Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, zdravím všechny.
Moje barva vlasů je taková středně tmavá plavá barva (letní typ). Vždycky jsem si vlasy melírovala, nedávno jsem se nechala zvyklat na ombre, s tím, že nebudu muset řešit odrosty. Nicméně po tomto zásahu jsem měla úplně zničené vlasy. Šla jsem k holičce, která mi na to hodina přeliv + trochu melíru do ofiny. Přeliv je moc tmavej nahoře u hlavy a dole v těch koncích, jak bylo ombre, se to zase vymývá. Takže efekt snad ještě horší :/ Nechala jsem tam plno peněz a teď lituju, že jsem si to rovnou neobarvila sama pomocí šamponu nebo přelivu. Teď se snažím vlasy často mít, abych vymyla ten tmavý přeliv u hlavy a potřebovala bych poradit nějakou fajn barvu (značku i odstín), protože s barvením nemám moc zkušenosti. Chtěla bych něco studeného středně hnědého…postupem času bych si dala jen pár melírů na pěšinku. Poraďte, děkuji ![]()
@miguelka87 Nejsem si jistá, jestli drogérkové barvy zesvětlí tvojí tmavou barvu, ale zase taková odbornice nejsem
.
Ja bych si zjistila, kterou kadernici ti doporuci okoli a sla se zeptat primo k ni, co ti doporuci. U me kadernice jsem videla uz vice takovych slecen. Doma bych se do toho fakt nepoustela, at to nemas jeste horsi
muze ti to nejak zreagovat s tou barvou co mas ted a byt z toho uplne jiny odstin ![]()
Chtěla bych něco, co zhruba odpovídá mé barvě
Jinak mám v Praze s kadeřnicema hroznou zkušenost, stojí to hromadu peněz a pak odcházím s pláčem :/
@miguelka87 Jak píšou holky a halvně bych se dala do nějaké regenerace, ty vlasy dostaly strašnej záhul…
@miguelka87 aha, no praha
nevim jak je to s kadernicemi v okoli… U nas ve meste je taky par horsich a jedna dve lepsi i s lepsimi cenami. Tak se vyfot zezadu bez obliceje, at to dokazeme trosku posoudit lepe.
@avm3 no to je pravda, pise, ze je mela uplne znicene, proto bych se bala dal sama experimentovat, kadernice (dobra) dokaze posoudit kvalitu vlasu…
Já si myslím, že barvou z drogerky to nezesvětlíš. Měla by ses hlavně zaměřit na regeneraci, jestli chceš barvit, tak najdi ověřenou kadeřnici ![]()
Jestli to dobře chápu, taky bys chtěla přebarvit to ombre na tmavo? S tím bych nepočítala, vždycky se to z té světlé vymyje, navíc teď v létě ![]()
Kup si nějakou kvalitní výživu, ideálně třeba olejíček a dávej si ho na ty zničené konečky.
Díky holky za rady ![]()
Rozhodla jsem se, že to do léta nechám tak, jak to je a zaměříme se na tu regeneraci a výživu pro vlasy. Ony ty vlasy teď tak hrozně zase nevypadají, uvidím, co to udělá, jak se to vše vymyje + sluníčko si s tím trošku taky pohraje. Takže asi až po létě zajdu k nějaké fajn kadeřnici. Ale prověřené ![]()