Hospitalizace s miminkem. Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3569
19.1.23 08:29

Byla jsem s dcerou v jejích 10 měsících. První den nebyl ještě volný pokoj, tak jsem byla u ní na židli a na noc mi sestry daly aspoň karimatku, ale nikdo mě nevyháněl. Pak jsme byly spolu na pokoji - já normální postel, ona postýlku. Na všechny vyšetření jsem byla s ní, jen do sprchy jsem si ji netahala :).
Klídek, chápu, že máš teďka strach, ale v nemocnici mu pomůžou. Jak mi odpadnul ten prvotní strach o dceru, tak jsem si to užívala - žádné uklízení, vaření, praní :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.23 11:27
@Michaela121122 píše:
Já to asi špatně napsala. :roll: Myslela jsem to tak, jako s ním, když ho budou vyšetřovat, brát někam, tak jestli můžu být stále u toho?

Musíš si o to říct. Osobně jsem byla vždycky u všech vyšetření, zavádění kanyl a kdejakych svinstev. Svoje dítě jsem nenechala bez dozoru ani na JIP. Ale zase s Dr jsme se domluvili, vše bylo ok :think: jsi zákonný zástupce, co si vyjednas, to máš. Jednou Jip Ostrava Vítkovice, dítě 11 měsíců, sezralo vosu. Podruhé JIP na dětské v Brně, zánět hrtanové záklopky, 18 měsíců. Tam nebyla možnost spánku na normální posteli, ale ten týden jsem zvládla i na křesle. A to už jsem byla v jiném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí