Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
8.11.07 07:56

Bré ráno,
tak já posnídala šunku se zeleninou,kafe bez cukru,no jestli tohle zvládnu :roll: :lol:

Já jsem asi nechápava,ale tu pohanku vaříte ve vývaru od polévky? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
8.11.07 08:26

Ahoj holky,

teda vy jste včera večer byly ještě hodně plodné :D než jsem to přečetla, tak jsem vypila celý hrnek čaje! :lol:

Zlatko , určitě se můžeš přidat, zítra ráno napiš výšku, výchozí váhu a cíl a já to doplním do tablice, jo? Jinak já myslím, že je hloupost nejíst po páté hodině, když jdeš spát kolem jedenácté večer. To už právě to tělo hladoví a pak si chce dělat zásoby. Nemá se jíst tak dvě hodiny před spaním, takže něco lehoučkého klíďo jako druhou večeři - nakrájenou okurku, papriku, mrkev . . prostě něco, co ti trošku ošálí žaludek - toť můj názor :wink: .

Ty recepty jsou super nápad! Kuskus, jáhly a pohanka pro mě doposud byly jako zakleté, chtěla jsem je vyzkoušet, ale nevěděla jak na to a nechtěla jsem případným neúspěchem odradit zbytek rodiny od zdravé stravy :D :roll: , ale s vašimi recepty a doporučeními to určitě vyzkouším.
A když mažovi řeknu, že mu to přeleju vyškvařenou slaninou nebo špekem, SATI :! :lol: , tak jsem si jistá, že neodolá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
8.11.07 08:27

Gábinko to tzatziky vypadá dobře, jen teda to koření se dá koupit normal v obchodě? jen ve dzravé výživě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
8.11.07 08:28

Pet-s výška 174, váha 69-70 každej den jinak :-) cíl 63

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
8.11.07 08:33

Davmi , ráno si klíďo dopřej víc, bez nějakého chleba nebo jiných sacharidů budeš strašně unavená, fakt. Klidně si dej Knäckebrot nebo celozrný rohlík nebo i müsli s jogurtem a ovoce. Užij si to, že ráno můžeš v omezeném množství vpodstatě cokoliv! a Zeleninu s masem si nech na večer :) .
Prý má ranní jídlo tvořit většinový přísun denní energie a postupně s ubíhajícím dnem se to má snižovat. To nemám ze své hlavy, ale z literatury a nechci, aby to vypadalo jako poučování, jen sama vím, že když jsem se takhle držela u huby, tak jsem byla jak vypuštěná a hrozně jsem u toho trpěla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
8.11.07 08:36

Zlatko , už jsem si to doplnila do tabulky a dala jsem ti výchozí váhu 70 kg, aby ti to hezky ubývalo, jo? Nebo chceš radši těch 69 :?: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
8.11.07 08:37
Zlatka píše:
Gábinko to tzatziky vypadá dobře, jen teda to koření se dá koupit normal v obchodě? jen ve dzravé výživě
najdes v kazdem vetsim obchode-teda u nas aspon jo-Hypernova ,kaufland a podobne..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
8.11.07 08:39

Pet-s jj nech tam tu větší a´t mám silnější motivaci :-)

Gábi juknu v globuse, atdy nic jinýho neni, ale už se na to těšim to bude kouzlus mňamózus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
8.11.07 08:44

ad sladkosti od tchyne-rozdejte na Mikulase :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
8.11.07 08:49

Dobré ránko,
tady už to po ránu žije 8O
Tak dnes jsem se rozhodla do tohojít naplno, protože takhle to teda nejde…takže snídaně - krajíček chleba (hooodně tenký :wink: ) s pomazánkovým máslem a plátkem šunky. Půlku, ale bez šunky, mi ještě ujedla Lucka. :wink:

Pití je teda můj veliký problém. Snažím se vypít denně aspoň litr a půl vody, ale ne vždy se to povede. Musím na tom ještě zapracovat, bo mě bolí často hlava, tak to přikládám z části i tomu nepití :roll:

Holky, ty recepty jsou úžasný :-) Jste šikulky.
Pet-s , prosím prosím, zaokrouhli mi tu váhu taky nahoru (ne 69,5 ale 70). Budu si ji takhle zaokrouhlovat i při vážení. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
8.11.07 08:52

Tzatziki - jsou i v naší vesnické jednotě, takže ve velkých marketech na 100 %.

Pohanka - to je takový malý zázrak přírody. Mistři v úpravě jsou valaši, takže pokud se zatouláte do Rožnova pod Radhoštěm a okolí, určitě si dejte nějakou valašskou specialitu z pohanky - budete se olizovat až za ušima.
Vyšla i pohanková kuchařka - napsal ji majitel mlýna na pohanku pan Šmajstrla, jeho rodina má už po generace mlýna na pohanku poblíž Frenštátu pod Radhoštěm. Pohanka od něj má jedno velké plus a to je to, že zbavuje slupek za studena, takže pohanka neztrácí žádné vitamíny. Navíc takto upravenou pohanku není třeba vařit, stačí jen zalít horkou vodou.
Dávám odkaz na kuchařku http://www.eruditus.cz/…-a-v-kuchyni
mám ji, koupila jsem si ji přímo v mlýně :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
8.11.07 09:47

Teda Bibianio , ty jsi na sebe tááák tvrdá! :lol: Tvé přání je mi rozkazem - už je zaokrouhleno :) :)

Teda to je chvály na pohanku, že jí snad dojedu koupit ještě dneska :) - i když ba ne, nikam se nepotáhnu, koupím zítra, ale přes víkend ji stejně vařit nebudu, přijedou na víkend tchánci, tak by to brali jako že mi jejich návštěva není vhod, když jim vařím takhle :D . Oni ty zdravé věci nemají rádi ani zeleninu a ovoce, takže jim budu vyvářet a sama se budu držet zpátky :wink: Taky budu péct kakaový koláč - nedietní, takže si dopřeju jen jeden pidi kousek denně k dopolednímu kafíčku (. . . a oni se tím budou ládovat nonstop :cry: ). Ale co, sice by tchýně potřebovala hodně zhubnout, ale já jí na návštěvě nepřevychovám, že? K tomu rozhodnutí a odhodlání musí dospět každý sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
8.11.07 09:48

Ahojky holky, jsem se dlouho neozvala, tak to napravuji. Zítra máme hromadné vážení, tak jsem zvědavá, jak jsme pokročily, já teda nevím, kde se zvážím, váhu mám u rodičů, toš nevím no :roll:

Jinak dietku zas teda nepřeháním, dělenou stravu jsem vzdala, jím míň, žádné sladkosti a třeba jogurt s celozrnnýma lupínkama a těstoviny se zeleninou, ale dám si i dobrý oběd, ale v menších porcích.

Tak se mějte moc hezky a zítřejším číslům na váze přeju úbytek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
8.11.07 09:58

Ahojky

přesně jak psala Pet-s - snídaně by měla být fakt největší z celého dne, a měla by obsahovat vše - takže celozrnné pečivo s cottage nebo šunkou, různé tvarohové pomazánky, občas džem, nějakou zeleninku a i ovoce.nebo cereálie, musli

já si dnes teda udělala masitou snídani, a to 2 domácí vajíčka, lehce slaninka, avokádo a caro s mlékem. no jsem narvaná k prasknutí ale mám se slaninkou zase na nějakou dobu vybráno. ono je fakt lepší když už se narvat, tak při snídani, hlavně tou snídaní se nastartuje metabolismus, a pak to lépe spaluje,když budete mít jen kafe, nic se nenastartuje.fakt.

ad pohanka - já jí hodně vařím i pro Aničku, a moc jí šmakuje

Davmi - jj,já to vařím buď ve vývaru třeba z kuřete, nebo když nemám, tak do vody hodím bujon a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.11.07 12:53

Ahoj, ahoj chci se taky přidat. Můžu?
Mám 165 cm a „krásných“ 72,4 kg , no hrůza .
Vysněno mám 58-59 kg, ale i 60 kg by bylo hezké. :roll:

A hlavně, když se mi podaří zhubnout, tak budu mít spoustu oblečení, protože některé si teď už netroufám nosit a bohužel vlastním i takové, které nosit nemůžu, protože mi prostě není :oops: .

Všem nám držím palce a ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková