Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
jdu, teda spíš se sklesle šourám, nahlásit váhu - je tam 77,4 kg, takže o 0,4 víc
. Teda ne že bych byla překvapená, ale stejně mě to mrzí. Snad mě to už fakt nakopne.
Jo a Pet-s , prosím, připiš mi do tabulky i cílovou váhu: 62 kg.
Capinko , můj problém je taky jedení u PC. Mám to jak podmíněný reflex. Vojtík usne, já sedám k PC a futruju
.
Mišenko a ostatní , recepty jsou super. Já nejsem ani tak líná vařit, jako že spíš nevím co, prostě už nemám nápady. Takže inspirace se hodí.
A ještě vítám nové odvážné.
Davmi - jj, to jsou ony, jsou tak křupavé až tvrdé
ale mi chutnají
jinak holky náhodou Vás musím pochválit, skoro všechny jste něco zhubly, a kdo né,ten to dožene jistě příští týden. jste šikulky ![]()
hm kuskus se zeleninou jsem udělala pro Aničku,a já zhltla 2 bramborové placky na sucho.ale dobrý.
Holky, jste šikulky, že jste už něco zhubly, tak jen tak dál.
![]()
Já jsem tak zvědavá, jak jsem na tom já, ach jo, škoda, že tu nemám tu váhu
![]()
Ahoj holky
, dřív jsem se sem prostě nedostala, protože jsem ještě byla s dítkem u doktorky a na nákupu, ale všechny ty úbytky a nadbytky jsem zaznamenala, takže ještě počkám do odpoledne, aby byl seznámek co nejkompletnější a pak to sem vrznu. Spousta „odvážných“ totiž asi odvahu ztratila a zatím se nenahlásily
.
Gratuluju Pett1, Stanusce, Misence, Monalise, sobě
i Davmi - malý úspěch je taky úspěch a těm, co to ten týden nešlo přeju aby se to pořádně rozjelo! ![]()
Přírůstky ve váze psát do tabči nebudu, aby vás to nedemotivovalo, jo?
Takže se zatím mějte fajn a já jdu kuchtit oběd.
zlati super, taky to jde dolů..
já si právě dávám kuskus se zeleninou a kouskem kuřete, co zbyl včera po Tondovi …a musím vám říct, JE TO GENIÁLNÍ!!!!! misenko, díky za recept…mnam, mnam,mnam - jdu na to, než mi to vystydne..
Betynka má horečku, ale podle doktorky to není žádná viroza, jen nachlazení…
já ten kuskus taky budu muset ochutnat když to tak chválíte…jak to chutná?
já ten kuskus taky budu muset ochutnat když to tak chválíte…jak to chutná? jinak to jde dolů páč jezdim na kole půl hodiny a pak ještě posiluju další 20 minut
tak už aby to bylo ![]()
hmm koukám že tu mám dva jiný příspěvky, mě se to emimino dneska nějak s…
zlati tý jo, já bych taky tak potřebovala cvičit - jenže rotoped ani žádný jiný přístroj nemám, švihadlo mě nebaví…chjo…asi budu muset obnovit aspon ty svoje sedy-lehy a sklapovačky
kuskus chutná asi jako rýže, ale teda jen přibližně..ale fakt je to dobrota
jo a dneska mě v cukrárně málem dostali - jdem od doktorky a venku cedule s obrovským nápisem NOVÉ DRUHY ZÁKUSKŮ…teda musím vám říct, že jsem měla co dělat, abych se nešla kouknout, jak vypadají …ale nevešla jsem dovnitř..jsem si jistá, že kdyby jo, tak bych si určitě nějaký koupila…
Tak to vypadá, že ne všechny dneska dorazí nahlásit váhu, tak já sem už šoupnu tu tabulku a ty zbylé tam pak doopravím
.
Mně sem totiž tak za dvě hoďky najedou tchánci a budu je tu mít až do neděle
, takže asi nebudu moc stíhat sem chodit psát, jsou totiž docela nesamostatní a sami se neobslouží ani nezabaví . . . ![]()
Takže: Odvážné (výška)/ výchozí váha / zhubnuto / CÍL!
Pett1 (164 cm )/ 107 kg / 1,6 / 97 KG
Sati ( ) vel. 52, chcu 46
Misenka (160 cm) / 73 kg / 10 / 55 KG
Bibiana (166 cm )/ 70 kg / 0 /58 KG
Leošek ( )/ 71 kg /? /58 KG
Evculinda (162 cm)/ 61 kg / 0 / 55 KG
Stanuska (160cm)/ 54,2 kg / 0,8 / 48 KG
Ivik21 ( )/
Kristynab (163 cm)/ 60 kg / 0 / 54 KG
Capinka (173 cm)/ 64,2 kg / 0 / 60 KG
Pet-s (165 cm)/ 72,7 kg / 1,4 / 60 KG
Lesina - tichá podpora
Roza (162 cm)/ 77 kg / ? /
Tygr ( )/
DianaF ( )/ 95 kg / ? /85 KG
Monalisa (163 cm)/ 65 kg / 1,3 / 56 KG
Tappy (172 cm)/ 77 kg / 0 / 62 KG
Pavluša ( 170 cm )/ 62,1 kg / 0 / 58 KG
Eva5511 (163 cm) / 80 kg / ? / 60 KG
Gabinka (173 cm) / 64 kg / ? / 60KG
Taptinka (162 cm) / 63 kg / ? / 58 KG
Davmi (162 cm) / 70 kg / 0,2 / 60 KG
Zlatka (174 cm) / 70 kg / 0,5 / 63 KG
Ojka (165 cm) / 72,4 kg / ? / 58 KG
Kbyby byly chyby, hlašte se ![]()
Capinko já se přidávám takynic, ale zítra půjdu asi na velkou tak písnu
takže dnes ráno stále 62,1. Já byla u našich vloni jsem jim koupila stejnou váhu jako mám já ale ta jejich je lepší. Hádejte proč?????
Jinak všem blahopřeju no Zlati a Mončo takže jsem tady jako černá ovce březňátek, ale já vás doženu ![]()
Jo a dneska jsem vypila 0,5l vody a ted si dám asi teda ještě jeden abych se polepšila.
A včera jsem koupila jáhly tak je budeme mít zítra s Kajdou k obědu a tatka bude mít vepřové na žampionech. ![]()