Horečka! Zuby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
9.3.16 03:27

@entropy Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
9.3.16 03:44

@Jane1987 za málo :mavam: Ať je brzy dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.3.16 06:32

@Jane1987 do 38 st vůbec neřešit, to se ani srážet nemá :think: dávám klukovi nurofen.. měsíc měl kolem 39 st, jinak čilý atd.. jen tesáky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
9.3.16 23:42

Dnes v noci už je ti lepší jen menší teplota paní doktorka otestovala moč i krev z prstíku a nic nenašla tak čekáme na zubiny. Už začala i stávkovat jídlo mrnous

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.9.16 17:09

Holky, prosím vás, chci se jenom uklidnit. Malý (necelý rok) má od úterka zvýšenou teplotu, cca od 38,2 do 38,9. Večer normálně usne kolem osmé, ale kolem jedné se probouzí a do časných ranních hodit je víceménně vzhůru nebo spí krátce a neklidně. Zato den prospí prakticky celý, dnes spal od těch pěti ráno do jedenácti a teď spí už od jedné v kuse. Je to v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
1.9.16 19:02

@Martinik a jak vyadají dásně? Má průjem nebo opruzení? Ostatní příznaky? Něco podobného má můj malý - zvýšená teplota teda až ode dneška,(přes den unavený) ale raději jdu zítra k Dr, ať na něj koukne. U zubů mívá vždycky průjem a to teď nemá. Spánek má hrozně kouskovaný - spí už druhou noc se mnou a furt se probouzí a mele sebou. Jindy byl alespoň u mě klidný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.9.16 19:30

@dalmati mně právě ani nepřipadá, že byl měl nějak nateklý dásně… A ty průjmy a opruzení mají být příznaky zubů? Mně to říkala zrovna kamarádka, že její děti byly hrozně opruzený, ale Kristýs zatím nic :nevim: A myslíš, že když nemá průjem, že by to mohlo být něco jinýho? Já právě nevím, jestli máme jet zítra k doktorce, když je pak víkend. Já jenom jsem chtěla vědět, jestli to někdo měl taky tak, že dítě tak spalo. Ale když je vzhůru, tak je veselej jako obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
2.9.16 16:52

@Martinik jsem měla včera dělat dost s malým. Byl mrzutý a chtěl furt spát. Dneska jsme byli u doktorky a my teda viróza. Nic vážného. Už nějaké zuby byly? Jinak průjem je příznak zubů. Jak to nakonec doadlo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.9.16 17:03

@dalmati volala jsem dnes naší doktorce a podle příznaků to vypadá na šestou nemoc. Dnes ráno se mu totiž objevily skvrnky. Říkala, že to tak odpovídá, tři dny zvýšená teplota a pak ta vyrážka. Spaní prý nevadí :andel: Takže to opravdu nakonec nebyly zuby :mrgreen:

Díky a taky to s malým přežijte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.