Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, jak by jsme řešili u takého okna garnýž a záclonu? Takto vypadá okno v dětském pokojíčku malé a moc bych chtěla aby tam měla záclonu ale okno končí zároven se zdí..když tam dam garnýž tak vůbec nevím jak to tam na konci přidělat
Je to přeci jen dětský pokoj tak aby to vypadalo
taky musíme zrovna zde mít tak blbé okno
nemáte to taky tak někdo? Děkuji za všechny rady ![]()
Myslela jsem že se dává rovnou při stavbě baráku, jestli se dá přidělat takto dodatečně to fakt nevím ![]()
Dejte kolejnicovou garnýž nad okno, ta může být bez problému od zdi ke zdi. Dělají se i velmi tenké, hliníkové (cca 0,7cm) které nejsou skoro vidět.
@Heivka a dijede ta záclona až ke zdi? i když se bude vrtat cca 5-10cm od zdi???
Jinak je tam jen jedno okno to je nalepené na zdi a pak 1,5m nic k druhému konci ![]()
A na co zaclonu? bude to asi vypadat blbe, nedavala bych zadnou
Exstuje lista s kolejnici my kupovali v avexu a lepí se to na strop. Můžu večer vyfotit jestli chces ![]()
@Caborina Ano, uchycené je to ke stropu mimo kolejničku, myslím, že mám systém Twinx od stylexu, nebo něco velmi podobného, kupovala jsem to v bauhausu a přesný název si nepamatuju.
Existují i na normalni garnize koncovky, ktere se pridelavaji na tyhle kolme zdi. Zaclona pak konci cca 1cm od zdi. Podobne se dela na tyce na závěsy do koupelny
Ale kolejnice jsou nejjistejsi
@eluv píše:
Exstuje lista s kolejnici my kupovali v avexu a lepí se to na strop. Můžu večer vyfotit jestli chces
taky máme, bílou.
@Caborina píše:
Ahoj holky, jak by jsme řešili u takého okna garnýž a záclonu? Takto vypadá okno v dětském pokojíčku malé a moc bych chtěla aby tam měla záclonu ale okno končí zároven se zdí..když tam dam garnýž tak vůbec nevím jak to tam na konci přidělatJe to přeci jen dětský pokoj tak aby to vypadalo
taky musíme zrovna zde mít tak blbé okno
nemáte to taky tak někdo? Děkuji za všechny rady
Ze ty bydliště u nás v bytě? ![]()
Dětský pokoj u nás architekt vymyslel podobne. Vyřešili jsme to plastovou kolejničkou do stropu. Mimochodem, nakonec jsme tam záclonu ani nedávali, jen závěs. Ta místnost je moc tmavá i bez záclony… ![]()
@Brontik no asi joooo
no ta naše místnost je v podkroví, jedno okno a je taky tmavá
a ja…píííp… nechala udělat plastová okna s trojsklem a ještě proti sluníčku
![]()