Hot joga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
miparime
5.2.13 20:29
@markar píše:
Já právě nevím, jak to mám rozvrhnout, tak jsem ráda za každou informaci. Chtěla jsem chodit 1× týdně. Jestli mě to „chytne“ a bude to mít efekt, tak bych chodila i častěji. Jak dlouho už chodíš?

Hele na té jugoslávské mají akci pro začátečníky myslím že je to 10 dnů za 400kč, ale te baych nekecala-radši se podívej na ten web

• Citovat
  • Upravit
57
5.2.13 20:35
@miparime píše:
Hele na té jugoslávské mají akci pro začátečníky myslím že je to 10 dnů za 400kč, ale te baych nekecala-radši se podívej na ten web

Jo, mají :mrgreen:, no to snad ani není možné jít tam každý den po dobu 10 dnů, to „umřu“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
5.2.13 20:52
@markar píše:
Jo, mají :mrgreen:, no to snad ani není možné jít tam každý den po dobu 10 dnů, to „umřu“ :jazyk:

No každej den asi ne, ale jinak je to fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit
1457
21.3.13 22:51

@miparime jaký je to prosím tě na té Jugoslávské?? To je v tom Balkáně, že? Já teda rodím až za 5.týdnů, ale hrozně bych to pak chtěla vyzkoušet, a navíc skoro hned vedle od tam bydlí naši, takže s hlídáním bych to měla super. Přibrala jsem už asi 15kg, takže budu muset pak máknout a prej je na to ta joga super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
22.3.13 06:15
@Ell.Z píše:
@miparime jaký je to prosím tě na té Jugoslávské?? To je v tom Balkáně, že? Já teda rodím až za 5.týdnů, ale hrozně bych to pak chtěla vyzkoušet, a navíc skoro hned vedle od tam bydlí naši, takže s hlídáním bych to měla super. Přibrala jsem už asi 15kg, takže budu muset pak máknout a prej je na to ta joga super.

Jojo je to tam v prvním patře, hele dobrý, zatím tam není nic, co bych vytkla, však se tammůžeš přijít mrknout. a 15kg není ještě žádná hrůza

• Citovat
  • Upravit
miparime
23.4.13 08:18
@Ell.Z píše:
Ahoj Ell tak co už jsi byla na té joze? nebo se tam aspoň podívat?
  • Citovat
  • Upravit
1457
23.4.13 10:02

@miparime ještě né. Termín mám až v neděli, tak pak jak budu moct začít cvičit, půjdu to tam omrknout. Ale už se těším:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Věra Bumbálková
19.6.13 20:13

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte jestli bude hot joga někdy i v Jihlavě? Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
17565
19.6.13 20:25

V tomhle počasí ji můžeš praktikovat kdykoli a kdekoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Věra Bumbálková
20.6.13 08:08

Já s ní nemám zkušenosti a chtěla bych začít, ale nevím jestli je nkde v Jihlavě?

• Citovat
  • Upravit
19
11.1.14 20:36

Ahoj holky,

vy co máte už zkušenosti s Bikram jogou, muzu na ni jit, aniz bych kdykoliv kdy byla na joze + jsem hrozne zkracena, nedotknu se ani dlanema zeme…opravdu bych tam nechtela byt za kaspara :D diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.5.15 01:29

hot yoga

Ahoky, je tady nektera, ktera chodi na hot yogu v Plzni??? :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
20.1.17 13:40

Hot yoga by Petra Danhelova

Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost se studiem Hot yoga by Petra Danhelova. Myslíte, že je hot yoga vhodná i pro člověka, co jógu nikdy nedělal? Dělám jiné cvičení, ale jógu ne… Případně za jak dlouho jste na sobě viděli výsledky. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.17 13:48

Ahoj, s kamarádkou bych chtěla chodit na jógu, ale ta hot jóga mi přijde teda dost drsná :( máte s tim dobrý zkušenosti? Kdyžtak bych chtěla někam chodit na Karlín nebo na Vinohrady v Praze, jestli poradíte kam chodit..třeba i na tu normální jógu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
20.1.17 13:51

Hot yoga je pro mě osobně asi nevhodná, protože se mi v tom horku dělá špatně :( tak jsem začala chodit na power yogu a časem vyzkouším zase hot, třeba si zvyknu. Ale v Praze o ničem nevím, já jsem z Brna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková