Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@macechy Neboj, je to jen 24 hodin. Nepříjemný to není, jen jsem trochu ztroskotala na zvedání ruky, když jsem si chtěla vyndat hrneček z poličky. To jsem si uvědomila, jaký je dar mít všechny končetiny plně funkční. Mě dokonce dovolily se jít i vysprchovat, ale to kolega třeba nesměl, takže to asi jak kdo. Jinak mě se prokázala hypertenze, tak jsem vyfasovala prášky, tak tobě přeji, at to dopadne líp. ![]()
Ahoj holky, prosím o radu, kdo má zkušenost. Právě mám Holtra EKG do zítřejšího rána. Trpím na nepravidelné bušení srdce. Už mě to trápí asi půl roku, ale je to u mě pravděpodobně psychicky podmíněné. „Bohužel“, přestože mi včera srdce skákalo jak zběsilé a dny před tím také, dnes jak když utne. Potřebovala bych ten problém nějak vyprovokovat. Chci znát příčinu, ale nevím jak se „odblokovat“. Objednávala jsem se na třikrát. Vždy jsem to zrušila, protože se srdce zklidnilo, hned po zrušení objednání to zase začalo. Nevím co s tím. Poradíte?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu, kdo má zkušenost. Právě mám Holtra EKG do zítřejšího rána. Trpím na nepravidelné bušení srdce. Už mě to trápí asi půl roku, ale je to u mě pravděpodobně psychicky podmíněné. „Bohužel“, přestože mi včera srdce skákalo jak zběsilé a dny před tím také, dnes jak když utne. Potřebovala bych ten problém nějak vyprovokovat. Chci znát příčinu, ale nevím jak se „odblokovat“. Objednávala jsem se na třikrát. Vždy jsem to zrušila, protože se srdce zklidnilo, hned po zrušení objednání to zase začalo. Nevím co s tím. Poradíte?
jej to ti neporadím, měla jsem holtra kvůli tlaku a kdykoliv jsem ho dostala tak vše ok. jen mi ho sundali bylo mi špatně
![]()
@ka2ka píše:
jej to ti neporadím, měla jsem holtra kvůli tlaku a kdykoliv jsem ho dostala tak vše ok. jen mi ho sundali bylo mi špatně![]()
![]()
To je fakt pro zlost
. Je mi jasný, že zítra to bude zase při starém. Když jsem sestře popsala příznaky, říkala, že to vyšetření určitě chtít budou, že mi Holtra budou dávat, dokud se to neprojeví
Až příjdu z práce, dám si pár panáků, třeba to zabere ![]()
@Anonymní píše:
To je fakt pro zlost. Je mi jasný, že zítra to bude zase při starém. Když jsem sestře popsala příznaky, říkala, že to vyšetření určitě chtít budou, že mi Holtra budou dávat, dokud se to neprojeví
Až příjdu z práce, dám si pár panáků, třeba to zabere
máš štěstí, že ti holtra dají víckrát, tady se na něj čeká tři měsíce a dostaneš ho jen když je to fakt nutný ![]()
@ka2ka píše:
máš štěstí, že ti holtra dají víckrát, tady se na něj čeká tři měsíce a dostaneš ho jen když je to fakt nutný
Tak to koukám…Tady téměř ze dne na den, úplně bez problémů.
Ahoj holky, za jak dlouho tak jsou asi výsledky Holtra? dneska jsem ho ráno odevzdala a jsem celá nervézní z čekání na výsledky ![]()
Ahoj nevím jak to máš ty ale ja měla první den holtra na tep druhý den na tlak..ten byl hrozný a dneska du na zatěžový test a výsledky budu mít ještě dneska…Pokud si odevzdala holtra tak by ti měl říct hned co a jak nebo neobjednali tě na další vyšetření nebo něco?
Ja je budu mít hned…asi je to podle doktora…V uterý jeden holter ve středu další a dneska zatěžový test a vyhodnocení…
Ahoj děvčata, příští týden jdu na „instalaci“ EKG Holteru. Zapomněla jsem se při objednání zeptat, jak dlouho asi trvá ta návštěva doktora, kde mi přístroj předají. Poradíte? Abych měla představu, jestli pak přijdu do práce včas. Díky.
@iila Dobrý den, nandání i sundání trvá tak 5 minut a pak můžete odejít v klidu do práce.
@iila tak záleží jestli doktor bere přesně na čas.. Ale u mě utz, vyšetření a nandání cca 15-20min a mazala jsem pryč ![]()