Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@miparime píše:
Hele na té jugoslávské mají akci pro začátečníky myslím že je to 10 dnů za 400kč, ale te baych nekecala-radši se podívej na ten web
Jo, mají
, no to snad ani není možné jít tam každý den po dobu 10 dnů, to „umřu“ ![]()
@markar píše:
Jo, mají, no to snad ani není možné jít tam každý den po dobu 10 dnů, to „umřu“
No každej den asi ne, ale jinak je to fajn ![]()
@miparime jaký je to prosím tě na té Jugoslávské?? To je v tom Balkáně, že? Já teda rodím až za 5.týdnů, ale hrozně bych to pak chtěla vyzkoušet, a navíc skoro hned vedle od tam bydlí naši, takže s hlídáním bych to měla super. Přibrala jsem už asi 15kg, takže budu muset pak máknout a prej je na to ta joga super.
@Ell.Z píše:
@miparime jaký je to prosím tě na té Jugoslávské?? To je v tom Balkáně, že? Já teda rodím až za 5.týdnů, ale hrozně bych to pak chtěla vyzkoušet, a navíc skoro hned vedle od tam bydlí naši, takže s hlídáním bych to měla super. Přibrala jsem už asi 15kg, takže budu muset pak máknout a prej je na to ta joga super.
Jojo je to tam v prvním patře, hele dobrý, zatím tam není nic, co bych vytkla, však se tammůžeš přijít mrknout. a 15kg není ještě žádná hrůza
@Ell.Z píše:
Ahoj Ell tak co už jsi byla na té joze? nebo se tam aspoň podívat?
@miparime ještě né. Termín mám až v neděli, tak pak jak budu moct začít cvičit, půjdu to tam omrknout. Ale už se těším:)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte jestli bude hot joga někdy i v Jihlavě? Děkuji za odpověď.
Já s ní nemám zkušenosti a chtěla bych začít, ale nevím jestli je nkde v Jihlavě?
Ahoj holky,
vy co máte už zkušenosti s Bikram jogou, muzu na ni jit, aniz bych kdykoliv kdy byla na joze + jsem hrozne zkracena, nedotknu se ani dlanema zeme…opravdu bych tam nechtela byt za kaspara
diky
Ahoky, je tady nektera, ktera chodi na hot yogu v Plzni???
![]()
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost se studiem Hot yoga by Petra Danhelova. Myslíte, že je hot yoga vhodná i pro člověka, co jógu nikdy nedělal? Dělám jiné cvičení, ale jógu ne… Případně za jak dlouho jste na sobě viděli výsledky. Díky
Ahoj, s kamarádkou bych chtěla chodit na jógu, ale ta hot jóga mi přijde teda dost drsná
máte s tim dobrý zkušenosti? Kdyžtak bych chtěla někam chodit na Karlín nebo na Vinohrady v Praze, jestli poradíte kam chodit..třeba i na tu normální jógu ![]()
Hot yoga je pro mě osobně asi nevhodná, protože se mi v tom horku dělá špatně
tak jsem začala chodit na power yogu a časem vyzkouším zase hot, třeba si zvyknu. Ale v Praze o ničem nevím, já jsem z Brna ![]()
Hele na té jugoslávské mají akci pro začátečníky myslím že je to 10 dnů za 400kč, ale te baych nekecala-radši se podívej na ten web