Hraní si na dece

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
13.1.22 08:22

@Kolicek95 Nas certik v osmi mesicich sam trefil do koupelny z obyvaku pres cely byt, protoze ho tam enormne zajimala pracka :lol:
Zakladatelka nechape, ze nejde dite jen bavit v omezenem prostoru, ale musi se rozvijet i samo prozkoumavanim. No ale vzhledem k tomu, ze tedy dite 3× zaplakalo, to na nejake zkoumani u nich nevypada ani v budoucnu… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10841
13.1.22 08:24

No tak ten gauc chapu, ze to bylo pohodlne pro zakladatelku. Sedet na gauci je urcite lepsi nez na zemi. Co to udela s vyvojem ditete uz nedomyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.1.22 08:25

A zakladatelko, opravdu se nevenuji diteti 100% cely den, ted zrovna jim v klidu snidani, dite (19mesicu stare) si samo prohlizi Albi knizku, a jsem na to pysna, protoze dite potrebuje i prostor samo pro sebe, svoje pruzkumy, ale joooo, jsem hrozna krkavci matka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.1.22 08:28

@Midaku Myslim, ze zakladatelka to opravdu nepochopila a je presvedcena, ze doted gaucing praktikovala spravne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
13.1.22 08:29

@Isasik to se na tebe tady zase snesl mistni babinec. Neber si to tak, tady se delaji rychle dedukce a lekarske analyzy. Holky poradily a ja to vidim stejne, dej ji na podlozku na zem, nic se nestane. Jen kontroluj, kam se odvalila, me tak syn zustal zasprajcnuty hlavou pod gaucem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
13.1.22 09:48

@JezinkaBezinka

Souhlasím plně :D..ale asi nemá cenu něco někomu říkat, je fakt, že nevidíme, co její dcerka vše umí, každý dítě je úplně jiný, já bych jí neschazovala, pokud to bere jakože to je okej, tak ať to tak bere. :think:

Rozhodně je špatně, pokud ji zakladatelka nechala dlouho v poloze malýho mimina, to dítě si musí vytrénovat svaly, aby byla pořádná síla na to přetáčení atd., atd. Každopádně ono dneska, aby si člověk vybral, viděla jsem zajímavý webinář od profesorky, pro učitelky do školek, kde popisuje, jak je strašně špatně, že dítě přeskakuje fáze, nepase koně, ale už se rovnou přetáčí, neleze ale začne si stoupat..že s to údajně v pozdějším věku projevuje, ale teď mi řekni, jak tak malému miminu vysvětlíš, třeba, to co dělala moje malá, hele „Maruško“ jsi ještě strašně malá holčička, nesmíš zvedat hlavu. Myšleno zvedání hlavy ze zad na bříško. Tím, se taky údajně posilují až moc břišní svaly a zkracují jiný svaly..tohle přesně dělala moje malá. Taky je to špatně..

Zakladatelka se ptala, jakou deku, aby se nemlátila do hlavičky, jak je možný, že se to v 8m ještě děje, tímto stylem, to už bych nechala na ní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure