Homeopatika na imunitu

137
2.11.17 12:21

Homeopatika na imunitu

Ahoj holky, poraďte homeopatika na imunitu, abych to mohla já i dcera 18 mes… Jsme už měsíc nachcípané, vždycky se vykurýrujem, vlezeme mezi lidi a do 2 dnů jsme zase na hromadě. Děs :zed:
Oscilococsinum mi přijde hodně drahé, určitě existují klasická homeo za normální cenu.

Moc děkuji!
:kytka:
T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1127
2.11.17 13:22

Pro dospělého je nejlepší Immunit Echinacea a houba Reishi v kapslích, užívám už rok a od té doby jsem jak řípa :lol: :palec:, pro maličkou nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.11.17 14:17

Draci sirup od mycomedica. Delaji i houby. Maji bezplatnou poradnu.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
2.11.17 14:17

Nekde jsem cetla, ze homeopatika jako prevence nemaji smysl.

• Citovat
  • Upravit
57
2.11.17 14:43

Homeopatika nemají smysl. Tečka. Vědeck studie prokázaly, že fungují maximálěn jako placebo,. A vz hledem k tomu, že malé težko chápe, co papá, tak u něj placebo už vůbec nemá smysl. Nevyhazuj peníze za šarlatánství a raději to investuj do kvalitní stravy, uděláš lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.11.17 15:46
@Malamutka píše:
Homeopatika nemají smysl. Tečka. Vědeck studie prokázaly, že fungují maximálěn jako placebo,. A vz hledem k tomu, že malé težko chápe, co papá, tak u něj placebo už vůbec nemá smysl. Nevyhazuj peníze za šarlatánství a raději to investuj do kvalitní stravy, uděláš lépe.

To bych zas tak netvrdila. Doma vyuzivame ruzna homeopatika a funguji. Tezko placebo zastavi nocni zachvat kasle u maleho ditete.

• Citovat
  • Upravit
137
2.11.17 16:12

@Verun83

Ten dračí sirup vypadá dobře, zkusím, díky.

Prosím tě a má to přijatelnou chuť? Momentálně máme rakytník s hlivou a je to celkem boj, to do ní narvat :D

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.11.17 16:15
@Tucka píše:
@Verun83

Ten dračí sirup vypadá dobře, zkusím, díky.

Prosím tě a má to přijatelnou chuť? Momentálně máme rakytník s hlivou a je to celkem boj, to do ní narvat :D

Díky

Vubec netusim. Ja mam deti vetsi, takze uzivaji prave ty houby v tabletach. Ale prave si ho lidi pochvaluji a je pro deti, tak myslim, ze by to mohlo jit. Tak treba zamichat ho do caje.

• Citovat
  • Upravit
137
2.11.17 17:04
@Verun83 píše:
Vubec netusim. Ja mam deti vetsi, takze uzivaji prave ty houby v tabletach. Ale prave si ho lidi pochvaluji a je pro deti, tak myslim, ze by to mohlo jit. Tak treba zamichat ho do caje.

Oki, vyzkouším, uvidím. Díkes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.11.17 17:17
@Tucka píše:
Oki, vyzkouším, uvidím. Díkes!

Psali, ze ucinky byly po dvou mesicich uzivani. Tak snad pomuze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková