Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
7.11.07 09:38

Pet - tak taky ať nemusíš hledat, 160cm, původní váha 73, nyní 64, a cíl je 55.

tak já posnídala opět avokádo (ježiš fakt je miluju, ale musím jen po ránu) no a vyjímečně jsem si dala dietní rohlíček s šunkou (ten rohlíček je velkej asi ani né jak půlka housky a je ještě rozpůlenej - ale moc dobrej) a caro s mlíkem. no k obědu jsem plavat s Aničkou,tak si tam dám těstoviny s brokolicí na sucho, no pak jogurt k sváče a večer šunku, už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
7.11.07 09:40

taaaak se mi to libi zadne ja sem zas snedla tohle a tohle a takovehle krasne snidane
mate pochvalu baby!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.11.07 09:43

Já se raději větším úpravám jídelníčku ještě na dva tři měsíce vzdám - prostě do příkrmů od Elči. Nějak mi nepřibývá (protože víc spí jak jí) a tak nebudu riskovat. Nicméně se budu víc hýbat, tak třeba??? A odpustím si čokošku :(:(:(

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
7.11.07 10:28

Lesi - hele čokošku můžeš, malinka na nervy a pro dobré mlíčko ne? :wink: :lol: :lol: no a myslím že když plně kojíš tak bych nějakou radikální změnu jídelníčku taky neřešila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
7.11.07 10:30

Lesi tak tak-pri kojeni bychs e na to vykaslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
7.11.07 10:40

Ahojky, doplňuju údaje, aby Pet nemusela hledat: 162cm 61kg a chci 55 8)

Dneska jsem ještě nic nejedla :oops: Lítám kolem malýho - trápí ho zoubky, teď je u našich, já letím na poštu, rychle nakoupit, tak snad si dám oběd :lol: Že bych to pojala jako očistný den? Ee, ještě jsem ani nepila :oops: :?

Tak všem krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.11.07 10:44

No jo, jenže já kojím od září 2003 :o Teda s letošní krátkou přestávkou…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
7.11.07 11:01

Lesi - no neboj,však až nebudeš kojit plně,tak to už půjde lépe.hubnutí s kojením lze zkloubit, jukni na mě,ted jsem zrovna dokojila (i když jsem řekla že přes den už nebudu a nekojím,ale nechtěla mi před plaváním usnout), ale když kojíš plně,tak bych to dramaticky neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.11.07 11:50

Tak , holky díky za rekapitulaci, ještě jsem doplnila co jsem vyčetla a tady je přehled :! :

Odvážné (výška)/ výchozí váha / zhubnuto / CÍL!
Pett1 ( )/ 107 kg / ? /
Sati ( ) vel. 52, chcu 46
Misenka (160 cm) / 73 kg /9 / 55 KG
Bibiana ( )/ 69,5 kg / ? /58 KG
Leošek ( )/ 71 kg /? /58 KG
Evculinda (162 cm)/ 61 kg / ? / 55 KG
Stanuska (160cm)/ 54,2 kg / ? / 48 KG
Ivik21 ( )/
Kristynab ( )/ 60 kg / ? / 54 KG
Capinka (173 cm)/ 64,2 kg / ? / 60 KG
Pet-s (165 cm)/ 72,7 kg / ? / 60 KG
Lesina - tichá podpora
Roza (162 cm)/ 77 kg / ? /
Tygr ( )/
DianaF ( )/ 95 kg / ? /85 KG
Monalisa (163 cm)/ 65 kg / ? / 56 KG
Tappy (172 cm)/ 77 kg / ? /
Pavluša ( )/ 62,1 kg / ? / 58 KG
Eva5511 ( ) /
Gabinka (173 cm) / 64 kg / ? / 60KG

Jinak pokud jsem někomu něco zkazila tak se omlouvám a navrhuji, že každý pátek nahlásíte zhubnutá kila (případně změnu cílové váhy nebo že jste vyrostly :D :D ) a já to přepíšu :) . Kdyby to se mnou seklo a já jsem se dlouho neozývala, tak tu tabulku můžete zkopčit a upravit vy, samozřejmě, dávám vám na ní copyright :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
7.11.07 11:57

Pet jsi dokonala!!!
koukam ze s Capinkou jsme na tom stejne-vazila jsem se teda oblecena pac nemam vahu tak jsem skocila k sousedovi ale tak jako dziny a tricko je max kilo ze.. a hlavne ja to nebudu mit zkreslene protoze se ani casem neminim u souseda svlikat chi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.11.07 12:55

Ahoj všem, tak jsem dnes místo všelijakých čokolád a oplatků koupila jen raciolky a od včerejška jsem neměla sladké. Taky jsem nesnídala mé oblíbené koláče, ale celozrnný chleba se šunkou. V noci když mám hlad při kojení, tak si dám ovoce, nebo kefír.
Tak snad to půjde, a přihodím tu váhu 163cm a 80 kg můj cíl je tak na 60 kg zatím. Ale nepočítám že to půjde s tím kojením hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
7.11.07 13:27

Cvičíme, krásníme a třeba i hubneme...

Ahoj !

Mohu se k Vám taky přidat ? :roll:

Výška 162, váha 63, chtěla bych.. no.. 58 - míň asi není reálný, to jsem měla naposled ve škole :?

Jinak já a cvičení - na jaře párkrát aquaerobic, od té doby nic. Vlastně jsem si v létě koupila pernamentku na aerobik, ale poté co jsem ji sušila dva měsíce v peněžence jsem ji darovala.. Necvičim, protože se nedonutim = jsem líná :roll: :( Nemyslím že se přejídám, ale zdravě zrovna nejim. Největší hřích ? V práci na stole místo minerálky coca-cola :evil:

• Citovat
  • Upravit
6260
7.11.07 15:25

Pet-s, doplňuji údaje - výška 166 cm.
Díky za tabulku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
7.11.07 16:17

ahoj holky,
včera jsem byla bez notebooku, tak jsem nemohla napsat a dneska jsem dopoledne dospávala po noční a ted jsme byly s Bětkou na plavču..

koukám, že nás tu krásně přibývá - PAVLUŠO, to jsem ráda, že ses přidala, aspon budu mít dvojitou kontrolu - tady a v březnátkách - a hlavně, Pet-s se ujala tabulky!! super…

musím se pochlubit - DRŽÍM SE, DRŽÍM SE, DRŽÍM SE…včera jsem měla na snídani jogurt, na oběd plátek černého chleba se sýrem a šunkou a na večeři zeleninový salát s kuřecím masem…a dneska jsem snídala plátek černého chleba se šunkou, ted jsem si dala těstoviny s kečupem a na večeři bude zase zeleninový salát a možná nějaké ovoce…
a dokonce jsem dneska strávila 15 minut v cukrárně a ODOLALA jsem těm krásným, načančaným zákuskům…tak doufám, že v pátek to bude na váze znát..

jen k tomu cvičení se nemůžu dokopat :(

áá, Betynka se vzbudila..tak pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
7.11.07 16:29

Ahojky

Monalisa, Eva5511 - holky máte pochvalu :wink: jste šikulky, jen jestli mohu doporučit to ovoce večer a v noci už moc né, nezdá se to,ale má hodně cukru,ale teda jste dobrý,takhle to jít dolů prostě musí.a klidně si přidejte víc k obědu, hlavně se nenarvat večer.

Pet-s - jsi holka šikovná s tou tabulkou :)

Taptinka - vítej a přeji brzo shozená kila

no tak já měla k obědu pohankový salát s čerstvou zeleninou (prodávají ho na plavču, já jsem po tom plavání vždy taková hladná), no ALE :oops: dneska jeden velký prohřešek, stavila jsem se v masně, a zrovna tam donesli ještě horký jitrnice a jelita.tak jsem vzala domů pro přítele, no a jednu jsem sežrala. ALE říkám si že jsem si to zasloužila za ten očistný den a včerejší zeleninový, no ne? :wink: :lol: :lol: no a k večeři bude samotná šunka se zeleninkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková