Holky, máte někdo sušičku LG?

753
26.12.16 16:33

Holky máte někdo sušičku LG?

Holky máte některá tu hybridní sušíčku od LG? zrovna vybírám, konečně budu mít místo v koupelně… jste spokojené? nesráží vám prádlo? poznáte to na spotřebě? kdyžtak poradte typ s kterým jste spokojené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
26.12.16 16:44

Mam ji od srpna, presny typ nevim, musela bych kouknout. Mam v kompletu a stejnem designu i s prackou, oboji stalo kolem 40 tis.
Ja spokojena jsem, muz ma pocit, ze se mu nektera tricka jakoby ztencila a nektera i mirne srazila. Ja ted prala novodobe latkove pliny a tez mam pocit, ze se mi srazily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
26.12.16 18:25

Mam RC7055AH6M a vše super az na ty mackaci dvere. Netusila jsem, ze na to nefunguje detsky zámek. Ten je celkove na prd- nefunguje ani na hlavní tlačítko, což u 6let staré pracky LG funguje, ale asi jsou dělané na to, ze susicka stojí na pracce. Jinak prádlo se trochu srazilo, ale zadna hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.12.16 18:39

Má jí sestra a je fakt spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
26.12.16 21:28

Tlačítko na zapnutí/vypnutí nesmí být zablokováno dětským zámkem. Jedná se o jedno z celkem nových nařízení EU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
26.12.16 22:15

@Mirabe1ka aha. děkuju za info. ale celkem blbý nařízení, když je láká jen to jedno jediný tlačítko :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
27.12.16 15:42

@Lenek Jedině přelepovat to tlačítko nějakým víčkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.2.18 14:44

prosím o pomoc

Holky. V sobotu mi přijde sušička LG. Mohu vás poprosit, změřila by jste mi některá, kolik cm ma cca kabel, který vede do zásuvky? Pořád mam obavy, že nám nedosáhne. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný