Hračky pro novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
16.9.11 21:26

Dobrý jsou hračky s kontrastníma barvama, nevím, jak se jim říká, jsou fajn na rozvoj očiček. Např. Sassy dělá takové hračky, např. černobílá kombinace + samozřejmě další barvy.-) Třeba zde http://www.elinka.eu/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.9.11 21:28

Ale taky jsem největší hračkou byla dlouho já a momentálně nějakou dobu stále frčí šňůrka na dudlík:-) A to má hraček kýbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.9.11 15:11

Moje obě děti zajímal od 1. měsíce (syna možná dříve, brzy sledoval vše kolem) kolotoč od FP, byla to opravdu dobrá investice, dá se nastavit hlasitost a délka, nebo se jen točí. Malému je 6 skoro měsíců a čekám kdy ho budu muset sundat - už na ty zavěšené hračky dosáhne a tahá za ně.
Jinak má rád ty usínací hračky, co se natáhne provázkem strojek a hraje melodie, dokonce si jednu umí natáhnout i sám, tak mě ráno mile budí:-)
Chladící kousátka moc oblíbené nemá, leda když je držím, jinak si kouše raději ruce, bez palce v puse ani ránu.
A ještě má v postýlce oblíbené první piánko - od FP, taky se dá nastavit, jestli bude hrát melodie a bliká samo od sebe, nebo aby na něj sám „hrál“ rukama nebo nohama.
A ještě má rád usínáčka, s tím se mazlí a okusuje ty různé aktivity.
Taky jsem blázen a všechno kupuju, ale tyhle hračky teď v prvních měsících opravdu vedly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.9.11 23:14
madi píše:
Taky se mi lamaze nelíbí, přijde mi to přeplácaný.. náš měl nejoblíbenější obyčejnou napodobeninu spínacího špendlíku, pěkně se mu držela v ručičce a s tím si vystačil dlouho :-D

A u nás je Lamaze to jediný, co ho nejvíc zajímá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucinkap
22.6.12 13:38

Dřevěné hračky Selecta. Jsou super pro všechny děti. Máme jich doma několik a opravdu mohu doporučit.

• Citovat
  • Upravit
1
23.6.12 00:38

Také nedám dopustit na hračky od Lamaze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí