Hot joga

miparime
10.10.12 20:10

hot joga

Zdravím maminky, chci se zeptat, co vám říká hot joga(bikram joga)? Mně do včerejška nic :P, ale potkala jsem po hodně dlouhé době známou a pravidelně cvičí-je fakt, že vypadala tak nějak jinak, spokojeně, měla elán…tak nevim nevim nikdy jsem nebyla ani na normální joze, ale tzkusit se má všechno ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kavohela
11.10.12 00:21

Bikram joga je absolutne super, clovek si rychle zvysi kondici fyzickou i psychickou. Ale je to teda narez, kolikrat se mi chtelo zvracet a utect. Kdybych mohla, chodim kazdy den.

• Citovat
  • Upravit
miparime
11.10.12 08:18
@kavohela píše:
Bikram joga je absolutne super, clovek si rychle zvysi kondici fyzickou i psychickou. Ale je to teda narez, kolikrat se mi chtelo zvracet a utect. Kdybych mohla, chodim kazdy den.

A jak často člověk musí chodit, aby to mělo účinek? Siříká, že mě teplíčko nevadí, ale asi to bude trochu jiné co?
Akorát škoda, že u nás těch tělocvičen moc není :(

• Citovat
  • Upravit
kavohela
11.10.12 11:02

Rikali nam, ze trikrat tydne je dobry. Mene je tak na udrzeni kondice. Levnejsi je koupit casovou permanentku nez jednotlive vstupne. Chodila jsem fakt kazdy den a ucinky byly velike. Par lidi si tam davalo i tzv. double - husty! Co vim tak je to v jen v Praze, Ostrave a Ceskych Budejovicich. V Plzni, kam jsem se prestehovala, bohuzel ne :( Chybi mi to moc, chodila bych zase i pres tu vysokou cenu. Doporucuji zkusit tech deset dni pro zacatecniky.

• Citovat
  • Upravit
kavohela
11.10.12 12:56

I dvakrat tydne se pocita! zkus tech deset dni pro zacatecniky a uvidis jak ti to sedne. Ale nevzdavej to hned, napoprve je to narocne, ale kazdou dalsi lekci se to lepsi.

• Citovat
  • Upravit
miparime
11.10.12 17:18
@kavohela píše:
I dvakrat tydne se pocita! zkus tech deset dni pro zacatecniky a uvidis jak ti to sedne. Ale nevzdavej to hned, napoprve je to narocne, ale kazdou dalsi lekci se to lepsi.

Jasně zkusím tu akci pro začátečníky a uvidíme… těším se ;)

• Citovat
  • Upravit
12127
22.1.13 10:19

Holky nevíte jestli to horko může mít nějaký vliv na mlíko? Ráda bych na bikram jogu chodila a trochu si zformovala porodem zdevastovanou postavu, ale ještě kojím a nerada bych kvůli postavě přišla o mlíčko, za to mi to zase nestojí. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
22.1.13 18:36

@miparime moc děkuji, už jsem napsala instruktorce u nás v ČB, tak uvidím. Taky si myslím, že by to vadit nemělo, ale radši bych si byla jistá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.1.13 23:05

Jaký to má účinek?

Četla jsem o hot józe jen na internetových stránkách provozovatelů hot jógy. Ale nikde se nemůžu dočíst opravdové účinky hot jógy. Jde mi o shození poporodních kil :roll:. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti, písněte prosím, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
5.2.13 19:59
@markar píše: Četla jsem o hot józe jen na internetových stránkách provozovatelů hot jógy. Ale nikde se nemůžu dočíst opravdové účinky hot jógy. Jde mi o shození poporodních kil :roll:. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti, písněte prosím, díky :mavam:

Hele tak mě se teda rapidně zlepšila celulutida resp. téměř vymizela, na kila nevím ted jsem se přestala vážit, ale objemově jsem zhubla a hlavně se cítím mnohem líp.

• Citovat
  • Upravit
57
5.2.13 20:10
@miparime píše:
Hele tak mě se teda rapidně zlepšila celulutida resp. téměř vymizela, na kila nevím ted jsem se přestala vážit, ale objemově jsem zhubla a hlavně se cítím mnohem líp.

Tak to jsem asi chtela slyset :dance: a kam chodíš na jógu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
5.2.13 20:11
@markar píše:
Tak to jsem asi chtela slyset :dance: a kam chodíš na jógu?

V Brně na jugoslávskou, odkud jsi ty?

• Citovat
  • Upravit
57
5.2.13 20:15
@miparime píše:
V Brně na jugoslávskou, odkud jsi ty?

Brno :lol:, mám tam právě vyhlídnutou buď tu Jugoslávskou, nebo je tam ještě Zábrdovická. A jak často chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
5.2.13 20:18
@markar píše:
Brno :lol:, mám tam právě vyhlídnutou buď tu Jugoslávskou, nebo je tam ještě Zábrdovická. A jak často chodíš?

Já 2× týdně, nekdy to vyjde i 3× krát, mám koupenou permanentku. Ty bych chtěla kolikrát týdně?

• Citovat
  • Upravit
57
5.2.13 20:26
@miparime píše:
Já 2× týdně, nekdy to vyjde i 3× krát, mám koupenou permanentku. Ty bych chtěla kolikrát týdně?

Já právě nevím, jak to mám rozvrhnout, tak jsem ráda za každou informaci. Chtěla jsem chodit 1× týdně. Jestli mě to „chytne“ a bude to mít efekt, tak bych chodila i častěji. Jak dlouho už chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková