Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Bikram joga je absolutne super, clovek si rychle zvysi kondici fyzickou i psychickou. Ale je to teda narez, kolikrat se mi chtelo zvracet a utect. Kdybych mohla, chodim kazdy den.
@kavohela píše:
Bikram joga je absolutne super, clovek si rychle zvysi kondici fyzickou i psychickou. Ale je to teda narez, kolikrat se mi chtelo zvracet a utect. Kdybych mohla, chodim kazdy den.
A jak často člověk musí chodit, aby to mělo účinek? Siříká, že mě teplíčko nevadí, ale asi to bude trochu jiné co?
Akorát škoda, že u nás těch tělocvičen moc není ![]()
Rikali nam, ze trikrat tydne je dobry. Mene je tak na udrzeni kondice. Levnejsi je koupit casovou permanentku nez jednotlive vstupne. Chodila jsem fakt kazdy den a ucinky byly velike. Par lidi si tam davalo i tzv. double - husty! Co vim tak je to v jen v Praze, Ostrave a Ceskych Budejovicich. V Plzni, kam jsem se prestehovala, bohuzel ne
Chybi mi to moc, chodila bych zase i pres tu vysokou cenu. Doporucuji zkusit tech deset dni pro zacatecniky.
I dvakrat tydne se pocita! zkus tech deset dni pro zacatecniky a uvidis jak ti to sedne. Ale nevzdavej to hned, napoprve je to narocne, ale kazdou dalsi lekci se to lepsi.
@kavohela píše:
I dvakrat tydne se pocita! zkus tech deset dni pro zacatecniky a uvidis jak ti to sedne. Ale nevzdavej to hned, napoprve je to narocne, ale kazdou dalsi lekci se to lepsi.
Jasně zkusím tu akci pro začátečníky a uvidíme… těším se ![]()
Holky nevíte jestli to horko může mít nějaký vliv na mlíko? Ráda bych na bikram jogu chodila a trochu si zformovala porodem zdevastovanou postavu, ale ještě kojím a nerada bych kvůli postavě přišla o mlíčko, za to mi to zase nestojí. Nemáte někdo zkušenost?
@miparime moc děkuji, už jsem napsala instruktorce u nás v ČB, tak uvidím. Taky si myslím, že by to vadit nemělo, ale radši bych si byla jistá ![]()
Četla jsem o hot józe jen na internetových stránkách provozovatelů hot jógy. Ale nikde se nemůžu dočíst opravdové účinky hot jógy. Jde mi o shození poporodních kil
. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti, písněte prosím, díky ![]()
@markar píše: Četla jsem o hot józe jen na internetových stránkách provozovatelů hot jógy. Ale nikde se nemůžu dočíst opravdové účinky hot jógy. Jde mi o shození poporodních kil. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti, písněte prosím, díky
Hele tak mě se teda rapidně zlepšila celulutida resp. téměř vymizela, na kila nevím ted jsem se přestala vážit, ale objemově jsem zhubla a hlavně se cítím mnohem líp.
@miparime píše:
Hele tak mě se teda rapidně zlepšila celulutida resp. téměř vymizela, na kila nevím ted jsem se přestala vážit, ale objemově jsem zhubla a hlavně se cítím mnohem líp.
Tak to jsem asi chtela slyset
a kam chodíš na jógu?
@markar píše:
Tak to jsem asi chtela slyseta kam chodíš na jógu?
V Brně na jugoslávskou, odkud jsi ty?
@miparime píše:
V Brně na jugoslávskou, odkud jsi ty?
Brno
, mám tam právě vyhlídnutou buď tu Jugoslávskou, nebo je tam ještě Zábrdovická. A jak často chodíš?
@markar píše:
Brno, mám tam právě vyhlídnutou buď tu Jugoslávskou, nebo je tam ještě Zábrdovická. A jak často chodíš?
Já 2× týdně, nekdy to vyjde i 3× krát, mám koupenou permanentku. Ty bych chtěla kolikrát týdně?
@miparime píše:
Já 2× týdně, nekdy to vyjde i 3× krát, mám koupenou permanentku. Ty bych chtěla kolikrát týdně?
Já právě nevím, jak to mám rozvrhnout, tak jsem ráda za každou informaci. Chtěla jsem chodit 1× týdně. Jestli mě to „chytne“ a bude to mít efekt, tak bych chodila i častěji. Jak dlouho už chodíš?
Zdravím maminky, chci se zeptat, co vám říká hot joga(bikram joga)? Mně do včerejška nic
, ale potkala jsem po hodně dlouhé době známou a pravidelně cvičí-je fakt, že vypadala tak nějak jinak, spokojeně, měla elán…tak nevim nevim nikdy jsem nebyla ani na normální joze, ale tzkusit se má všechno ne?