Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak jsem to dnes dostala
Mrzí mě to za Tebe. A proto mám názor, jaký mám. Třeba mě teď pochopíš lépe. Vydrž, ono to dopadne! ![]()
@skretik diky.. kezby to dopadlo co nejdriv.. zas jsem z toho psychicky na dne..
@Anonymní píše:
@skretik diky.. kezby to dopadlo co nejdriv.. zas jsem z toho psychicky na dne..
Nebuď. Tím, že budeš na dně, si akorát prodloužíš možnost otěhotnění. Raduj se z věcí kolem sebe. K nešťastným maminkám miminka nechtějí přijít, a nepřijdou! ![]()
@skretik ono to vzdycky na me prijde s tou ms
vsechno mi vadi, nezvladam to, ze vsichni okolo deti maji a ja ne.. no za tyden uz bude lip
doufam!!
@Anonymní píše:
@skretik ono to vzdycky na me prijde s tou msvsechno mi vadi, nezvladam to, ze vsichni okolo deti maji a ja ne.. no za tyden uz bude lip
doufam!!
Tak si to otoč. Nemám dítě, a co? Čeká na mě chytré, hezké, šikovné. Nemám ho teď, budu ho mít později, však se svět nezblázní. Aspoň mě ostatní maminy na mateřské nebudou „otravovat“ a budu si své dítě v klidu užívat. ![]()
@Anonymní píše:
odraž se ode dna a bojuj.. Soustřeď se na jiné věci
vím, že jsi tohle slyšela už xkrát, ale o tom to je.. Opravdu to vypusť nebo Ti hrábne…
@Anonymní píše:
@skretik ono to vzdycky na me prijde s tou msvsechno mi vadi, nezvladam to, ze vsichni okolo deti maji a ja ne.. no za tyden uz bude lip
doufam!!
ano ty okolo mají děti, ale nikdo Ti nepoví čím si musel projít, aby děti měl… Nevíš jakou cestu mají za sebou… ![]()