 11.11. mě bylo oznámeno, že mám nepropustnou břišní stěnu…tak sme to zkoušeli ještě na kontrole u mej doktorky 24.11. a ona mě to potvrdila…máme krásnou hlavičku a nic víc není vidět …
… já jdu až 29.12. na další kontrolu…takže uvidíme co mě poví…ale chtěla bych to už vědět … zdál se mě sen o černovlasé kudrnaté holčičce … ale tak nevim nevim …
joo joo,me podle vsech testu taky vychazela holcicka,ale od zacatku jsem cejtila,ze budem mit kluka a taky ho mit budem ![]()
Pavouk píše:
Je fakt, že podle těch kalendářů mě vychází holčička, a podle tej křivky krve zase kluk jako hrom…mě to doktor neřek…na UZ v nemocnici z 11.11. mě bylo oznámeno, že mám nepropustnou břišní stěnu…tak sme to zkoušeli ještě na kontrole u mej doktorky 24.11. a ona mě to potvrdila…máme krásnou hlavičku a nic víc není vidět …… já jdu až 29.12. na další kontrolu…takže uvidíme co mě poví…ale chtěla bych to už vědět … zdál se mě sen o černovlasé kudrnaté holčičce … ale tak nevim nevim …
To ja prave vzdycky kdyz mam sny, tak je tam blondata modrooka holcicka ![]()
Maminy … jen další skromný dotaz … spíš zvědavost, možná i maličko obavy … každý den, ale střídavě na různých místech okolo pupíku na bříšku, dnes teda nad pupíkemasi 2cm mě střídavě píchá, jako takový dloubání, já si to vysvětluju tím, že miminko roste a dělá si prostor??? … když sem to říkala doktorce na kontrole v poradně, nic mě na to neřekla… máte stím někdo nějaký zkušenosti nebo to je zcela normální??? a nebo to je umě něco nenormálního????
Pavouk píše:
Maminy … jen další skromný dotaz … spíš zvědavost, možná i maličko obavy … každý den, ale střídavě na různých místech okolo pupíku na bříšku, dnes teda nad pupíkemasi 2cm mě střídavě píchá, jako takový dloubání, já si to vysvětluju tím, že miminko roste a dělá si prostor??? … když sem to říkala doktorce na kontrole v poradně, nic mě na to neřekla… máte stím někdo nějaký zkušenosti nebo to je zcela normální??? a nebo to je umě něco nenormálního????
Ahojky, ja jsem mela uplne ten samy problem a doted mam, a to uz jsem v 15tt, takze nemej strach, je to uplne normalni, miminko si dela prostor, zvetsuje se ti deloha a ustupuji ti organy, aby se tam to miminko veslo… takze bud v klidu, ja mam stejne problemy ![]()
Monny89 píše:Pavouk píše:Ahojky, ja jsem mela uplne ten samy problem a doted mam, a to uz jsem v 15tt, takze nemej strach, je to uplne normalni, miminko si dela prostor, zvetsuje se ti deloha a ustupuji ti organy, aby se tam to miminko veslo… takze bud v klidu, ja mam stejne problemy
Oukejjjj … hned mě zaplesalo srdíčko … aby by mě víc lekalo, kdyby to píchalo na jednom a tom samým místě, ale je to každej den jinde …
…
Pavouk píše:Monny89 píše:Oukejjjj … hned mě zaplesalo srdíčko … aby by mě víc lekalo, kdyby to píchalo na jednom a tom samým místě, ale je to každej den jinde …Pavouk píše:Ahojky, ja jsem mela uplne ten samy problem a doted mam, a to uz jsem v 15tt, takze nemej strach, je to uplne normalni, miminko si dela prostor, zvetsuje se ti deloha a ustupuji ti organy, aby se tam to miminko veslo… takze bud v klidu, ja mam stejne problemy
Maminy … jen další skromný dotaz … spíš zvědavost, možná i maličko obavy … každý den, ale střídavě na různých místech okolo pupíku na bříšku, dnes teda nad pupíkemasi 2cm mě střídavě píchá, jako takový dloubání, já si to vysvětluju tím, že miminko roste a dělá si prostor??? … když sem to říkala doktorce na kontrole v poradně, nic mě na to neřekla… máte stím někdo nějaký zkušenosti nebo to je zcela normální??? a nebo to je umě něco nenormálního????…
Neboj, me to taky boli pokazde jinde… jednou dole, podruhy nahore atd ![]()