Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Homeopatie neni byznys. Bez vzdelani,, bez jakekoli zodpovednosti. Ja takovy plat fakt nemam.
Ceník služeb homeopatie:
Vstupní anamnéza (trvání asi 60-90 min.): 1400-1600,– Kč
Kontrolní konzultace za 14 dní
(asi 20 min.): 300,– Kč
Kontrola po nasazení konstitučního léku
za 2 měsíce: 400-500,– Kč
Každá další kontrola - podle náročnosti: 400-600,– Kč
Akutní konzultace - bez objednání - příplatek: 100,– Kč
Zacharias v roce 2014. Predpokladam, ze veny sly nahoru
18.11.14 10:11
@Monika123 píše:
Prosim ta a na kolko ta to vyslo? Lebo ja som ho na cenu ani nepytala ![]()
Tak ten vstupní pohovor cca dvouhodinový stál 1200+pak 200 za kapičky. Pak říkal, že každá další návštěva-l
kontrola bude za 750,– ![]()
Hrabak - prihodne jmeno
Cena úvodního vyšetření:
dospělý a dítě od 6ti let: 1 900 Kč
dítě do 5ti let včetně a nebo straší nezletilé dítě, pokud je již u mě v péči
alespoň jeden z rodičů: 1 600 Kč
(Cena zahrnuje krátké telefonické konzultace během počátečního užívání léku ohledně optimalizace dávkování. Delší telefonické konzultace nad rámec optimalizace dávkování, tedy například při akutním onemocnění, jsou zpoplatněny jako osobní konzultace)
Kontrola (trvá obvykle cca 1 až 1,5 hodiny): 700 Kč
Akutní potíže*
Vyšetření cca 30 až 45 minut: 400 Kč
(případné návštěvy u pacienta - podle domluvy)
Poradna pro očkování*
Poradenství pro očkování trvá cca 30 minut - cena: 350
@Baba Když už se neví na co to hodit, hodí se to na poporodní trauma či něco s kojením. ![]()
@Baba píše:
@garda
A homeopatii rozhodne rozumim vic nez ty. Nedava se ani preventivne ani pausalne. To te meli ve skole naucit uz v prvni hodine.
Kazde spatne podane homeopatikum skodi. A spravne je jen jedno - podle klasicke homeopatie. Coz me privadi k myslence, jak je mozne, ze vznikaji porad nova a nova homeopatika?
Když ji rozumíš, pak nechápu na co stále ty otázky?
pravděpodobně si chceš otevřít homeopatickou školu ![]()
A proč by nemohli vznikat nová a nová homeopatika? V medicíně taky vznikají nové a nové léky.
@Baba píše:
No a tady to je. Kdyz se nekdo nevyleci, neni to chyba homeopatie, ale porodniho trauma 🙄Případy zde zveřejněné stručně ilustrují úspěšnost léčby klasickou homeopatií. Respektuji však soukromí svých klientů a zveřejňuji proto pouze jejich pohlaví a věk. Úspěšnost léčby klasickou homeopatií je cca 60 - 70%; zbývajících 40 - 30% se nazývá přetrvávající příčina neúspěchu homeopatické léčby - sem patří rodinné prostředí, dlouhodobý stres, pracovní přetížení, dědičné vlivy, porodní traumata, v případě dětských klientů neodléčenost jejich rodičů, jejich partnerské problémy atd. Číst dál…
A jaké procento úspěšnosti léčby má průměrný doktor to jsi nezjistovala?
Navíc porodní trauma je dobře řešitelné homeopatií.
Mám velké nutkání říct svému neurologovi, že já tu RS vlastně chci mít. Že si ji pěstuju ![]()
( @garda takže když neuteču a nebudu ji chtít a nebudu si ji pěstovat a bude teda užívat nějaká homeopatika, bude příští magnetická rezonance čistá?)
@Pipet píše:
Mám velké nutkání říct svému neurologovi, že já tu RS vlastně chci mít. Že si ji pěstuju
( @garda takže když neuteču a nebudu ji chtít a nebudu si ji pěstovat a bude teda užívat nějaká homeopatika, bude příští magnetická rezonance čistá?)
Nevím kdy jdeš na magnet, ale když už nic jiného, tak minimálně nemoc zastaví. Najdi si homeopata (dobrého, nejlépe postklasika) a uvidíš ze ti pomůže. Přeji ti ať jsi zase zdravá ![]()
@Pipet … příbuzná si pěstuje RS už dlouho, ale ne moc dobře. Má i přes to děti a funguje v zaměstnání. Musím ji informovat o Koleníkově MMS a tady homeo.
@garda píše:
Když ji rozumíš, pak nechápu na co stále ty otázky?pravděpodobně si chceš otevřít homeopatickou školu
A proč by nemohli vznikat nová a nová homeopatika? V medicíně taky vznikají nové a nové léky.
kdyz je vzdycky spravne jen jedno, tak to znamena, ze vetsina lidi byla himeopaticky,,kecena” blbe a poskozovalo je to
@garda
Na otevreni homeoskoly nepotrebujes znalosti, ale absenci moralky a silny zaludek
@garda píše:
A jaké procento úspěšnosti léčby má průměrný doktor to jsi nezjistovala?
Navíc porodní trauma je dobře řešitelné homeopatií.
To neni homeopatiky.
Uspesnost prece zalezi na nemoci. Neen teda. Ale kdyz selze lecba, treba ATB. nehazi se to na porodni trauma
@garda píše:
Nevím kdy jdeš na magnet, ale když už nic jiného, tak minimálně nemoc zastaví. Najdi si homeopata (dobrého, nejlépe postklasika) a uvidíš ze ti pomůže. Přeji ti ať jsi zase zdravá
Prosim? Homeo zastavi eresku? Ktery homeopat tohle publikoval? Proc se teda homeo nepouziva? Ja delam eresky, myslis, ze bych lidem nechtela pomoc a schvalne jim nedala ucinnou lecbu?
@Pipet píše:
Mám velké nutkání říct svému neurologovi, že já tu RS vlastně chci mít. Že si ji pěstuju
To nemuzes chodit na MR prece. To resi kyvadlo nebo salvie
@Baba píše:
To nemuzes chodit na MR prece. To resi kyvadlo nebo salvie
Kurnik, jsem si to musela vygůglit ![]()
Ale používám Copaxone ve frekvenci 3× týdně. Teď jestli je to ta správná frekvence ![]()
(a už nebudu plevelit)