Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky máte některá tu hybridní sušíčku od LG? zrovna vybírám, konečně budu mít místo v koupelně… jste spokojené? nesráží vám prádlo? poznáte to na spotřebě? kdyžtak poradte typ s kterým jste spokojené…
Mam ji od srpna, presny typ nevim, musela bych kouknout. Mam v kompletu a stejnem designu i s prackou, oboji stalo kolem 40 tis.
Ja spokojena jsem, muz ma pocit, ze se mu nektera tricka jakoby ztencila a nektera i mirne srazila. Ja ted prala novodobe latkove pliny a tez mam pocit, ze se mi srazily.
Mam RC7055AH6M a vše super az na ty mackaci dvere. Netusila jsem, ze na to nefunguje detsky zámek. Ten je celkove na prd- nefunguje ani na hlavní tlačítko, což u 6let staré pracky LG funguje, ale asi jsou dělané na to, ze susicka stojí na pracce. Jinak prádlo se trochu srazilo, ale zadna hruza
Tlačítko na zapnutí/vypnutí nesmí být zablokováno dětským zámkem. Jedná se o jedno z celkem nových nařízení EU.
@Mirabe1ka aha. děkuju za info. ale celkem blbý nařízení, když je láká jen to jedno jediný tlačítko
![]()
Holky. V sobotu mi přijde sušička LG. Mohu vás poprosit, změřila by jste mi některá, kolik cm ma cca kabel, který vede do zásuvky? Pořád mam obavy, že nám nedosáhne. Moc děkuji