Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Burj Chalifa píše:Číst trochu umím, nicméně si myslím, že tetánie není intimní téma. Ale pokud si snížím IQ na 70 a budu trochu psycho, možná si to budu myslet.
Umíš číst? Pokud ano, přečti si pravidla diskuse.Tam se dočteš, za jakých okolností lze založit příspěvek anonymně.
@TMana píše: Číst trochu umím, nicméně si myslím, že tetánie není intimní téma. Ale pokud si snížím IQ na 70 a budu trochu psycho, možná si to budu myslet.
A ty snad máš tetanii ? Že si tady rozhoduješ zda je to příjemné nebo ne ? Nevím co si představuješ pod intimním tématem, ale to nechej na každem, co je pro něj intimní a co ne.
A kdyby jsi si trošku IQ zvýšila, tak by si takovou věc ani tady nenapsala, přečetla by sis to a řekla sis v hlavě blbost a šla na jiný příspěvek
@Anonymní píše:
A ty snad máš tetanii ? Že si tady rozhoduješ zda je to příjemné nebo ne ? Nevím co si představuješ pod intimním tématem, ale to nechej na každem, co je pro něj intimní a co ne.A kdyby jsi si trošku IQ zvýšila, tak by si takovou věc ani tady nenapsala, přečetla by sis to a řekla sis v hlavě blbost a šla na jiný příspěvek
Tmana je zakomplexovaný muž
Taky jsem si ze začátku myslela, že to je náká stará hysterická bába…Ale ne-je to muž.
Hm, nejprve píšeš, že i pod nickem jsme anonymní a pak tu obhajuješ anonymní příspěvky. Co si to v té hlavičce nejprve kapánek srovnat?
@Kelen píše:
Tmana je zakomplexovaný mužTaky jsem si ze začátku myslela, že to je náká stará hysterická bába…Ale ne-je to muž.
Ano, jsem muž. Zjištění na hranici geniality, když tu celou dobu jako muž vystupuji ![]()
@TMana píše:
Hm, nejprve píšeš, že i pod nickem jsme anonymní a pak tu obhajuješ anonymní příspěvky. Co si to v té hlavičce nejprve kapánek srovnat?
Neřekla jsem, že jsme, ale že jsi jen ty
to je trošku rozdíl
takže si to zkus v hlavičce kapánek srovnat sám než to tady někomu napíšeš ![]()
@TMana píše:
Ano, jsem muž. Zjištění na hranici geniality, když tu celou dobu jako muž vystupuji
A víš co to znamená “ze začátku”? Promiň, ale opravdu na mě působíš jako uzlíček nervů. Psát o někom, že je tupec kvůli tomu, že použije anonym? Taková prkotina. Chodíš si sem vylévat svůj vztek. Jestli tě něco trápí, běž si třeba zaběhat. Vysedávání na emiminu ti evidentně nedělá dobře. Jsi sprostý, nevrlý a řešíš prkotiny.