Nepovedený tmavý přeliv - jakou značku a barvu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
85
2.4.14 15:50

Holky poraďte barvu

Ahoj, zdravím všechny.
Moje barva vlasů je taková středně tmavá plavá barva (letní typ). Vždycky jsem si vlasy melírovala, nedávno jsem se nechala zvyklat na ombre, s tím, že nebudu muset řešit odrosty. Nicméně po tomto zásahu jsem měla úplně zničené vlasy. Šla jsem k holičce, která mi na to hodina přeliv + trochu melíru do ofiny. Přeliv je moc tmavej nahoře u hlavy a dole v těch koncích, jak bylo ombre, se to zase vymývá. Takže efekt snad ještě horší :/ Nechala jsem tam plno peněz a teď lituju, že jsem si to rovnou neobarvila sama pomocí šamponu nebo přelivu. Teď se snažím vlasy často mít, abych vymyla ten tmavý přeliv u hlavy a potřebovala bych poradit nějakou fajn barvu (značku i odstín), protože s barvením nemám moc zkušenosti. Chtěla bych něco studeného středně hnědého…postupem času bych si dala jen pár melírů na pěšinku. Poraďte, děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2353
2.4.14 15:54

@miguelka87 Nejsem si jistá, jestli drogérkové barvy zesvětlí tvojí tmavou barvu, ale zase taková odbornice nejsem :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
2.4.14 15:58

Ja bych si zjistila, kterou kadernici ti doporuci okoli a sla se zeptat primo k ni, co ti doporuci. U me kadernice jsem videla uz vice takovych slecen. Doma bych se do toho fakt nepoustela, at to nemas jeste horsi ;) muze ti to nejak zreagovat s tou barvou co mas ted a byt z toho uplne jiny odstin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
2.4.14 15:58

A nejlepe sem dat fotku, takto se blbe radi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
2.4.14 15:59

Chtěla bych něco, co zhruba odpovídá mé barvě :) Jinak mám v Praze s kadeřnicema hroznou zkušenost, stojí to hromadu peněz a pak odcházím s pláčem :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25113
2.4.14 16:00

@miguelka87 Jak píšou holky a halvně bych se dala do nějaké regenerace, ty vlasy dostaly strašnej záhul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
2.4.14 16:02

@miguelka87 aha, no praha :think: nevim jak je to s kadernicemi v okoli… U nas ve meste je taky par horsich a jedna dve lepsi i s lepsimi cenami. Tak se vyfot zezadu bez obliceje, at to dokazeme trosku posoudit lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
2.4.14 16:04

@avm3 no to je pravda, pise, ze je mela uplne znicene, proto bych se bala dal sama experimentovat, kadernice (dobra) dokaze posoudit kvalitu vlasu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.4.14 16:05

Já si myslím, že barvou z drogerky to nezesvětlíš. Měla by ses hlavně zaměřit na regeneraci, jestli chceš barvit, tak najdi ověřenou kadeřnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
2.4.14 16:42

Jestli to dobře chápu, taky bys chtěla přebarvit to ombre na tmavo? S tím bych nepočítala, vždycky se to z té světlé vymyje, navíc teď v létě :nevim:
Kup si nějakou kvalitní výživu, ideálně třeba olejíček a dávej si ho na ty zničené konečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.4.14 08:59

Díky holky za rady ;)
Rozhodla jsem se, že to do léta nechám tak, jak to je a zaměříme se na tu regeneraci a výživu pro vlasy. Ony ty vlasy teď tak hrozně zase nevypadají, uvidím, co to udělá, jak se to vše vymyje + sluníčko si s tím trošku taky pohraje. Takže asi až po létě zajdu k nějaké fajn kadeřnici. Ale prověřené :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí