Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Jane1987 do 38 st vůbec neřešit, to se ani srážet nemá
dávám klukovi nurofen.. měsíc měl kolem 39 st, jinak čilý atd.. jen tesáky..
Dnes v noci už je ti lepší jen menší teplota paní doktorka otestovala moč i krev z prstíku a nic nenašla tak čekáme na zubiny. Už začala i stávkovat jídlo mrnous
Holky, prosím vás, chci se jenom uklidnit. Malý (necelý rok) má od úterka zvýšenou teplotu, cca od 38,2 do 38,9. Večer normálně usne kolem osmé, ale kolem jedné se probouzí a do časných ranních hodit je víceménně vzhůru nebo spí krátce a neklidně. Zato den prospí prakticky celý, dnes spal od těch pěti ráno do jedenácti a teď spí už od jedné v kuse. Je to v pohodě?
@Martinik a jak vyadají dásně? Má průjem nebo opruzení? Ostatní příznaky? Něco podobného má můj malý - zvýšená teplota teda až ode dneška,(přes den unavený) ale raději jdu zítra k Dr, ať na něj koukne. U zubů mívá vždycky průjem a to teď nemá. Spánek má hrozně kouskovaný - spí už druhou noc se mnou a furt se probouzí a mele sebou. Jindy byl alespoň u mě klidný. ![]()
@dalmati mně právě ani nepřipadá, že byl měl nějak nateklý dásně… A ty průjmy a opruzení mají být příznaky zubů? Mně to říkala zrovna kamarádka, že její děti byly hrozně opruzený, ale Kristýs zatím nic
A myslíš, že když nemá průjem, že by to mohlo být něco jinýho? Já právě nevím, jestli máme jet zítra k doktorce, když je pak víkend. Já jenom jsem chtěla vědět, jestli to někdo měl taky tak, že dítě tak spalo. Ale když je vzhůru, tak je veselej jako obvykle.
@Martinik jsem měla včera dělat dost s malým. Byl mrzutý a chtěl furt spát. Dneska jsme byli u doktorky a my teda viróza. Nic vážného. Už nějaké zuby byly? Jinak průjem je příznak zubů. Jak to nakonec doadlo u vás?
@dalmati volala jsem dnes naší doktorce a podle příznaků to vypadá na šestou nemoc. Dnes ráno se mu totiž objevily skvrnky. Říkala, že to tak odpovídá, tři dny zvýšená teplota a pak ta vyrážka. Spaní prý nevadí
Takže to opravdu nakonec nebyly zuby ![]()
Díky a taky to s malým přežijte ![]()