Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahojky
tak koukám,že se úspěšně rozrůstáme,to je dobře ![]()
U mě byly na oběd těstoviny se zeleninou a houbami,na sváču mám jablko a večer zeleninový salát.Takže dneska se držím
Akorát to pití je u mě taky slabota,jestli vypiju za den litr,tak to už je moc ![]()
Holky,je tu nějaká holka z Prahy,která by si šla třeba sem tam i zacvičit do fitka?
Vítám Ojku , už je taky na seznamu
.
Leošku , co se dojít zvážit třeba na poštu, to by asi úřednice koukaly, co?
. Nebo vyraž taky někam k sousedům, už to tady některá z nás psala, že se váží u souseda, takže oblečená - teda nechápu proč
. Nevím nevím ke kterému spusedovi bych vyrazila já, kdybych neměla váhu doma, to bych snad radši skočila na tu poštu nebo do zeleniny ![]()
Holky a když si tak stěžujete na pitný režim, co pít nějaké čaje
Já teda piju přes den hlavně čaje, voda se mi už v těhotenství taky přepila no a alkohol ve velkém nesmíme, že . . . ![]()
S tím pitím to dělám tak že si udělám ráno konvici čaje a vedle mám skleničku a jak jdu kolem, tak se musím napít. Prostě si řeknu že dopoledne musím konvici vypít a odpoledne taky. Musím mít ten hrnek pořád na očích a vypiju tak 2,5 litru za den. Jinak mě dost večer bolí hlava a když mám ještě do dvou skákat kolem malé, tak to je potom horor. Teď jedu dost v kojicích čajech a ve fenyklu. Jinak pijiu ovocné čaje slazené medem. Jen trochu, malej totiž jak mě vidí pít, tak chce to moje taky a jinak by to asi nepil.
to je dobrej nápad s tou konví, kamarádka mi kupovala čajíky a jeden je na hubnutí tak si ho pak do toho uvařim ![]()
Davmi já jsem z Prahy 9, chtěla jsem chodit do s-fitness ale nemaj hlídání
a do faktory se mi nechce tam je furt narváno
Ahoj,
snídaně dva zapečené sýrové tousty,ovocný čaj slazený
,svačinu jsem nestihla
, oběd kuře na kostičky s cibulkou na oleji osmažený brambor ,kukuřice,hrášek,květák,zelené fazolky,mrkev.K večeři ještě nevim,asi si zajedu koupit nějakou zeleninku.
Uvidíme,večer podám hlášení a zítra je slavné převážení. ![]()
Davmi-kdyby jsi chodila večer(kolem 5-6h a nějaké vhodné fitko si objevila,tak já bych do Prahy klidně sjela za tebou pocvičit.S fitkem ale žádné zkušenosti nemám. ![]()
ahoj holky,
omlouvám se, že nebudu reagovat - sand se k tomu dostanu zítra..
jsem tu jen skok, za chívli jedu do práce…mám za sebou příšernou noc - Bětka ji celou probrečela, a brečí v podstatě celý den,něco na ní asi leze, bo jí hrozně teče z nosu a zdá se mi, že má i teplotu…já jsem na nervy, a paradoxně, místo abych si dala sladké, jak tomu bylo doposud, jsem naopak skoro nic nesnědla - ráno bageta s pomazánkou z čerstvého sýra, šunka a plátkový sýr, pak dopo trochu banánu a jablka, který mi zbyly, když jsem dělala Bětce přesnídávku a ted 2 zavináče…a protože ted fičím pracovat, tak budu asi bez večeři…ale nabalím si aspon pár těch kukuřičných křupek, co kupuju Bětce
davmi já bych do fitka taky ráda chodila - bydlím ve STrašnicích, ale není problém někam dojed…ale spíš bych viděla problém s hlídáním - manžel by klidně hlídal, ale on slouží pohotovosti, takže nemůžu jezdit pravidelně…a co vím, tak v mnoha fitkách hlídají děti až od 2 let, a na to si teda ještě počkáme
jo a dneska jsem si koupila kuskus a jáhly a už se těším, jak si je udělám…
ještě se musím kouknout, kde je ten odkaz na zdravé recepty..
tak já letím pracovat a ráno jsem zvědavá na ty naše váhy - teda hlavně na tu svou…
Ahojky, tak já dneska dala 2 sedmizrnné rohlíky, banán a tři obyč rohlíky se zeleninovým salátem. Ale moje první jídlo bylo až v jednu odpoledne dřív jsem to nějak nestihla a krom kafe jsem nic nevypila takže ted si jdu udělat pití do půllitru.
Kajdula tady na mě hejká bábábábá copak já jsem bába trochu se spletla.
Jo cvičení taky bych šla kdybych měla s kým a hlídání.
no tak já dnes jídelníček hrůza, ráno jak jsem psala snídaně masová, pak oběd šunkofleky se zeleninou, uzeným a sýrem (no kdyby tam nebylo to vejce, uzený a sýr tak dobrý
) no a pak jogurt a pak jsem chodila ukrádat a uždibovat do lednice ty šunkofleky, no děs.tak nebudu večeře nic, jelikož jsem si koupila asi po 3 měsícíh malou nugetku a až bude malá spát,tak si jí dám.taky to sladký potřebuje no ne?hlavně dneska jsem unavená z plavání, Anička je docela protivná, tak svátečně si tu nugetu dám. a je mi jasné, že mi po ní bude zase blbě. ![]()
Já jsem se docela celý den držela,jak už jsem psala,ale zase ten večer
,ne jenomže jsem snědla večeři s rodinou ,zase kuře s bramborem a zeleninou,ale ještě jsem do sebe nacpala ty gumový šmouly,ani nevim kolik!!!
.
Já snad zítra ani k PC nevytáhnu nos.Jestli budu vážit víc...... ![]()
Stanusko klííííd, ty kdybys začala hubnout až o týden později, tak se taky houbelec děje, máš pořád ještě náskok, protože když jsem se tak dívala na ty tvoje míry . . .
. Ale chápu, že stejně jako mě štve 15 kilo navíc, tak tebe štve těch 6 nebo kolik ti překáží
.
Jen už proboha dojez ty gumový potvory, nebo je zašij dětem do adventních kalendářů, protože si myslím, že dokud na tebe budou jukat ze špajzu, tak jim asi neunikneš ![]()
Obdivuju všechny holky, co prostě nestíhají jíst, já už jsem na tom byla tak „špatně“, že dokud jsem nezačala chodit sem, tak jsem prostě vždycky stihla jíst a když jsem měla málo času, tak o to větší čuňárnu jsem zblajzla - narychlo zhltnutá oplatka nebo kus čokošky a podobně ![]()
ahojte holky,
tak já dnes snídala lupínky s jogurtem, pak oběd těstoviny se zeleninou, pak večeře ty suché chleby se sýrem, no a ještě jsem si dala lupínky s mlíkem no a už nic nemůžu
jen zeleninku
![]()
JO a bych zapomněla, ještě jsem si dala dva kousíčky čokolády na vaření
![]()
Leošku - no náhodou jídelníček super, jen škoda těch večerních lupínků, hele a čokošku na vaření trošku můžeš, je to hořká a ta je zdravá ne? ![]()
Stanusko - a koukej už ty gumídky rozdat anebo vyhodit,oni tě budou strašit tak dlouho, dokud je všechny nesníš.
tak já už mám klid, dítě spí, taťka v práci, nugetka připravená
dnes jsem byla fakt hrozná, zítra bude lépe,nakoupila jsem brokolici, mrvičku, porek, mám tam ještě kousek šmakouna, tak si dám.
Pet-chi,chi,to by nebyl dobrý nápad,v jedné piksle je jich 700g,jednu už jsem sežrala,ale druhá tu na mě čeká!!!!
Dětem moc nechutnají.Tak ybch je s adventním kalendářem nepotěšila.
![]()