Ricinus communis 5 CH jak dlouho?

579
2.1.13 19:24

Ricinus communis 5 CH jak dlouho?????

Holky, jak dlouho jste užívaly tyto homeopatika? Mě zabraly hned, brala jsem je týden 3krát denně 2kuličky, vysadila jsem a zase je toho mlíčka málo, tak nevim, jestli je mohu brát dál, aby to neměla opačný efekt..jo a může moje holčička ve 3měsících ubírat z ničeho nic na váze kvůli spurtu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46226
2.1.13 19:35
@wesny píše:
Holky, jak dlouho jste užívaly tyto homeopatika? Mě zabraly hned, brala jsem je týden 3krát denně 2kuličky, vysadila jsem a zase je toho mlíčka málo, tak nevim, jestli je mohu brát dál, aby to neměla opačný efekt..jo a může moje holčička ve 3měsících ubírat z ničeho nic na váze kvůli spurtu???

pokud si myslis ze mas min mlicka tak ho zase par dni ber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
2.1.13 19:36

Vysazovat se musi postupne a ne naraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
2.1.13 19:45

Myslím, že může, dává to všechno do růstu, proto potřebuje víc. Já homeo brala víceméně celou dobou kojení, tj. skoro rok a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
2.1.13 19:50

Tak super, opravdu mi pomohli, ale dcerka začal najednou ubírat, tak nechápu proč, i toho vypije míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.1.13 19:58

No homeopatika nejsou lentilky, nemuzes je zobat furt. Kdyz se bere ricinus delsi dobu muze mit opacny efekt :nevim:

teda nejsem homeopat, ten by poradil lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
2.1.13 21:07

Brala jsem je asi jen pět dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.1.13 21:13

Ahoj, já je brala první týden v porodnici. Doma potom dle potřeby, když jsem cítila, že je toho mlíka míň, tak jsem si vzala 2 kuličky a hned se mi nalily a naposledy jsem si je vzala když jsem byla s malým v nemocnici a to mu bylo 2,5 měsíce, do té doby jsem využívala 1 a 3/4 balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
2.1.13 22:22

Ahojky, mně náš Petřík přestal taky ve třech měsícíh přibírat, u kojení se vztekal, po kojení plakal, pozorovala jsem to stále častěji, tak jsem zašla k pediatrovi na převážení a hned mi doporučil po kojení dávat UM, a tu jsem zvyšovala a zvyšovala až prso nechtěl skoro vůbec, snažila jsem se co to šlo, čaje, caro, ten ricinus,,, obrečela jsem to, ale nakonec jsem byla ráda, že je spokojený a krásně přibírá :srdce: Mlíčko jsem neměla dostatečně výživný :roll: Přeji, aby se ti zadařilo a princeznička ti přibírala a dobře to dopadlo :kytka:

S užíváním ricinus neporadím, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
2.1.13 23:01
@wesny píše:

Pravděpodobně Ricinus nebyl správný lék. Znovu ho vem dva dny a pokud nebude žádná reakce, tak vysaď, protože to znamená, že potřebuješ jiný lék.

@lucka83 píše:
Vysazovat se musi postupne a ne naraz.

Klidně naráz.
Ricinus má dát jen signál „Hej vy tam v mlíkárnách, zvyšte výrobu!“ a tělo by mělo začít vyrábět více.

@Angieblack píše:
Myslím, že může, dává to všechno do růstu, proto potřebuje víc. Já homeo brala víceméně celou dobou kojení, tj. skoro rok a v pohodě.

Tohle je cesta do pekel!
Homeo jen dá tělu signál, jen stimuluje imunitu. Nemá se brát rok a víc.
Pokud musím brát lék stále, nestačí jen ten signál, tak to není správný lék. Když beru nesprávný lék delší dobu, tak způsobí problémy. Pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.1.13 09:22

Mě se právě po tom ricinusu, hned druhý den nalily prsa a mlíčka bylo habaděj, brala jsem ho necelý týden dvě pilulky dvakrát a třikrát denně, hned po vysazení se to mlíčko ale opět ztrácelo, jako mám ho, ale ne tak hodně jako při braní těch homeo. Máme doma váhu a vážímě po každém kojení, malá je nemocná, tak kvůli lékům musíme, takže to vidím každý den a proto trošku plaším, když jde třeba o 20gramů dolů, ale dneska mi pediatrička řekla, ať to tolik nehrotim a přikládám a odsávám a dokrmuju přes prstík stříkajdou, tak to tak děláme, uvidíme, tohle už měla kolem 6týdne, trvalo to asi 10dní, teď se to znovu opakuje, myslím si, že je to ten spurt a do toho laktační krize :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
3.1.13 09:27

Já je taky brala, ale třeba i jen 2 - 3 dny, jak už jsem měla prsa jako balony, tak jsem přestala, a když byla potřeba, tak jsem je vzala zase.

Slyšela jsem, že dlouhodobě se brát nemají, že mají pak opačný efekt, nevím, co je na tom pravdy, ale po týdnu bych dala pauzu a pak klidně zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
3.1.13 09:28

@wesny jen vydrž a přiládej, popřípadě odstříkávej, mlíčko přece jen tak hned nezmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.1.13 10:50

Už to takhle dělám dva měsíce, každý den, skoro nic jiného nedělám, už je to trošku na bednu, vím, že kojení je pro mimčo nejlepší, ale nevim, jestli už tímto celkem stresujícím způsobem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
3.1.13 12:31
@wesny píše:
Mě se právě po tom ricinusu, hned druhý den nalily prsa a mlíčka bylo habaděj, brala jsem ho necelý týden dvě pilulky dvakrát a třikrát denně, hned po vysazení se to mlíčko ale opět ztrácelo, jako mám ho, ale ne tak hodně jako při braní těch homeo. Máme doma váhu a vážímě po každém kojení, malá je nemocná, tak kvůli lékům musíme, takže to vidím každý den a proto trošku plaším, když jde třeba o 20gramů dolů, ale dneska mi pediatrička řekla, ať to tolik nehrotim a přikládám a odsávám a dokrmuju přes prstík stříkajdou, tak to tak děláme, uvidíme, tohle už měla kolem 6týdne, trvalo to asi 10dní, teď se to znovu opakuje, myslím si, že je to ten spurt a do toho laktační krize :(

Tak kvůli denním výkyvům skutečně neplaš. Máš rozumnou doktorku.
Ano, ten stres, to je otázka. Možná by nebylo špatné přikrmit i umělým. Musíš tedy počítat s tím, že by mateřského mléka znovu ubylo. Ale kdyby to přispělo k tomu, abys neměla tolik stresu… Kojení je velmi dobrá věc, ale není to svatá kráva, není dobré kojit za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová