Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2729
3.11.07 19:57

NO holky, tak můj žrací den dneska ten stál za to. Ani nepíšu, co všechno jsem sežrala, ale bylo toho kvanta. Taky jsem si dneska říkala, co budu dělat, jestli váha stoupne nahoru :roll: Se asi zblázním :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.07 20:00

No,pozitivum je,že už asi velká část nás účastněných tuší,kde je asi ta chyba!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
3.11.07 20:15
stanuska píše:
No,pozitivum je,že už asi velká část nás účastněných tuší,kde je asi ta chyba!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

No osobně pokud tu zveřejním stoupající váhu, tak se zastydím a nastanou dvě možnosti:
buď sem přestanu chodit, protože bych se musela hanbou propadnout a budu se dál vesele cpát - v tom případě vás prosím, abyste byly tak hodné a bombardovaly mě SZ a nenechly mě padnout do náruče žravosti :)
nebo sem budu lézt dál a v tom případě mě vaše úbytky snad přimějí něco se sebou začít dělat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
4.11.07 10:26

Vydedukovala jsem, že ty naše chutě jsou v tomto ročním období celkem přirozené, protože (a to bez urážky) všechna zvířátka se taky snaží před nastávající zimou nabrat, aby přežila :? . Problém je, že já mám - na rozdíl od nich - dostatek potravy i tepla a tudíž se na jaře probudím vypasená :cry: .
Takže jsem si řekla, že přece MUSÍM OVLÁDNOUT SVÉ CHUTĚ a povoluji si jeden hříšek denně - u kafíčka s manžou nebo mamčou.
A zbytek dne si říkám, že musím vydržet do zítra, pak si můžu něco hříšného zase dát. Sice na jídlo myslím většinu dne, ale doufám, že když nějaký ten týden vydržím, přejde to, protože bych nerada do konce života neustále myslela na žrádlo :) .
Potřebuji jen vymyslet nějaké pestré alternativy na večeři, protože saláty asi pořád jíst nebudu, že :! Asi začnu různě tu zeleninu zapékat, nemáte někdo nějaký tip :?: Podle trenéra Chaloupka se snažím odpoledne a večer nejíst moc sacharidů, takže žádné těstoviny nebo rýži mi tam necpěte, jo? Zatím ahoj, jdu klidnit Lucinku ( 7m), má chuděrka kašel a trpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
4.11.07 11:17

Ahoj, tak ja jsem ted snedla Koko. :oops: Ale zase lepe ted, nez vecer, no ne? Otazkou je,co si dam vecer. :roll: Ale ja vim, jak by to slo udelat, abych nejedla. nesmela bych se ani na okmazik zastavit, odpocivat, sednout si k TV…pokud mam co delat, tak si na jidlo nevzpomenu, ale jak mam chvilku cas, zabira to 90% meho mozku. Ach jo. A vcera jsme byli s manzou na nakupu v Brne, tak jsme obedvali kure u KFC s hranolkama. Jenze to ja muzu a mam to dvakrat do roka, tak to jsem si neodpustila. Ale mylsim, ze se krotim v tom vecernim pojidani. A kdyz uz neco musim mit, tak si nakrajim mrkev a treba jabko…Jsem zvedava, co vaha za tyden udela, kez by aspon stala. Ale mylsim, ze se to tak neda brat, u me vaha trochu kolisa i behem cyklu. Napr pred MS jsem nafoukla a mylsim, ze se vaha hybe nahoru a po MS se to zase zlepsuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
4.11.07 14:06

Pet-s ten tvůj přístup se mi líbí. Povolit si jeden hříšek denně, tak to asi budu líp snášet. Takže povoluji si :lol:
Co dáváš Lucince na kašel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
4.11.07 15:09

bibiano, na kašel jí ještě nedávám nic, rozjelo se jí to teď ráno, ještě do včerejška byla jen rýmovatá a zahleněná, tak jsem jí začala dávat Spiropent a hned zítra ráno s ní naklušu k naší MUDr. Přecejenom je ještě malá, tak jí sama raději nic ordinovat nebudu. Jen ten Spiropent mám „posvěcený“, ten už jednou na zahlenění měla a docela rychle se jí to po něm zlepšilo. Ale když už začala i kašlat, tak chci ať si jí alespoň doktorka poslechne, aby se jí to necpalo na průdušky. Máš něco osvědčeného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.11.07 18:32

Ahoj,
tak hlásim,že neděle proběhla ve stejném duchu jako sobota,takže na dietu nedošlo,ale snažim se krotit své vášně večer a v noci. :wink: Budu se strašně stydět,jestli mi v pátek váha ukáže zase o kousek víc! :oops: :oops:
Zítra to moc dobře nevidím,mám muže na školení a všechno je na mě,odvoz dětí do Prahy do školy,s Emou plavčo,a zase návrat zpět domů,potom večeře úklid .....a dávat při tom pozor,co kdy srčim do pusy. :roll: :roll: :roll:
No,přeju vám,ať jste úspěšnější,já se zatim moc nepřekonávám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.11.07 19:16

Ahojky,
tak hlásím návrat od tchýně. Naštěstí to mám za sebou 8)
Jinak se teda taky musím přiznat, že jsem docela hřešila. Babička napekla buchet s povidlím, takže jsem prostě neodolala. Taky k obědu oba dny bylo knedlo, vepřo, zelo. Tak to jsem nemohla odmítnout - abych neurazila! :oops:
No jak to tu zatím pročítám. Tak opravdu začínáme většina s hubnutím velmi pozvolna. :lol: Holt začátky jsou vždy kruté. Tak snad nám to půjde brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.11.07 20:01

Pet-jé,knedlo,vepřo,zelo-mňam!A představ si,že buchty tu teď voní taky,muž se s dětma činil. :wink: :lol: Ale to zase tak nemusim,takže možná nezhřešim. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
4.11.07 21:33

Ahoj,
tak já dneska po roce a kousek vyrazila na cvičení a byla to makačka a domů jsem přišla pěkně hladová a dala si trochu polívky, takže jsem taky zhřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.11.07 21:53

Stanusko, tak buchty, to je moje. Jaké mažel dělal? Nejraději mám s tvarohem - tak že bys mi nějakou přes tu PC obrazovku přihrála :lol:
To máš dobrý, že je manžel umí upíct. To já sama jsem se buchty dlouho učila píct, aby chutnaly skutečně jako od babičky. No a teď když je už umím, tak si je nebudu moct ani udělat :(
Ale jelikož já ráda peču, tak je alespoň manžílkovi někdy udělám a co nezbaští, tak zbytek rozdám po rodině.
Když jsme u toho jídla: Zítra večer mají na 2 dny přijet švagrová se švagrem, tak jsem jim udělala bebe roládu (no spíš je to stříška jak roláda) plněnou tvarohovým krémem, uvnitř s banánem a polité čokoládou. Vypadá, ale i chutná to (to vím již z dřívějška :D ) bájeně. Tak snad je tím náležitě pohostím a možná i kousíček maličkej ochutnám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.11.07 22:26

Tak jsem se celý víkend relativně držela - a teď jsem napekla frgály (makový, povidlový a tvarohový) a s manželem jsme řádně ochutnali… Musím to jít pořádně zapít kojočajem jinak bude Elča mít místo bříška balón :(

Ach jo :( A to mi ještě ujela ruka a měla jsem hafo drobenky - vrazila jsem ji tam všechnu :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
4.11.07 22:52

ahoj holky,
MŮŽU SE K VÁM PŘIDAT?
Já jsem poslední dny ze svého těla už neštastná a rozhodla jsem se, že už s tím musím něco udělat…a když tady budu mít vaši kontrolu, tak by mě to mohlo hnát dopředu..
minulý týden jsem si koupila švihadlo, ale zjstila jsem, že mě nebaví přes něj skákat…tak se asi budu muset domluvit s manželem a začít chodit asopn jednou týdně na aerobic…
po porodu jsem se snažila každý den posilovat břicho - děllaa jsem 200 sedů lehů každé ráno a když jsem po měsíci neviděla vůbec žádný výsledek, tak jsem se na to vyprdla..
navíc mám šíleně nespavé dítě, takže většinu dnů jsem naprosto bez energie…
ale cítím, že s vámi bych to mohla dokázat

potřebuju shodit takových 10 kilo…mám asi 65 kg (163cm), nevím přesně - zítra ráno se zvážím..a chtěla bych mít zase 55,56, jako před otěhotněním

jinak sladký jsem až do 7.měsíce těhotenství vůbec nemusela, ale od té doby si dopřávám každý den něco…a mám to o to horší, že ve vchodu do baráku máme cukrárnu - je to hrozné pokušení…ale už jsem se začala ovládat a zákusek si tam koupím maximálně 1 za týden…

můžu se k vám tedy přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.11.07 23:11

Jasně přidej, tady defakto pořádně hubnout ještě nezačal nikdo :lol: :lol: . Já jsem hned říkala, že začínat před víkendem, kdy jsou všichni doma je blbost. Musím se pochválit, byli jsme v restauraci na oběd a já jsem si dala pstruha na grilu jen se zeleninovou přílohou, žádné hranolky…no aby to neznělo tak dietně, dorazila jsem po dceři dukátové buchtičky :oops: :oops: . Takže asi tak. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková