Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj holky, poraďte homeopatika na imunitu, abych to mohla já i dcera 18 mes… Jsme už měsíc nachcípané, vždycky se vykurýrujem, vlezeme mezi lidi a do 2 dnů jsme zase na hromadě. Děs ![]()
Oscilococsinum mi přijde hodně drahé, určitě existují klasická homeo za normální cenu.
Moc děkuji!
![]()
T.
Pro dospělého je nejlepší Immunit Echinacea a houba Reishi v kapslích, užívám už rok a od té doby jsem jak řípa
, pro maličkou nevím ![]()
Draci sirup od mycomedica. Delaji i houby. Maji bezplatnou poradnu.
Nekde jsem cetla, ze homeopatika jako prevence nemaji smysl.
Homeopatika nemají smysl. Tečka. Vědeck studie prokázaly, že fungují maximálěn jako placebo,. A vz hledem k tomu, že malé težko chápe, co papá, tak u něj placebo už vůbec nemá smysl. Nevyhazuj peníze za šarlatánství a raději to investuj do kvalitní stravy, uděláš lépe.
@Malamutka píše:
Homeopatika nemají smysl. Tečka. Vědeck studie prokázaly, že fungují maximálěn jako placebo,. A vz hledem k tomu, že malé težko chápe, co papá, tak u něj placebo už vůbec nemá smysl. Nevyhazuj peníze za šarlatánství a raději to investuj do kvalitní stravy, uděláš lépe.
To bych zas tak netvrdila. Doma vyuzivame ruzna homeopatika a funguji. Tezko placebo zastavi nocni zachvat kasle u maleho ditete.
Ten dračí sirup vypadá dobře, zkusím, díky.
Prosím tě a má to přijatelnou chuť? Momentálně máme rakytník s hlivou a je to celkem boj, to do ní narvat ![]()
Díky
@Tucka píše:
@Verun83Ten dračí sirup vypadá dobře, zkusím, díky.
Prosím tě a má to přijatelnou chuť? Momentálně máme rakytník s hlivou a je to celkem boj, to do ní narvat
Díky
Vubec netusim. Ja mam deti vetsi, takze uzivaji prave ty houby v tabletach. Ale prave si ho lidi pochvaluji a je pro deti, tak myslim, ze by to mohlo jit. Tak treba zamichat ho do caje.
@Verun83 píše:
Vubec netusim. Ja mam deti vetsi, takze uzivaji prave ty houby v tabletach. Ale prave si ho lidi pochvaluji a je pro deti, tak myslim, ze by to mohlo jit. Tak treba zamichat ho do caje.
Oki, vyzkouším, uvidím. Díkes!
@Tucka píše:
Oki, vyzkouším, uvidím. Díkes!
Psali, ze ucinky byly po dvou mesicich uzivani. Tak snad pomuze.