Hrneček Avent

74
11.1.05 22:14

Hrneček Avent

Ahoj, máte někdo zkušenost s hrnečkem Avent? Prý teče. Lucina + Lucinka 9 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2793
11.1.05 22:27

Luci,Avent používáme,i když už jen občas,Klárka má poslední dobou raději lahvičky od Jupíků a Bája.
Předtím jsme měli hrneček od Nuku a tak můžu srovnávat.
Z Aventu se rozhodně snadněji pije,je tam ventil,který dovnitř pouští vzduch,takže nedochází k podtlaku.
Ale…hrneček opravdu teče,ne moc,ale třeba když pítko zůstane o něco opřené(polštář,deka,nebo něco v tašce či kabelce),tak pomalu,ale jistě teče.
A co mi vadí asi nejvíc,v pítku je silikonový klobouček,který přesto,že denně hrnek vymývám a nechám všechny části uschnout,zapáchá zatuchlinou.A to asi není moc příjemné pro děti.Možná i proto z hrnku teď Klárka nechce pít.

Zdraví Hanka a Klárka 25 m. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
12.1.05 10:23

Ahoj,
nám hrníček Avent taky někdy trochu teče, ale není to nijak moc, aby mi to vadilo. Na cesty si ho dávám normálně do batohu bez nějakého sáčku a zatím mi nikdy nic nenamočil, teče spíš doma, když ho malý nějak šikovně položí. Dávám do něj ale jen čistou vodu, když jsem zkoušela džus, tak jsme taky měli problém s mytím toho ventilu, o kterém psala Hanka.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.1.05 13:23

Ahoj, taky máme hrneček od Aventu a jsme moc spokojení. Aninka z něj moc ráda pije a jde jí to snadno a dobře (už od prvního pokusu). Dávám jí jen bylinkový dětský čaj, takže na té membráně se taky tvoří usazeniny, ale jde to houbičkou snadno umýt. A kdyby něco, všechny části se dají koupit náhradní.
Musím říct, že nám teda hrneček neteče. Jen když ho malá švihne na zem, tak trošku vystříkne, ale to je asi normální. Jinak se nám nikdy nestalo, že bychom měli něco mokré, a to ho dáváme do tašky vždy bez pytlíku.
Přejeme dobrou volbu.
Petra a Aninka (10m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
12.1.05 14:22

Ahojky,
chtěla bych se zeptat, od kdy hrníček???
A jaký byste doporučili??? Díky moc. M. a Davídek 6m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.05 17:40

Holky jaké máte zkušenosti s hrnečkem Tommee Tippee. Dostala jsem ho, ale malý z něj neumí zatím pít.
Martina a Martin 7,5 měsíce

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.1.05 18:36

Avent máme taky, stalo se nám že z ní kapalo, ale bylo to tím, že byla spatně dovřená. Jelikož tento hrníček používáme na mlíko tak ho 2× denně myjem. Celý ten vršek se dá rozložit, i ta gumová průhledná membrána se dá vyjmout a vyčistit. Při častějším mytí ta membrána asi nevydrží tolik, ale někdo tu psal, že se to dá všechno dokoupit tak to jsem netušila a opravdu mě to těší.

• Citovat
  • Upravit
157
12.1.05 20:02

Nase zkusenosti s Aventem jsou takove - Janek se z nej naucil rychle a dobre pit tusim v 8 mesicich - pije z nej do ted - ma 14 mesicu. Ale hrnek tece. Ne vzdy ale jakmile se dostane trochu do vodorovne polohy tak to je konec. Co se tyce toho silikonoveho spuntu vevnitr jak tady nekdo zminoval tak my ho nikdy nepouzivaly, takze pracne myti odpada. Janek zatim jiny hrnek odmita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.1.05 18:09

Ahoj, no bez té membrány je z něj klasický hrneček jako každý jiný. Ta membrána je tam právě proto, aby hrnek netekl sám a mimi z něj muselo sát.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.1.05 19:21

Ahoj holky,
já měla na hrneček od Aventu taky políčeno,ale odradila mě cena a navíc jsme dostali od dědečka hrneček s pítkem,ale bez membránky-klasiku.Malej z něj pije raději než z lahvičky a zvládá to i ze skleničky.Je mu 8 měsíců a lahvičku máme jen na cesty.Teď mi přijde ten od Aventu zbytečný.
tak papa spokojená dítka L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.1.05 20:00

MArtino,
ten hrnecek od TT popisovala jedna holka od nas z denicku. Pry se z nej snadneji pije nez z Aventu a proto to jde detem snaz a maji ho radsi. Ale tady vsichni v diskusi pisi, ze detem nedela potize a tak jsem z toho jelen…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.1.05 20:16

Cecilko,
bez te membrany z nej neni uplne obycejny hrnecek. Je to neco mezi. Ten zpusob piti je trochu odlisny. Ale ja jsme ji tam nasemu Jankovi nedavala prave proto aby se naucil pit a ne sat!!! To jsem mu mohla nechat zrovna flasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.1.05 20:25

Ahoj, můj první syn pil z malé skleničky asi od 7,5 měsíců. Do té doby bumbal jen mlíčko ode mne, ale přišly vysoké horečky, tak jsem začala dávat dětský čaj. Vlasně občas i vypil polévku. Bylo to mnohem rychlejší než lžičkou. Takové ty netekoucí hrníčky jsem začala kupovat až mnohem později, abych mohla brát s sebou na procházky bumbání pro cvrčka. Kupovala jsem nějaké v Hypernově a stály kolem 80,–. Teď mám pro druhého mimíska nachystaný od Bočka a Baby Direktu, tak jsem zvědavá, jak s nimi budu spokojená. Ale každopádně začnu doma se skleničkou. Jinak mé kamarádky měly pro své klučiny lahvičky s dudlíky( z té ten můj nikdy nepil) a ještě ve dvou letech neuměli pít sami ze skleničky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
13.1.05 21:21

Ahoj, shodou okolnosti jsem zrovna dneska vyzkousela poprve hrnecek Avent, synovi je 6,5 mesice, dosud byl jenom kojeny a pred 14 dny jsme najeli na prikrmy a vzhledem k tomu, ze poledne uz sni celou „davku“ tak jsem chtela uz vynechat jedno kojeni, protoze se mi zdalo, ze si stejne uz cucne jenom na zizen, pokud vubec se chtel napit, vetsinou uz prso ani nechce. Mela jsem obavu jak prijme na piti neco jineho nez prso a byla jsem prekvapena, ze presne jak popisuji v navodu, celkem rychle pochopil pote, co okousal celou savicku, ze musi sat jako z prsa. Jediny zadrhel nastal kdyz zjistil, co mu z toho tece ;) Detsky caj od Lerosu mu vyrobil takovej prekvapenej vyraz, ze se smeju jeste ted :) Jinak ale hrnecek zatim hodnotim kladne. Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
13.1.05 22:14

Martino,

my máme hrneček Tommee Tippee, synovi je skoro 10 měsíců a před nedávnem z něj začal pít (spíš má zájem o mý prso :D ). Ten gumový dudlík se nejdřív musí zkousnout, pak nasát. Synovi to trošku trvalo, než na to přišel, vždycky jsem ho položila na zem na záda a protože to pro něj byla zajímavá hračka, za chvíli se to naučil. Je to zas něco jiného, než sát z prsa, tak jestli není lepší je rovnou naučit pít ze skleničky :wink: .

Ahoj Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky