Hortenzie, co s ní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
26.7.19 20:47
@MaminkaKristynka píše:
Děkuji za rady..ano zalívám hodně 2× denně ( fotila jsem to ráno před zalitím a bohužel jiný záhon než tento nemám, takže stín leda v květináči a to podle většiny zpět přesazovat teda radši nebudu). Listy jsem ostříhala protože byly úplně zvadlé a seschlé a říkala jsem si, sť jim ty květy neberou sílu. Už mají kolem substrát..ještě skočím hned ráno pro nějakou první pomoc do květinky. Díky všem, začínám zahradničit, ale toto je opravdu už vyšší level! Zkusím je zachránit :kytka:

Oni potrebuji substrat typu raseliny hlavne ke korenum. Jestli jsi na tu tuhou pudu dala jen navrh substrat, tak jim to nepomuze.

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
26.7.19 20:49
@MaminkaKristynka píše:
Děkuji za rady..ano zalívám hodně 2× denně ( fotila jsem to ráno před zalitím a bohužel jiný záhon než tento nemám, takže stín leda v květináči a to podle většiny zpět přesazovat teda radši nebudu). Listy jsem ostříhala protože byly úplně zvadlé a seschlé a říkala jsem si, sť jim ty květy neberou sílu. Už mají kolem substrát..ještě skočím hned ráno pro nějakou první pomoc do květinky. Díky všem, začínám zahradničit, ale toto je opravdu už vyšší level! Zkusím je zachránit :kytka:

To ji spis vykopni a dej do ty diry lepší substrat, nebo zkus hnojivo
A ja takhle v lete klidne i do diry naliju trochu vody, kdysi jsem sazela naky okrasny jehličnany a spolecne s nima levanduli a nejak mi to nedoslo a vodu jsem do diry nalila i ji a ted po asi dvou letech je obří, prwzila to a to. Tolik vody nepotřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.19 15:08

Děkuji, nechala jsem v zemi…hnojivo a zemina zabraly a vpamatovaly se.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat