Hořko v puse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
12.11.07 14:40

Tami - původní dopis psala nějaká Alena, tak ta je v 17tém týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.11.07 18:09

Aha 8O 8O To me prave zmatlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.11.07 12:26

Mifi ja jsem taky z Ovy.JInak ohledne te pachute v ustech-ja si nemyslim ze by to melo neco spolecneho ze zubama :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
13.11.07 13:31

Tami - faakt? Konečeně někdo z Ostravy :D Všechny ty moje nej kamarádky z emimi jsou z daleka…
Ale víš co? Já si stejně nemyslím, že jsem těhu, tak nějak to mu nevěřím. Psala jsem si ještě večer s kámoškou a ona to přesně definovala - takový pocit jako když olízneš hliníkovou lžičku a tak nějak to probíjí.. Jenže já to nevnímám v celé puse ale jen v půlce… Jinak břicho mě večer teda pobolívalo a vlatstně i teď ho lehce cítím, ale BT jen 36,9 tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.11.07 13:55

ja mam taky vsechny moje nej kamosky z emimina daleko od Ostravy :cry: :cry:
Ten pocit v ustech-no ja to mela jako kdybych snedla kus trubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
13.11.07 14:09

Tami - no tak uvidíme, co se z toho vyvrbí :o) Určitě se ozvu jo? Janak moc děkuji a drž se… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.11.07 09:40

Když jsem byla v nemocnici, ležela vedle mě maminka v 10 týdnu těhotenství. Bylo jí stále špatně a měla kovovou pachuť v puse. Doporučili jí lízátka. Vždy se jí po tom lízátku ulevilo.

Nevím, jestli vám to , těhulky, pomůže, ale zkusit to můžete. Mrkněte na
 http://www.vitaminy-mineraly.cz/…tek_g67.html

Ahoj a držím vám všem palečky!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.11.07 10:48

Joo, pomůže, ale jen v tu chvíli cucání:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
28.1.08 08:02

ahoj holky,
mam velkou prosbu. jsem v 8tt a uz asi 5 dni mam dost casto behem dne horko v puse, v noci ne, ale chvili pote, co vstanu. ne kovovou pachut, ale fakt horko. ted mam trochu i prujem. ale jinak mi nic neni, jen se citim porad unavena, ale to je asi normalni…
nemeli jste to taky, je to normalni průběh?
moc vám děkuju za odpověď a přeju krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.1.08 11:59

P

ja to mela taky vzdycky kdyz jsem vstala a bylo to fakt hrozny…Najedla jsem se,vycistila si zuby a bylo po horkosti.Unavena jsem na zacatku tehu byla taky,furt jsem jenom spala-nebo se aspon snazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
5.2.08 07:33

Taky jsem to hořko v puse zažila na přelomu 2. a 3. trimestru. Nenazvala bych to kovovou chutí, ale opravdu hořkostí, hnusnou hořkostí zejména ráno po probuzení. Nakonec to nějak odeznělo samo a teď už nic. Je to nepříjemný, ale asi se s tím moc dělat nedá.

• Citovat
  • Upravit
4705
5.2.08 07:44

tak to já celý I. trimestr lízala kyselý kovový zábradlí, no hnus, ráno, večer v noci, čištění zubů nepomáhalo, navíc jsem se u něj skoro pozvracela. HOřko je taky z kategorie těhotenských radostí - jestli zvládneš cucání tic taců, tak asi to, ty nejsou tak pálivý a nenáročný. Jo a hodně pít, aby se to splachovalo…
Hodně zdaru
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
5.2.08 12:25

dekuju, holky. no, musim rict, ze tenhle tyden je to uz lepsi…myslim, ez to budou nejaky zaludecni stavy, ponevadz zaludek mam porad na vode..
dalsi zajimavosti, kterou ted pozoruju je, ze hned po zjisteni tehu me zacly bolet a i rust prsa a tenhle tyden uz se vejdu zas krasne do my stary podprsenky a prsa nejsou vubec tak precitlively…to jsou veci :-) hned se citim trochu lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
5.2.08 12:59
P. píše:
dekuju, holky. no, musim rict, ze tenhle tyden je to uz lepsi…myslim, ez to budou nejaky zaludecni stavy, ponevadz zaludek mam porad na vode..
dalsi zajimavosti, kterou ted pozoruju je, ze hned po zjisteni tehu me zacly bolet a i rust prsa a tenhle tyden uz se vejdu zas krasne do my stary podprsenky a prsa nejsou vubec tak precitlively…to jsou veci :-) hned se citim trochu lip.

Neboj, ono to zas přejde, zvětší se na velikost vzducholodě, budou bolet, budou citlivý a vůbec je nebudeš mít ráda :lol:

• Citovat
  • Upravit
P.
2302
5.2.08 13:03

tak fajn, snad jo. teda nezlbila bych se kdyby zustaly standardni, ale pokud je to nutny..:-) jen me to prekvapilo ta nahla zmena zase skoro az k normalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí